Firma din spatele siteului exista doar ca nu are activitate prea mare - adica zero cifra de afaceri. Personal nubas comanda nimic de la ei.
Nu! Este teapa! Mie mi-a venit produsul spart, desigilat, busit! Vreau restituirea banilor iar ei nu vor sa raspunda la telefoane! Iar restul datelor de contact sunt false! O firma de rahat!
Nu comandati. Am reclamat o pe zina nadia ca asa se numește aratarea din spatele acestei mizerii, la protecția consumatorului și la politie
Nu cred ca au treaba cu plângerile din moment ce au activitate
Nu iti recomand sa cumperi de la ei. Este o mare teapa! Am comandat un set de mop umed/uscat si a venit cu piese lipsa. Adresa de mail afisat pe site nu exista si la cele 2 numere de telefon nu raapunde nimeni. nici pe whats app. Eu dupa 3 zile sunat non stop am prins in sfarsit o tipa aroganta, handicapata care urla la telefonca si cum eu i-as fi datoare... am facut retur si nici in ziua de astazi nu am primit banii inapoi pentru numic. am facut replamatie la protectia consumatorului. P.s nici factura nu mi-au trimis, nici mail de confirmare comanda. nimic.
N-am facut research din pacate si am comandat un set de casti wireless i12. Casca stanga nu functioneaza. Nu recomand.