Nu as avea cum sa fac acest lucru sa ii duc ceva, ca daca am ignorat-o si m-am ocupat cu orice altceva, inseamna ca nu am simtit nevoia sa imi petrec timpul si cu persoana, asa ca de ce as simti asta de acum in colo? Sa ma revevansez ca ce? Ca nu imi place acea persoana? Aia nu se revanseaza niciodata.
Cealalta persoana in mod normal daca aduc ceva, ma trimite la plimbare imediat in acest caz, si ma mai si rusineaza zicand, ca cum m-am gandit ca pot rezolva asa cu adusul a nu stiu ce.
Imi gasesc alta persoana pentru care simt ca vreau sa imi petrec timpul si cu acea persoana in mod natural.
O casa mica pe plaja in Tenerife. Mai serios, cum zice anonima. Mi-as face timp, ca asta e nepretuit.
Un buchet de flori si bilete la film.
O imbratisare si scuze pentru lipsa de atentie.
Din păcate timpul pierdut nu se poate cuantifica in nimic material.
Dar, din greseli invatam despre lucrurile care contează.
Nu am avut timp sa stau cu ea! A trebuit sa ma ocup de o treaba pe care o tot amanam
Când o persoană e relevanta îți aloci timp și pentru ea, chiar și un timp fie el efemer.
Nu exista nu am avut timp, nu ai vrut!
Nu as cumpăra. As sta cu persoana respectivă. Ne-am uita la un film, ne-am plimba. E o mentalitate cam proastă când cineva crede ca daca ia ceva e totul rezolvat. Problema a fost ca nu I ai dat atenție nu ca nu I ai luat chestii, deci stai cu persoana respectivă. Poate ii iei ciocolata preferata dar nu ceva de sute de lei