| patriciaxd a întrebat:

Ziceti-mi si mie niste siteuri de unde imi pot comanda skateri... va roooog big grin

Răspuns Câştigător
16 răspunsuri:
| marriutza a răspuns:

Www.americaskate.ro...de cand ma stiu numa de acolo imi iau skateri...sunt de calitate... piele sau piele intoarsa si sunt foarte ieftini...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Skateri din piele intoarsa is najpa... pentru ca daca e umezeala afara te trezeshty cu inundatzie in ei tonguetongue

eu am patit-o

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta pe okazii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, ai cele mai bune preturi, C1RCA firma de renume pentru skate poti gasi pe http://www.tzoalego.ro de la 139 Ron... C1RCA CX 101 -> http://www.tzoalego.ro/produse/mare/p014/index. html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la mata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

American skate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ar fi America Skate, DC skateworld

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate dati-mi si mie siteuri de unde pot comanda skateri ca la mine aicea nu sunt bune sunt de proasta calitate ...va rogggggg id meu crinutzza_nebunik call me

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi Pe La Crap Town...In Carefour vitantiswinking

| Rrrretarded a răspuns:

Www.bmxmagazin.ro ...skaterii din piele intoarsa nu sunt grozavi :P

| jojojojome546 a răspuns:

Http://www.ioffer.com/search/items/justin%20bieber%20shoes cei mai bestiali si nu sunt scumpi zic eu si sunt si originali!

| patriciaxd explică:

Mc... mi.am facut o idee... si c parere aveti despre skaterii din piele intoarsa?

| patriciaxd explică:

Eve, si nu i.ai putut returna?

| Lalalo a răspuns:

Neaparat...site mai bine te duci direct in magazinwinking...eu am luat tepe k astea adica nu imi veneau sau nu-mi placeutongue

| DarkDemonick a răspuns:

Pe americaskate.ro sunt numai de marimi mici si nu sunt calumea daca sunt mici sad ma rog eu vreau sa imi iau skateri de marimea 37 frate da sunt si scumpi la marime mica sad multumesc.