| cfrtobias a întrebat:

Voi ati patit in perioada asta sa fie pentru cumparaturi cu bani la curier sa va ia 5 lei sau mai mult? In eMAG sau altundeva

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
20 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu mi-a cerut nimeni niciodată mai mult decât mi s-a zis de la început. iar dacă mi-ar cere nu i-aș da pentru că o să-i zic că atât mi s-a zis să plătesc, atât plătesc. ce-i aia să se adauge taxe suplimentare pe ultima sută fără să fiu anunțată? nu accepta așa ceva, nu te mai lăsa să fi luat de prostu lor în orice în țara asta

| cfrtobias explică (pentru Adry05):

Pai cum zici tu pentru 5 lei refuzi atunci? daca n-ai poate inteleg, da altfel?

| Adry05 a răspuns (pentru cfrtobias):

Da, pentru ce să dau 5 lei în plus? să le dau la proști satisfacția că le-a mers vrăjala? dau 5 lei că vreau eu să dau bacșiș, nu că-mi cere ăla. ne mai mirăm de ce suntem luați de proști și profită toți de noi când voi acceptați situații de astea „pentru 5 lei", da, pentru 5 lei, sunt banii mei, de ce să-i dau ăluia aiurea?

| Adry05 a răspuns (pentru Adry05):

Adică tot eu dau bani în plus și în loc de mulțumiri tot ei să vorbească după de mine că ce proastă am fost că am acceptat să le dau bani? ți se pare că aș fi câștigată? și cu 5 lei pe minus și bătaia ălora de joc? practic îmi bat joc de mine pe banii mei

La eMAG cica scria in regulament ca asa e de mai demult, da nu o zis cand s-a adunat comanda 15 lei transport si 5 lei daca ai platit cu bani la curier

Cine ți-a zis asta? citește regulamentu, dacă așa scrie acolo, banii + 5 lei la curier atunci da, e greșeala ta că n-ai citit, da dacă nu scrie și ăla ți-a cerut aiurea atunci cred că poți să-i faci și reclamație

Pai cine citeste mereu aici https://www.emag.ro/info/livrarea-comenzilor-emag? si acolo cand dai apare http://prntscr.com/s57c31 15 si 5 lei e separat acolo nu apare sau poate o aparut 5 lei cand o selectat plata cu ramburs si n-a vazut sora mea

Posibil, am văzut că au mai băgat firme politica asta ca plata cu cardul să te scutească de o anumită taxă

| Simpatic a răspuns:

E 15 lei sa iti aduca transportul la usa, curierul
si 7, 50 lei daca optezi pentru ridicarea coletului din showroom (acolo unde este posibil)
Asta sunt tarifele eMAG la plata ramburs
Daca platesti online nu cred ca mai au niciun comision

suntserios
| suntserios a răspuns:

La modalitatile de plata la eMAG scrie de mult ca te taxeaza cu 5 lei in plus daca vrei plata ramburs.
incearca si ei sa ne aduca la modernitate, dar aparent e greu cu unii

| sierra1 a răspuns:

"va ia 5 lei sau mai mult?"

pe factură sau doar așa la ciubur?

| cfrtobias explică (pentru sierra1):

Acum am citit pe google si cica sa incurajeze sa fie online plata rolling on the floor pe eMAG nu e destul ca ia 15 lei pentru transport mai trebuie si asta

| sierra1 a răspuns (pentru cfrtobias):

"15 lei pentru transport"

mănâncă și ăia o pită...

Apoi aia mai intelegi da acum pentru tot vor lua bani tongue

Faza e ca acolo pe eMAG nu scria si 5 lei doar transport 15 lei

| sierra1 a răspuns (pentru cfrtobias):

Da mami, orice să plătește (mai puțin răspunurile de TPU)

| mihai69 a răspuns:

Dacă nu plătești cu cardul... Ei profită, cică nu au rest etc. Dar poți să pregătești bani fix cât ai de plătit. Sau îi faci o sesizare pe saitul lor de curierat, și poate că pe viitor nu va mai „lua", că va fi dat afară.

| JicaContra a răspuns:

Da, chiar la eMAG am avut inconsistenta la pretul final, si am dat telefon, si chiar mi-a aratat ca daca selectam plata, cu cardul nu mai aveam aia 5 lei in plus

este o teapa, dar asta e, pentru 5 lei imi plimb kurul la bancomat si bag bani in card daca e nevoie, decat sa arunc banii degeaba

TOTUSI, era prin eMAG dar nu vandut de eMAG, ci de alta firma, si asta e chestia, depinde de firma care vinde produsul, unele o fac, altele nu

Răspuns utilizator avertizat