Depin de varsta... eu am o fetita de 3 ani care este satula de papusile Barbie... si asta ma bucura mereu am fost adepta jocurilor educative... insa majoritatea cunostintelor i-au cumparat Barbie... are cred ca 10 buc toate primite... in fine... eu ii cumpar puzzel -luri... este ffff fericita, sta si se joaca mai toata ziua si apoi striga mamiiiiiiiiiii uiteeeee! sau se enerveaza si striva ooooooooooo nu se" potitiveste" adica potriveste in limba ei... apoi a primit de la o prietena buna un set de bucatarie oale si araz... si aia ii place mult, i-am mai luat carti de colorat... din nou sta si coloreaza ore intregi, un laptop de jucarie cum ar veni si totusi ffff utila... a invatat cu laptopul jucandu-se sa numere pana la 10, si sa recunoasca literele... stie sa asocieze cifrele adica dupa 1 vine 2 sau intre 1 si 3 este 2... cu cifrele merge mai greu dar merge... a invatat tot cu laptopul notele si acum incearca sa imite sunetele... daca copilul e mare atunci sunt multe jocuri educative... puzzeluri mari, sa faca din plastelina chestii, sa decupeze lucruri sa le coloreze, sa isi faca lantisoare si bratari, jocuri care se pot juca cu parintii de ex monopoli, moare, etc deci daca te uiti bine gasesti numai bani sa ai...
"Tundeana", FELICITARI!
Daca-ti conduci astfel copilul spre VIATA, sigur totdeauna va fi interesat(a) sa rezolve orice problema prin deductie logica!
Si-i va fi mult mai de folos de cat sa se joace "de a moda"!
Depinde de varsta.Nici eu nu sunt adepta acestor gen de jucarii. Le poti stimula creativitatea cumparandu-le lego sau puzzle...si tot felul de jucarii care le pun mintea la contributie Succes
Eu prefer animalute de companie.
In acest fel copilul invata ce este responsabilitatea hranindu-le si ingrijindu-le.
Nepotelul meu are 4 ani si ii plac mult cartile de povesti; de ziua lui i-am luat o carte personalizata in care el este eroul povestii si a fost foarte incantat. Acum ma roaga sa ii iau un puzzle cu Spiderman
Ai mei copii sunt mari... dar in vara i-am luat finutei mele 6 ani un joc "o suta de jocuri in unul" (nu te supara frate, moara, piticot, pacalici) daca vei cauta o sa gasesti multe jocuri frumoase...
Daca intri pe Google si tastezi "jucarii" vei gasi chiar de la prima adresa un magazin on line in care vei găsi dupa varsta, buget, categorii... dar, orice jucarie sau carte de povesti ai lua nu uita ca nu exista nici un magazin in lume de unde sa poti cumpara si timp sa te joci cu copilul tau! Sper sa-ti fie util!
Eu prefer jocurile puzzle sau alte jucarii creative
http://www.toysmall.ro/Puzzle/ps_Puzzle-Educa_356.html
Puzzle-urile, acum sunt diferite carticele care contin diverse materiale ce ajuta copii la simturile tactile, plusurile nu trebuie sa lipseasca (animalute de preferat). Sunt multe, acum depinde. O sa tot mai apara altele in ani, dar nici o jucarie nu poate fi comparata cu una de plus.
Inkutsa întreabă: