| c0qqu3tte a întrebat:

Vreau să-mi iau skincare după Shein și nu știe dacă sunt bune și sigure. Produsele skincare sunt prea scumpe si mi-am luat cele mai recomandate produse din social media pentru a scăpa de acnee dar n-au mers. Vreau să fac o încercare la produsele de skincare de pe Shein. Îmi puteți spune dacă acestea merită să cumpăr?

4 răspunsuri:
| iloveyoumaria3 a răspuns:

Doamne ferește, sub nicio formă! Dacă vrei să îți treacă acneea sunt pastile care te scapă, poți încerca cleanserul de la Cerave, e f bun. Sau acid salicilic. Dar sub nicio formă skincare de pe shein!

| Madaxo97 a răspuns:

Mai bine nu, daca sunt ieftine e pentru că sunt de calitate îndoielnică, îți pot face mai mult rău, nu știi în ce condiții sunt fabricate și depozitate. Cel mai bine mergi într-un magazin dm și rogi pe fetele de acolo să îți recomande ceva în limita bugetului tău. Mai bine iei ceva mai scump și recomandat de dermatologi, nu ai nevoie de multe produse oricum, un cleanser și o cremă bună hidratantă de față sunt suficiente pentru început.

| User01928282 a răspuns:

Mai bine mergi la un doctor dermatolog care sa iti recomande niste produse si ii spui ca nu ai un buget prea mare. E mult mai ok sa ti faca recomandari un doctor decat sa iei chimicale de pe shein.
E important sa stii ce fel de ten ai, ce te ajuta si ce nu, decat sa iei ceva si sa vezi rezultatele pe fata ta, fie ele bune sau rele. Nu face experimente pe tenul tau!

| Violleta2022 a răspuns:

Nu recomand produse skincare dupa Temu sau Shein, ca-s chinezarii ieftine, de cea mai proasta calitate, care iti poate distruge fata.