| Radaaa a întrebat:

Vreau sa comand ceva prin posta romana, dar nu vreau sa îmi vina avizul ala la mine in poarta fiindcă as vrea sa fie surpriza pentru cei din familia mea. Cum sa fac? Pot pune alta adresa? Sau trebuie sa corespundă cu cea din buletin? Pot pun adresa unei prietene, de exemplu? Sau cum sa fac? Și dacă as alege sa îmi vina prin curier, pot sa schimb adresa încât curierul sa vina la adresa prietenei mele? Nu am mai comandat niciodată deci nu știu… va rog sa ma ajutați.

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Poti face comanda pe numele si adresa unui prieten.
Ii lasi banii si preia coletul.

| goguPatent a răspuns:

Daca e prin posta romana comanzi post restant. Adica nu dai adresa ta ci doar oficiul postal și precizezi ca e post restant. Cand crezi ca a ajuns comanda mergi la respectivul oficiul postal si o ridici

| IrinaMihaela15 a răspuns:

Vorbește cu persoana de la care comanzi sa livreze cu ridicare de la oficiul poștal și nu la adresa. Asa tot trebuie sa treci adresa ta pe comanda, dar rămâne la oficiul tău poștal. Când te duci sa ridici coletul ai nevoie doar de buletinul tău și de banii pentru transport și colet (dacă n-ai plătit deja coletul la expeditor, adică pers ce-ti trimite coletul).