Raspuns eMAG - toate produsele sunt ambalate corespunzator, o data in cutia producatorului si o data in cutia de la noi, din depozit.
Primesc acel lucru in cutie originala de la acel producator, de exemplu cand am cumparat un laptop am primit cutia orginala de la producator, desi era cumparat de la eMAG, nu de la alti care vand produse pe eMAG
Fratele meu a cumpărat niște boxe 5.1 vara trecuta.
(Edifier S760D)
Au venit în cele doua cutii originale, plus cutii suplimentare de la EMag.
Ce ti-a venit tie intr-o cutie de la eMAG ca sunt curios?
Cutia originală pusă într-o cutie de la eMAG.
Adica era produsul in doua cuti, asa ceva nu am vazut inca, ce produs ai cumparat?
Adică produsul era pus într-o cutie, cutia lui originală, și ambalat într-o altă cutie de la eMAG. Doamne!
Omule te am intrebat de ce produs e vorba
Încălțăminte.
De ce ar fi facut eMAG asa ceva nu stiu, e sens ar avea, data viitoare protectia consumatorului
Nu înțelegi.
Produsul era în cutia originală.
Și cutia originală era ambalată într-un pachet inscripționat eMAG pe care era scris prețul produsului și numele meu.
Eu am comandat produse de marimea unei cutii de incaltaminte si mult mai fragile si doar au lipit o eticheta pe cutia lor originala ceea ce nu mi se pare foarte ok. In plus de ce sa vada toata lumea ce comand eu
Am vb cu eMAG si m-a lamurit
Macar sa respecte aceasta regula pentru toate produsele.
Raspuns eMAG - toate produsele sunt ambalate corespunzator, o data in cutia producatorului si o data in cutia de la noi, din depozit.
Depinde de ce produs ai comandat, daca este unul mic il primesti intr-o cutie eMAG, daca este mare il vi primi direct in cutia originala cu factura lipita pe el
Chiar si asa cei de la eMAG nu au voie asa ceva, asta daca nu cumva cutia originala a patit ceva si vor sa ascunda asta