NU ITI LUA CU APA... e crima si pedeapsa......iti poti cumpara unul cu recipient din plastic...se goleste foarte usor si nu trebuie sa il speli dupa fiecare folosire.
Eu am unul de la SOLEC (din carrefour). O sa zici cine sunt astia? ) asa am facut si eu dar mi l-a recomandat cineva si eram si in criza dupa o luna de aspirator cu apa
Sunt foarte foarte multumita de el.
Sfat: puterea de tragere este mult mai importanta decat puterea aspiratorului (sunt 2 lucruri diferite) deci atentie.
Jolie eu iti recomand Kirby... este un aspirator foarte bun. aspira, spala covoare si multe altele... mai face si masaj pe langa treburile de curatenie :)) si vorbesc serios... este insa foarte scump cam 2000 EURO... dar iti garantez si ca este foarte bun! Daca vrei intra pe www.kirby.ro sa vezi pe acolo. Te poti inregistra si pentru o demonstratie. Adica sa vina un reprezentant de al lor la tine acasa si sa iti arate la ce foloseste... la mine a venit si mi-a demonstrat ca e foarte bun da, daca eu am 18 ani de unde sa iau bani ca sa il cumpar :)) Ti-am spus intra pe www.kirby.ro si vezi si tu pe acolo!
Eu una as recomanda phillips, eu nu am aspirator fara sac, am cu sac, si chiar e in stare buna de functiune dupa vreo 2 ani.si, din cate stiu, sunt mai multe oferte, interesante, totul e sa cauti...sa te informezi...
Eu am un zanussi microfilter (zan1655) de 1600w sunt foate multumita il am deja de 1 an si nu am probleme plus ca nu costa foarte mult. ( vreo 200 de lei)
Intamplator acum 2 zile mi-am cumparat eu un aspirator fara sac si care nu necesita sac deoarece se deschide in fata si apoi se scutura praful se clateste si se lasa la uscat, este bun, multe persoane l-au cumparat...nu este nici scump, am dat 80 de ron(800 de mii) din cora lujerului, garantie 2 ani. Eu sunt multumita de el .Cu siguranta vei fi si tu, sper. Eu ti-am dat un sfat.
Am un electrolux--accelerator fara sac; trage de rupe! parca pana-n patru miliaoane am dat! si sunt f multumit!
Daca ai puţin timp citeşte. Eu, deşi sunt bărbat, prefer să fac singur curăţenia în casă. Am mai multă răbdare şi sunt şi mai meticulos în acelaşi timp. Pregătirea mea de inginer mă face să analizez un pic obiectele din jur fără să le desfac în bucăţi neapărat. După mai mulţi ani şi câteva aspiratoare am următoarele sfaturi de care trebuie să ţineţi cont:
Un aspirator bun are o putere de absorţie constantă. Dacă le compari pe cele cu sac, cu recipient uscat sau cu apă, părerea mea este că cel cu apă are o putere constantă, deoarece reţine în apă cele mai multe impurităţi, comparativ cu celelalte. Dar atenţie, toate aspiratoarele au filtre în interior care se pot demonta. Indiferent de tipul aspiratorului este bine sa cureţi filtrele, prin spălare sau scuturare (conform specificaţiilor), după fiecare aspirat. Dacă nu faci asta mereu, praful va ajunge în motor şi îl va deteriora iar puterea scade vizibil. Am văzut mulţi oameni care nu ştiu de curăţarea filtrului şi dau vina pe aspirator că "nu trage". Greşit. Dacă nu ai bani şi totuşi ai impresia că nu mai merge aspiratorul, încearcă să-i descoperi filtrele, unele necesită chiar şi o uşoara demontare, şi curăţă-le. Vei fi şocat de rezultate (dacă ai unul cu sac încearcă să scuturi şi sacul după curăţenie, chiar dacă e din hârtie... personal m-am săturat de asta dar chiar a funcţionat impecabil până azi şi este soluţia mea de rezervă). Aveţi grijă să nu aspiraţi praful de zidărie, atunci când faceţi lucrări în casă. Acest praf ajunge până la rulmenţii motorului, indiferent de filtrare, deoarece este foarte fin şi mai greu decât praful normal din casă. Mai bine măturaţi şi spălaţi.
Un alt aspect important îl reprezintă furtunul. Multe aspiratoare au furtunul din plastic simplu care nu rezistă la solicitări laterale când aspiri des şi chiar când depozitaţi furtunul. Generaţiile noi au furtunul dintr-un fel de plastic cauciucat prevăzut cu o inserţie metalica de-a lungul său. Sunt cele mai bune. Am cârpit cu scoth o grămada la vechiul furtun şi chiar l-am tăiat pentru al reasambla... Deci, la magazin, pune mâna pe acel furtun, vezi că trebuie să fie un pic mai greu, faţă de cele din plastic simplu, dar mai ales trebuie să se îndoaie uşor.
