Pai uite, am 13 ani si fara sa vreau am facut bani. Eream inscris la un teatru de papusi si mergeam 5 fete si faceam taatru de papusi de la un club adica intrumentele nu ereau ale noastre si ceraem 1 leu pentru asta si daca ereau in clasa 20 faceam 20 lei si mergeam la multe gradinite sau Eu aveam o vecina care nu puta sa plimbe cainele. Si poate cauti si u pe cineva si iti da cate 5 lei asa sau baby siter cam astea ar fi variantele funda sau sa o ajuti pe mama ta in bucatrie sa duci gunoiu si sa iei o nota buna si sa ii zici : mami imi dai si mie 2 lei de exemplu si in felul asta.o sa trangi garantat 20 de lei :0 mult succes
Pai pastreaza`i pe aia pentru tabara si roaga`l pe tata sau pe bunici sa te mai ajute, asa ii veti face un cadou impreuna si va fi tot la fel de fericita.
Pai poti vorbi cu tatal tau si il poti ruga sa-ti imprumute 20 de lei pana iti vine alocatia, si il rogi sa nu`i spuna mamei de acest imprumut. Cand iti vine alocatia ii dai cei 20 de lei inapoi iar restul de 22 ii pui in pusculita :*
Spune-i ca iti trebuie pentru. ceva la scoala. sau ca ai imprumutat de la o colega 20 de lei si trebuie sa ii dai inapoi!