Buna!
Iti spun cum o sa ma imbrac eu, poate o sa iti placa ideea mea:*
In primul rand o sa folosesc niste pantaloni din satin negri, cu o curea neagra, eleganta, apoi o camasa alba cu o curea neagra si o pereche de pantofi negri :d.Si ca totul sa fie perfect o sa imi ondulez parul... sper ca ti-am fost de ajutor.Bafta la scoala si note cat mai mari.
Blugii cu tenesii arata mult mai bine
Si oricum nu stiu sa te duci in prima zi de scoala cu trening e cam. :s
Parerea mea.
Trening si adidasi? in niciun caz! eu iti propun asa: ori uniforma, dar daca nu ai ce zici de o pereche de jeansi, o camasa alba si niste tenisi? eu cred ca se potrivesc de minune. ps: camasa in jeansi
Pentru sport trening si adidasi iar pentru orele in care nu ai sport blugi si tenesi. Dar oricum, in zilele noastre trebuie sa ai un stil cat mai de skater sau cat mai funky si totusi sa nu arati ca un tocilar. Trebuie sa stii sa iti aranjezi parul cool si sa ai un stil destul de hip-hop.
Parerea mea : prima zi de scoala = iadul pe pamant; trening si adidasi = tinuta pe care o urasc cel mai mult; blugi si tenisi = mai merge iar in sus s-ar potrivi o bluza subtire mulata sau un tricou mulat... ai grija la culori...; cel mai convigator raspuns = tocmai l-am scris; fundysa = e cel mai ravnit lucru de pe TPU
Se potriveste mai bine blugi si tenesi. Este si comod si cat de cat aranjat.Trening si adidasi, nu prea merg pentru ca o sa pari ca mergi la ora de sport si in prima zi trebuie sa faci o impresie buna.O sa fie o gramada de copii aranjati si tu nu cred ca o sa te simti bine in trening. Este simplu si frumos in acelasi timp si te vei simti bine.Crede-ma! Si eu ma imbrac la fel. Bafta in prima zi!
In blugi si tenesi arati mai super, este si comod, dai o impresie buna si te simti bine
Daca vrei poti opta pentru un top mai lung (bluza pana la fund mai pe inteles da sa fie stramta)
http://www.google.ro/......tp?/imgres
si cu o pereche de colanti asortati dar din ce ai zis tu as alege blugi, tenisi un tricou ceva si o gheaca de trening
In nici un caz nu te duce in prima zi de scoala cu trening. arata MULT mai cool cu tenisi si blugi.
M.T întreabă: