In 500 de lei poti sa-ti iei gandul de la un laptop pentru jocuri, orice fel ar fi ele, filme 30 fps daca vrei cu putine lag spike-uri. Iti recomand sa mai strangi niste bani, in niciun caz sa faci o decizie.
? ma indoiesc, deoarece eu am un pc (nu lapotp) vechi de 10 ani, luat cu 300 lei, ram 504mb, Intel celrom 2, 79 GHz
si imi functioneaza decent, la jocuri este OK, pe net functioneaza totul bine, daca ma uit la 1 lucru odata, fara pagine multiple
Ce jocuri?
Tin sa precizez ca super mario sau gta san andreas in 30-40 fps nu se mai numesc "jocuri" in 2017. + ca niciun pc prezentat de tine nu mai exista pe piata, poate doar pe site-uri tip Olx care deja sunt depasite.
Intr-adevar vechi, 10+ ani, warcraft, starcraft, cosacks (+altele mai putin cunoscute), cs, fifa 07 (cea mai jucata versiune de fifa pe net) Jocurile astea ma joc fara probleme pe net cu un calculator de 502 mb Ram. + accesez pe net FB Youtube,+ altele fara probleme (cu conditia sa nu accesez mai mule deodata)
A da, poti sa faci asta pe oricare din pc-urile prezentate de tine, eu ti l-as recomanda pe ultimul, deoarece fifa 07, cs si jocurile pe internet necesita mai mult procesorul, placa video putand fii inexistenta. problema de a nu accesa mai multe tab-uri de internet deodata tine de memoria ram si de concordanta acesteia cu procesorul( nu ar trebui sa mai ai probleme cu acel pc). Deci pe final, ultimul al fii suficient, desi detaliile date de tine sunt cam imprastiate, dar in mare parte am inteles la ce te referi.
Ar *