anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau s-o cer in casatorie pe iubita mea, ce inel imi sugerati sa-i iau? Nu ma pricep deloc la bijuterii...

Răspuns Câştigător
eileen
| eileen a răspuns:

Marimea pietrei sa fie direct proportionala cu dragostea ta pentru iubitahee hee) glumesc. Afla ce ii place. Daca merge pe clasic, ia un inel de aur alb sau galben, afla ce anume ii place, subtirel cu o piatra in mijloc. Daca e mai moderna, se poarta inelele de aur alb cu pietricele mai mici in jurul cele mari din mijloc. De asemenea, afla diametrul pe care il poarta si important: ia-o pe prietena ei cea mai buna care sigur ii stie gusturile, cu tine la cumparaturi pentru ca aici nu gestul conteaza ci inelul si cat de mult ii va placea! Succes! Sa ne inviti la nuntahee hee

10 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Verighete clasice, dar in executie moderna.
Oricum, pentru ea gestul va atenua aspectul inelelor. Daca nu, atunci nu merita s-o iei!
Si nu uita: masoara diametrul interior a inelului ce o poarta (degetul inelar), pentru masura la verigheta!

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Varianta verigheta. Ceva nu foarte mare, ceva fara pietre, pentru a nu ii fi incomoda la unele manevre cum ar fi spalatul pe cap, pieptanatul, incaltarii unui ciorap fin, etc si a nu fi nevoita sa-l scoata.
Bafta!

Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Afla-i discret gusturile in materie de inele...si, in functie de cat iti permiti...alegi un model preferat de ea!

auran
| auran a răspuns:

Depinde de gusturi.
Eu am preferat unul fara prea multe pietricele, este ceva simplu pe stil verigheta si cu o pietricita fff mica

| beba a răspuns:

In primul rand felicitari si foarte multa fericire alaturi de aleasa tahappyDeoarece este un moment atat de special, cred ca si ceilalti ca un inel finut, subtire, este alegerea ideala(am vazut la bijuterii un inel ''tip'' de logodna, finut, de aur alb sau galben cu o pietricica stralucitoarelaughing. Trebuie acum sa ne gandim la o cerere cat mai originala... ce spui, accepti ceva idei nastrusnice de cerere in casatorie?

| LittleZyzy a răspuns:

Un inel subtirel din aur alb, cu piatra mai maricica, nu te gandi neaparat la diamant, poate fi orice piatra...cam asa arata un inel de logodna.

| selef a răspuns:

Eu nu-ti sugerez nimic, las-o pe ea sa sugereze cat vrea

| alinutzaa2009 a răspuns:

Un inel de aur cu o singura pietricica!
Daca iti permiti, este deosebit un diamant! O data in viata faci pasul asta si in plus nu costa exagerat de mult. Marimea... trebuie sa probezi un inel de-al ei pe degetul tau ca sa-ti dai seama cat de mare sa-l iei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un inel de aur cu o piatre pretioasa. nu trebuie sa fie masiv. subtirel, delicat si cu piatra.

| stina a răspuns:

Vezi ce masura are la deget, sa nu te trezesti ca e prea mare happy Si mergi pe varianta clasica de inel de logodna, e cea mai sigura!