Nu stiu ce-i cu toate raspunsurile acestea negative. Eu in general cer sa primesc coletul la posta de unde il ridic si unde ma lasa mereu sa verific veridicitatea pachetului.
Deci postasul ma poate lasa sa il verific si apoi sa dau banii?
Nu, la orice curier intii platesti si apoi primesti coletul in mina si il deschizi.
Cind comanzi de pe net, cauta referinte si uita-te si la politica de retur a site-ului. Se pot face livrari gresite si sa-ti recuperezi banii daca e un site serios ( si mie mi s-a intimplat si s-a remediat problema repede).
Ai grija, eu am patit odata, din pacate nu poti deschide coletul. Mai bine sa iei de pe un magazin online, de ex la Matar: http://bit.ly/QpbXxQ
Oameni buni..Mercador este un site de anunturi unde oricine poate sa vanda ce vrea, deci nu este un magazin online, asa ca nu are nicio legatura cu reclama aia din televizor cu "cetatean european nsi am drepturi" pentru ca ala se refera la achizitionari din magazine online.
Daca ai observat, de ceva timp exista pe la posturile de televiziune o reclama in care zice 'sunt cetatean european si am drepturi'. Atunci cand cumperi orice de pe net ai voie sa inapoiezi produsul in terment de 10 zile fara niciun motiv.
Nu comand de pe un site cu politica de retur, comand de la o individa caruia daca i-as trimite coletul inapoic cu rambus dupa ce l-am platit nu l-ar mai accepta deci nu rezolv nimic.
Acum am inteles ce tip de site este. Oricum ar trebui sa te lase sa il returnezi, dar...cum s-a zis mai sus, cea mai buna solutie este sa ii spui fetii ca vrei sa vezi coletul inainte sa il platesti postasului, iar acesta te va lasa oricum.
Dai bani si dupa aia il deschizi daca nu e ce trebuie in el faci reclamatie la politie pentru ca e inselatorie
Nu! Dar te asigur ca vei primi cea ce iti trebuie.Si eu am comandat o data de pe acel site
Daca nu primesti ce ai comandat in termen de 1 luna sunt obligati, sa-l schimbe cu altul, daca nu fac asta poti depune plangere, acesta este un drept al cetatenilor europeni.
Pai depinde uitate pe pagina respectiva la regulamentul lor si daca scrie ceva de genul "Verifica-ti coletul de fata cu curierul" inseamna ca poti desface coletul de fata cu curierul prin care ti-a fost trimis produsul. Daca nu..ai garantia sau dreptul de retur ca sa fii despagubit sau sa returnezi prod. in caz ca are defecte sau nu e cel pe care il doresti.
Buna.Eu ma ocup cu vanzarea hainelor noi si second-hand. Daca esti interesata acesta este link-ul blogului meu http://stardust-boutique.blogspot.com iar id-ul meu cheap.clothes in caz ca vrei detalii sau sa iti comanzi ceva:) Am si eu ceva botine, dar depinde de care vrei sa iti comanzi:)
Nu stiu ce sa zic nu mi-am comandat niciodata ceva de pe mercador.Eu zic ca ar fi mai ok daca ai gasi un alt site sau sa iti iei direct din magazin...eu una nu prea am incredere in mercador, pentru ca oricine isi poate posta orice acolo
De fapt ar trebui sa fie o garantie, la 24 ore sa le poti da inapoi. Normal Mercadona este o firma serioasa, cred ca n-o sa ai surprize neplacute!
Care Mercadona? Mercador este un site unde fiecare vinde ce doreste te intelegi cu cel care vinde nu cu siteul in sine.