| Nala06 a întrebat:

Vreau sa ii cumpar iubitului meu o curea de Crăciun dar nu stiu care e mărimea potrivita. Nu am apucat sa ii măsor cureaua pe care o are si nici nu pot să îl întreb pentru ca isi da seama. El e slăbuț are 65 kg,nu are burtica are abdomenul plat. Cei care sunteti asemănător lui,ce marime aveti la curea? 80, 85,90,sau 95? Eu ma gândeam sa ii iau 90 dar imi e să nu îi fie prea mare iar 85 prea mica, între astea 2 ma zbat.

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Toate curelele unt la fel el mai trebuie sa dea gauri noi dupa ce o probeaza, tu i ai ce gasesti si el cand o probeaza vede cum îi vine

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sau spune i vinzatoarei ca este pentru o persoana de 65 kg si ea stie exact dimensiunea

| relian a răspuns:

Daca stii ce masura poarta la pantaloni la talie, atunci vei stii ce curea sa cumperi.

La pantaloni te poti uita, doar nu are doar o singura pereche laughing.la fel si curea, are doar una? Ma mira, m, ajoritatea barbatilor are cel putin 2-3 curele, unia si mai multe.

Te uiti la talai unor pantaloni deai lui, iar la magazin spui alora, vreau pentru cineva care poarta pantalon talia X. cit are el.