Pentru ca o cusca sub un scaun nu intra, ci doar o geanta pe care o vei transporta doar cat este pui, apoi o vei schimba cu ceva mai mare cat va mai creste. Poti opta pe cele 3 genti si sper sa iti fie de folos cainelui tau
https://www.emag.ro/......DLLCT8BBM/
https://www.emag.ro/......D7KS2GBBM/
https://www.emag.ro/......DYV4LGBBM/
Daca cainele este de talie mica se poate lua cu tine, doar daca este de talie medie si inalta se va lua cusca. Cu toate ca la cei mici trebuie sa te interesezi daca compania aeriana permite atat cu tine sa stea langa tine sau in cusca in cala. Companiile aeriene low-cost nu transporta animale, doar (anumite) care persoanele au dezabilitati si sunt insotite de cainii lor.
Cainele se masoara de la cap pana la picioare si apoi de la bot pana a coada, asa se alege o cusca buna. Cainele trebuie sa aiba spatiu de miscare pentru a i se pune un bol cu apa in interior pe tot drumul cu avionul. Cainele trebuie sa fie vaccinat cu 4 saptamani inainte, sa fie microcipat, sa aiba pasaport si de la medicul veterinar i se acorda o pastiluta de dormit pe care o vei administra tu inainte de a va imbarca. Cam astea sunt toate procedurile pentru transportul unui caine in avion.
Cunosc toate detaliile acestea, mulțumesc!
Întrebarea mea a fost : care este înălțimea la dimensiunea pe care am precizat-o?
Cușca trebuie așezată sub scaunul pasagerului. Dar dimensiunile respective mi se par prea mici, pentru că nu știu exact care e înălțimea și care e lățimea.
Aceea e dimensiunea maximă a cuștii pe care compania aeriană o acceptă ^-^
Daca ai fi citit tot contextul, ai fi fost atenta despre masuratorile custii. Masoara cainele.
Dacă ai fi fost tu atentă, eu am precizat că nu dimensiunile câinelui mă interesează, ci care e înălțimea cuștii din dimensiunile pe care le-am precizat. Vreau să iau o dimensiune mai mare, să îmi poată fi folositoare și pentru când va crește cățelul
Eu am fost foarte atenta la ce ai scris. Trebuie sa masori cainele si apoi sa cumperi cusca! Incearca sa nu mai fi atat de capoasa sa preiei un sfat. Esti vinovata ca nu ai specificat toate detaliile in intrebarea ta ce vrei sa faci mai departe si talia cainelui tau. Astept sa scrii.
Cea suparata tu te arati ca esti, eu una incerc cu calm sa te fac sa intelegi si sa-mi dai mai multe detalii de caine daca vei vrea sa alegi geanta/cutia de transport pentru avion. Nimeni nu este tafnos de aici!
La fel de calm încerc și eu să îți explic că am pus o întrebare foarte simplă, care nu necesită toate detaliile din lume, pentru a mi se putea răspunde la ea.
Domnul "InYourMind", mai sus, a înțeles ce am întrebat și mi-a dat un răspuns clar
Cu ironiile de rigoare, dar concis.
Sigur este 23 cm, caci ma indoiesc sa fie atat de mica!? Nu cumva este 32, caci la talia mica a cainelui tau pana in 8 kg e recomandat https://www.emag.ro/......D05TYVBBM/ desi asta va ajunge la cala alaturi de celelalte animale de companie.
La inaltimea aia gasesti la gentile de transport.
Cainele pana in 10 kg se considera talie mica, abia de la 10-16 kg este talie mijlocie. Ti-o spun sa stii de acum incolo.
Mulțumesc!
Eu am precizat doar ce scrie pe documentele de transport.
Așa știam și eu, cum ai spus. Dar la ei pe hârtii se precizează talie medie ca fiind maxim 8 kg. De asta este așa derutant.
Și mie mi se pare 23 cm prea puțin. De asta m-am gândit că poate înălțimea e de 40 și lățimea e de 23. Dar nu sunt sigură.
Mulțumesc pentru genți! Apreciez!
N-ai pentru ce. Zbor linistit sa ai!
Ma bucur ca ma consideri ironica.
Am o astfel de cușcă dar înălțimea nu atinge 50 sau 40 cm. Nu poți schimba dimensiunile standard.
Sau or fi modele mai noi.
Dacă ai văzut poze cu produsul pe net bănuiesc ca poți observa care e dimensiunea pentru lățime sau înălțime.
Eu am precizat mai sus dimensiunea maximă a cuștii permisă de către compania aeriană.
Și am întrebat care din cele 3 dimensiuni precizate e înălțimea.
Chiar nu înțeleg ce e atât de greu de înțeles
Doar nu o să iau câte o cușcă de fiecare dată când câinele crește cu câte 5cm. Vreau să iau o cușcă cât mai mare, până în dimensiunile admise. Dar astea sunt detalii care nu sunt necesare pentru a mi se putea răspunde la întrebare
Am inteles ideea, cred ca nu intelegi un lucru. Poate intelegi altfel. Ce rasa este cainele tau? Va fi talie medie cand devine adult sau talie mare ori talie foarte mare. Custile sunt de diferite masuri si daca este cazul, da se poate schimba cu o alta. Se vinde prima si iei alta.
Incearca-ma sa intelegi si tu, ca daca vei vrea un raspuns corect, macar ascullta-ma. Nu sunt la primul transport de caini cu avionul. Stiu ce vorbesti, dar cred ca nu vrei sa accepti anumite sfaturi pe care ti le ofer. Conteaza talia ca sa alegi o cusca pe care asa cum o doresti sa nu o mai schimbi. Daca tu nu spui ce rasa este sa-mi fac o idee, nu am de unde sa ghicesc daca cusca aleasa de tine i-ar fi buna!
MI-e imposibil sa cred ca o companie aeriana impune dimensiunile la cusca unui caine! La bagaje da, dar la custi nu! Am transportat caini de talie mijlocie si foarte mare dintr-o tara UE in alta.
Am sunat la compania aeriană și a precizat clar că dacă vrem să transportăm un animal în avion (în avion, nu la bagaje), acesta trebuie așezat într-o cușcă de dimensiunile maxime 55x40x23 (care sunt dimensiunile pentru cușcă unui cățel de talie medie - mai specific, maxim 8kg), care vă fi așezată sub scaunul pasagerului.
Sincer, nu vorbesc de capul meu, ca să mă aflu în treabă. Asta mi s-a spus, așa că încerc să respect condițiile.
Din 55x40x23, eram curioasă care e înălțimea, ca să știu ce cuști să caut pe internet.
Asta era singura întrebare.
Restul detaliilor le cunosc
lucian5 întreabă: