Pff voi care ati comentat despre acest telefon... il aveti voi ca sa va dati cu parerea despre el?!
iti spun eu cate ceva despre el, cu bune si cu rele:
deci in primul rand nu are cine stie ce memorie are putin peste 45 mega...
camera e de 3.0 mega, si mi se pare buna camera sincer
uneori are conflicte cu galeria sau cu starea sau cu camera, adica nu poti deschide galeria sau aparatu pana nu deschizi locul unde este conflictul... ceea ce nu se intampla prea des.
si nu e adv. ca daca il scapi o data se strica... eu l-am scapat de mii de ori si e intreg, l-am lasat si in ploaie vreo 20 de secunde, touchul lui este supeer bun adica daca unele persoane nu stiu sa calibreze un telefon nu inseamna ca are touch-ul prost, pe bune!
bateria tine destul, adica ok tine o zi stii cand?! cand asculti muzica ca mine non stop, adica am ascultat o zii intreaga muzica la el, am scris mesaje noaptea si abia a 2-a zii mi s-a descarcat... deci in conditiile astea eu nu consider ca bateria tine putin, apoi uneori se mai inchide singur...
si cam atat... daca vrei sa mai stii ceva, da-mi un mesaj pe privat si iti spun
Buna.
Touchul este destul de bun la LG. Bateria tine cam 3 ore jumatate in regim de convorbire si pana la 12 zile in regim de asteptare. Memoria interna este mica (doar 48 MB) dar poti adapta un card la el de pana la 8 GB. Camera foto este de 3 MP. Pe scurt, este un telefon bun pentru pretul la care se vinde: http://goo.gl/NJflI
Succes;)
Nu e bun deloc se blocheaza tochul n-are memorie buna deloc si bateria tine dar daca te joci pe ea se termina in 2 zile uite o alta gaama de telefone www.evomag.com
Nu cumpara, tine 1 zi, touchscreenul e varza, daca ai scapat telefonul s-a facut praf, memorie lasa de dorit. sa nu ti-l cumperi dai bani degeaba. ti-as recomanda un LG KS360
Te asigur ca NU e bun la nimic...bateria tine cam o zi si vreo 3 ore din a doua zi(stiu pentru ca si eu am exact asa pe black ) touchscreenul nu merge bine, nu e cu miscari preise, reactioneaza mult mai tarziu la miscarile degetelor tale; memoria...e buna in definitv.asta doar daca ai card de memorie! daca vrei un telefon bun, elegant, de acelasi stil(aproape) iti recomand http://telefonultau.eu/products/Samsung-S5230-Black-Gold.html e si la un pret asemanator ca sa nu mai vb de faptul ca e mai elegant (mult mai elegant) si in plus tine mai mult face poze mai clare desi ambele au 3.12 megapixeli.credema acum vreau si eu sa-mi comand modelul acela de tel! noroc:* fundita?:o3