Si eu vreau sa imi cumpar unul.Eu am intrebat pe la sucursalele Vodafone de pe acilea si mi-au zis ca momentan nu e stoc deci ciuciu informatii. Sper sa vina de sarbatori.Eu il vreau negru
Nu am vazut nici unul in realitate pana acum, dar din poze/descrieri/caracteristici pare foarte OK. cu atat mai mult ca e Samsung, o firma de increderere parererea mea (eu multe lucruri de la aceasta firma si niciodata n-am avut probleme cu ele). Ma gandeam sa-mi iau si eu unul, sau mai bine zis sa-l cer cadou de Craciun .
Si-a cumparat o prietena de-a mea de curand.Foarte dragut practitc. a primit 3 carcase la el foooarte dragute insa din pacate acum 2 zile i l-a furat cineva la vestiare
Daca iti zic ca lucrez in retail si am retur 2 bucati cu aceeasi problema (software), ma crezi?
Salut! tocmai ce am achizitionat si eu un samsung corby pink, a venit la pachet cu 2 carcase roz si una neagra, si ce m-am gandit: as da la schimb o carcasa roz pentru una portocalie sau galbena( avand in vedere ca nu se gasesc momentan carcase colorate separate), e cineva interesat?
Eu mi-am cumparat corby pe 30 decembrie si sunt foarte multunita de el e foarte destept, e pacat sa nu ai net pe el, e elegant, tine bateria 9 zile, se aude tareeee ca eu aveam o problema cu asta ca nu il auzeam cand suna si pana acum nu am avut nici o problema cu el si nu vad de ce sa am in continuare daca am grija de el si nu il izbesc de ce apuc si plus ca iti da ciorapel la el care il protejeaza foarte bine
Nu am vazut in realitate dar si ioa m de gand sa imi cumpar unu roz:X...si sa stii ca telefoanele samsung sunt foarte rezistente.