O altă problemă o reprezintă evacuarea aerului filtrat. Foarte multe aspiratoare au evacuarea la nivelul solului dar mai ales în direcţia solului. Foarte greşit: acest lucru face ca praful de pe podea să fie agitat şi împrăştiat în toata camera sau împins în locuri greu accesibile. Soluţia este să ţii aspiratorul pe un scaun sau pe un pat, dar mai poate cădea şi se poate strica, sau să începi aspiratul pe o suprafaţa deja curăţată şi să te mişti spre zona murdară. Prin design, unele aspiratoare noi evacuează aerul în sus sau în sus şi lateral. Acest lucru nu mai face ca praful să fie agitat ca la celelalte modele. Verificaţi la magazin acest lucru.
Pe piaţă exista toate modelele. Doar preţul este deosebit. Nu va aruncaţi pe cele ieftine de tot că nu vă ţin. După fix o săptămână de la expirarea garanţiei, la aspiratorul meu vechi, s-a stricat partea electronică, apoi s-a tăiat furtunul iar filtrele au început să se rupă.
Să nu folosiţi puterea la maxim deoarece nu este neapărat necesar şi consumă mai mult curent pentru acelaşi efect. De obicei eu merg pe o treaptă mai jos de maxim şi chiar şi aşa se lipeşte covorul de perie.
După lungi căutări eu am ales un model care respectă toate cele menţionate mai sus, inclusiv preţul. Este vorba de un aspirator ZELMER 819 cu filtrare în apă. Este un model cam la 400 lei, culoare verde închis, pe care l-am cumpărat de la Mediagalaxi, dar l-am văzut şi la Altex. Mai poate fi găsit şi în magazinele din reţeaua Rombiz, această reţea fiind prezentă mai mult în oraşele mici, dar este mai ieftin decât la firmele mari. Se vorbeşte de cele de la Rainbow: fraţilor 2000 EURO pe un aspirator în apartament e cam mult... Ăsta micu’, verde, face acelaşi lucru la un preţ super OK. Am două filtre lavabile în interior de curăţat, unul din burete şi unul negru sub el şi vă spun ca trage ca în prima zi...
Cam atât, mult succes.
Iti recomand kirby.eu lucrez cu kirby si daca vrei pot sa vin sa-ti fac o demonstratie la tine acasa.astept raspuns.laurentiu
Vad ca ai primit multe variante posibile, dar una singura se repeta kirby... si stii de ce? Pentru ca e cel mai bun, toate celelelte aspiratoare de pe piata, aspira doar sa faca curat... dar nu reusesc...
Daca vrei sa afli toate detaliile despre kirby, da-mi un mesaj la florina77s@yahoo.com
Toate cele bune
Iti recomand un aspirator din gama Dyson.Sunt ceva mai scumpe, dar merita toti banii. Eu am unul asa: http://www.avstore.ro/aspiratoare-dyson/dyson-dc-19-t2-dc19t2
Nu are filtre deci nu trebuie sa imi fac griji pentru curatarea lor, si sunt foarte multumit.
Inainte aveam unul clasic, cu punga de panza iar curatarea saculetului era un chin, avand in vedre ca locuiesc la bloc.
Eu iti recomand zelmer cu filtrare prin apa. Uite aici cateva recomandari foarte bune de aspiratoare fara sac :
http://topcadouri.ro/care-sunt-avantajele-aspiratoarelor-fara-sac.php
Recomand modelul Bosch BBHMOVE5. uite aici un site de unde poti lua: http://aspiratorvertical.ro/. Eu am luat tot de acolo unul doar ca este alt model si coloana mea imi multumeste :)
Recomand Zelmer. Eu am luat unul de pe http://aspiratorzelmer.ro/ si functioneaza impacabil. succes!
Buna seara!
Alegeam un aspirator pe principiul ca sa fie fara sac, compact si ieftin, si ne-am oprit la un model de la Bosch. Sunt încântata de el - după prima curățare, covoarele au schimbat culoarea, au aspirat tot praful pe care vechiul aspirator nu l-ar putea colecta. Funcționează foarte liniștit. În dezasamblare este foarte ușor. După curățare, nu există miros de praf, miroase curat și proaspăt. Recomand!
https://2get.ro/product/bgc05aaa2
NuImiPunNume întreabă:
namnumeba întreabă: