Remington! recomand cu cea mai mare caldura o am de 5 ani! folosita foarte des. avand in vedere ca le fac parul fetelor cu ea. te pup
Buna Pinky.
Modelul HP8310 de la Philips este destul de criticat pe net. Acred ca ar fi o alegere mai buna cea de la Remington. Remington sunt specializati pe aparate pentru par si nu prea am vazut remarci negative de la utilizatori: http://goo.gl/gkGZj.
Iti recomand insa sa-ti iei o placa cu control al temperaturii si protectie ceramica pentru par. nu sunt mult mai scumpe, dar sunt mult mai bune.
Succes;)
Eu as alege Philips 8310.Are cineva si am folosit'o o data si este chiar foarte buna
Eu as alege Remington.Am si eu o placa de la firma asta si e foarte buna.Nu iti arde parul aproape deloc si iti lasa parul fin.Eu asta as alege, Bafta!
Philips 8310.clar.am avut o placa.si o foloseam si eu si sora mea.si m-a tinut 4 ani
Remington! iti face parul fin si tine foarte mult parul intins! nu uita sa cumperi si o solutie pentru protectie!
Am avut Philips si acum am Remington. mie imi place mai mult Remington, asta as alege
speedg1rl întreabă:
3Paharel1alex2 întreabă: