| okei a întrebat:

VISA sau MasterCard?

Mama tocmai a avut o problema cu VISA nu a putut plati nici cu visa nici in Grecia nici in Bulgaria

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Visa, pentru mastercard se plateste un comision nejustificat. oricum, pentru cel care are mastercard, poate foarte bine sa isi faca si un globus.si asa nu mai are probleme nicaieri pe planeta asta.visa trebuie sa functioneze la fel de bine ca si master card sau ca si globus, problema este ori banca la care are cardul, ori era zgariata, ori era peste termenul de folosire. daca exista o problema tehnica, doar tehnica, aceiasi problema este valabila pentru orice tip de card.si inca un lucru, depinde de ziua in care se face plata, daca este la inceputul lunii, daca este simultana sau daca este defalcata.asa ca, problema nu este tehnica.

6 răspunsuri:
| ikram a răspuns:

Mastercard e mai bine si pentru cardurile din tara si pentru cele din strainatate. Comisionul este determinant de banca emitenta, nu conteaza tipul cardului (visa sau mastercard).

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

MasterCard... Pentru ca are comisioanele mai mici (sau cel putin asa era cand mi l-am facut).

| Irina a răspuns:

In mod normal ambele sunt carduri internationale... comerciantii mai fac figuri pentru ca Mastercardul e emborsat la fel precum cartile de credit iar in mintea lor sunt mai sigure. ceea ce e cam gresit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Ambele sunt recunocute în străinătate.
Poate aparatul respectiv a fost de vină.
Pa, pa.

| Dan a răspuns:

Rau stam cu tehnica asta!

| cappodonna a răspuns:

Master Card Mondo (merge in toata lumea) l-am facut acum o luna si sunt f multumita de el. Cel mai bine intrebi la banca.Costu unui cont cu card 3lei la Transilvania, nici un comision la depunere sau la retragere