| skr1ptu a întrebat:

Vreau sa cumpăr un ghiozdan sau să-l repar.
Am ghiozdanul asta de 2 ani. Am carat MULTE greutăți cu el în timpul asta și n-a arătat nici-un semn de slăbiciune. În ultima luna au început sa i se desfacă bretelele și sa nu se închidă bine fermoarul(rămân dinți neprins).
Ar trebui sa merg la o croitorie? Dacă da, cum rezolv cu dinții?
Și dacă nu, ce rucsac îmi recomandați?(dacă știți de unde pot lua de asta ar fi perfect)

Răspuns Câştigător
| DeyCj a răspuns:

La o croitorie s-ar rezolva.Cu dinţii de la fermoar nu prea ai ce face, numai dacă schimbi fermoarul
La croitorie să-i spui croitorului să-ţi întărească cusăturile bretelelor şi să le coase cu aţă groasă, şi totul va fi ok.
Rucsac identic cu al tău nu cred că vei găsi, dar similar ar fi ceva. poţi opta spre unul de laptop ce îl găsești în orice supermarket(de nu de ăla ieftin că alea nu-s de treabă), sau de la Dechatlon.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa il repari si singur

| wexceptional a răspuns:

Cumpara ceva de firma adidas puma sau nike si oricum il schimbi cel putin anual ca se demodeaza nu repara ca nu suntem in secolul 16

| laflame a răspuns:

In cazul in care nu are o importanta mare pentru tine acest ghiozdan, iti recomand sa achizitionezi unul nou de pe eMAG sau Fashion Days. Sunt multe optiuni la preturi ok, mai ales ca au trecut 2 ani de la achizitionare.