Nu trebuie sa fie neaparat ceva extravagant si scump ca sa le arati ca ti la ei! de multe ori o floare face mai mult decat orice!
de exemplu pentru mama ta ai putea sa ie o floare superfrumoasa naturala in ghiveci,o sa o incante ai sa vezi
iar pentru prietene poti sa le cumperi ceva lanturi, bratari, ceva simbolic
Pai pentru prietene ai putea lua niste bluzite frumoase sau poti sa faci tu cadouri uite aici saitu daca vrei sa faci ceva facut de tine http://www.handmadeart.ro/ sper ca te-am ajutat! 1
Pai o felicitare, ceva simbolic sau ceva facut de tine... sper ca te-am ajutat succes
Pentru prietene ai putea sa le ei niste bratari de argint sau niste lantisoae. Iar pentru familie, mamei tale ii poti lua o floare in ghiveci, daca e sa te interesezzi care e preferata mamei tale Iar, pentru tatal tau un breloc sau ceva. Sa stii ca, desi cadourile poate ca sunt banale dar, pentru un parinte inseamna ceva daca le ei un cadou de Craciun. Sarbatori fericite!
Am trecut saptamana trecuta si eu prin asta, eu am luat pentru prietene un magnet in forma de ingeras e atat de draguut, la alta prietena un complet eu-stilist la alta un album foto, la alta un suport pentru lumnari in total am platit circa 100 lei dar nu regret., a iesit destul de ieftin
YoungScarecrow întreabă: