| rapidista a întrebat:

Zilele astea am ars dintr-o prostie placa de par si cum nu pot rezista prea mult fara una (bretonul meu fiind unul aproape imposibil) m-am gandit sa-mi cumpar una noua si cum sunt cam in criza de bani am cautat una mai ieftina in jur de 50-70 Ron si am gasit-o pe aceasta http://www.domo.ro/......s_CG_12098 Ce parere aveti despre ea, s-o cumpar sau sa mai astept? Daca stiti alte placi mai bune cu preturi sub 80 Ron recomandati-mi...Mersi anticipat pentru raspunsuri

4 răspunsuri:
| Denysa-Myhaela a răspuns:

Si eu zic la fel sa ma astepti sa strangi bani sa iei una mai buna fiindca una asemanatoare am avut si eu la inceput de cand sa infiintat placile de indreptat parul era buna pe timpu ei, dar daca ai un par mai des si mai lung stai vreo 2-3 ore ca sa ti-l indrepti calumea fata de o placa de calitate care ti-l indreapta in 30 minute, o fi placa aia buna de 40 lei dar e buna pentru un par scurt sau de indreptat un breton ceva ca sa foloseasca si placa aia la ceva si nu se incalzeste la temperatura de 200 de grade ca cea de calitate iti spun eu sigur.Asa ca stai si mai asteapta, ca daca o iei dupa aia sa nu te oftici si mai bine stateai un timp si luai una buna
Acum tu decizi!

| sofia_kiss a răspuns:

Mai bine ai mai astepta putin pana ai strange bani necesari ca sa iti cumperi o placa buna pentru ca acea placa nu e deloc buna, sigur dupa o saptamana o sa ti se arda si asta si vei ramane si fara placa si fara bani...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa astepti, sa-ti strangi bani :p, cu ajutorul unui feon sh a unei perii rotunde ti. l poti aranja destul de bine, oriqm dureaza mai mult, dar decat sa dai banii pe o placa ieftina, mai bine te lipsesti, ti-l arzi la varfuri si un par ars e cam greu de recuperat, decizia ta happy

| patricCia a răspuns:

Placa aceea nu pare una de calitate. Eu zic sa mai astepti cateva saptamani, strangeti bani special pentru placa si in scurt timp cred ca vei avea destui bani sa iti cumperi o placa de calitate, care sa te tina, nu sa se strice dupa o saptamana, cum a patit o prietena care si-a luat o placa la 30 de lei happy. Succes!