Pei din mall de obicei...in sun plaza la new yorker, berska, zarra etc.depinde ce iti place si unele le comand d p net... sper ca te-am ajutat
fundita?
Pai. depinde. cele care le primesc le am din magazine obisnuite. dar eu imi iau din mall :d. . tu?
Pai hainele ti le cumperi in circcumstanta custilul pe cae il ai...de exemplu stilul meu este mai rebell. Tricourile mi le cumpar din New Yorker (crede-ma sunt geniale) asa pantaloni din stradivarius deoarece sunt rupti dar uni din bersk pentru ca au frte multe culori.Incaltamintea obisnuiesc sa o cumpar din Convers sau din uper Sport unde au frte multe perechi de skeiteri.Curelele din New Yorker si accesorile la fel.Dar unele haine de vara le am din C&A.Tu de unde ti le cumperi?
Pull and bear, yorker,berska, zara, daca iti gasesti marimea poti cumpara si de la mango sau stradivarius
Prietenele mele au cumparat de aici www.fashiondress.ro, hainele arata super si au oferta de 1+1/2 :D
Eu imi cumpar de pe un si www.brandscollectionstore.ro unde gasesc de obicei haine de marca, accesibile ca si pret si de calitate.
Am luat și eu de pe
https://hainereduceri.cabanova.com
Sunt foarte bune, sper sa îți placa