| MACookie02 a întrebat:

Vreau sa-mi cumpar un epilator Wet&Dry de la Braun, si am vazut 3:unul la 445cred, unul la 599 si unul pe la 630 sau cam asa ceva(la Emag). Primele doua sunt in stoc, celalalt e la comanda si nu prea vrea tata sa mi-l ia. Voi folositi vreunul din astea? Pro? Contra? De ce va place si de ce nu? Mi-l recomandati? Ati folosit si alte metode? Daca da, care? Si care din ele au dat roade? Pun atatea intrebari eptnru ca vine vara si vreau si eu sa port rochii, fuste etc...nu am CHIAR atat de mult par pe picioare, gen o maimuta, dar vreau sa ma epilez pentru ca in primul rand, o piele fina este mai frumoasa decat una cupar, in al doilea rand, baietii se uita si la lucrul asta... zic si eubatting eyelashes

Răspuns Câştigător
| Alunuca a răspuns:

Dupa 400ron toate epilatoarele de la Braun sunt foarte bune in sensul ca prind parul foarte bine si il smulg, nu il rup. Sunt epilatoare care mai mult rup firele. Deci ca pret, mergi pe cel cu 445ron. Nu se merita sa dai mai mult.
Faza e ca doare foarte tare epilatul in sine. Cel putin la inceput, era aproape insuportabila durerea pentru mine. Aveam pungi cu gheata la congelator pentru a mai calma durerea, roseata si umflatura.
Personal, ma fac o data pe saptamana pentru ca daca nu il las sa se indeseasca e mai putin dureros si dureaza si mai putin procesul. Ma fac pe maini, picioare, axile si inghinal (ultimele doua dor cel mai rau, chiar si sangerezi cand parul e mai des - motiv pentru care nu il las sa se indeseasca).
Epilatorul e cea mai eficienta metoda de indepartare a parului nedorit zic eu, inainte de ceara care trebuie schimbata des(=>bani cheltuiti) si sanse mari sa o aplici prea fierbinte si sa te arzi si de multe ori trebuie reaplicata sa iei toate firele.

1 răspuns:
| buzedulci a răspuns:

Eu sincer merg pe ceara din mai multe motive:
1. parul creste mult mai subtire si mai rar
2.procesul de epilare nu dureaza la fel de mult ca si cu aparatul
3.nu e la fel de dureros ca si cu aparatul, pentru ca ceara smulge mult mai mult odata, decat aparatul, care ia aproape fir cu fir
4.nu e chiar asa de scumpa.e 5 lei un tub de ceara de unica folosinta, si eu ma fac de 5 ori, epilat scurt, iar inghinal si axila cu ceara refolosibila
5.parul e mult mai slab dupa folosirea continua cu ceara, deci nu mai doare asa de rau.
eu am si aparat, ceva Philips, drept ii ca ii ceva model mai vechi, dar sincer, o singura data m-am facut cu el, prefer ceara de 100 de ori in detrimentul aparatului ...succes