Daca este dintr-o tara membra UE nu mai platesti nimic. Daca e din afara UE in fctie de valoare platesti ceva taxe vamale si tva, dar produsu trebuie sa fie nu mai stiu peste nu stiu cati dolari 10, nu mai stiu, am citit odata tot pe aici, a raspuns cineva care a dat detalii, mai cauta prin intrebarile astea gen si sigur gasesti.
Cand cumperi ceva acolo scrie cu shipping free sau sa platesti, deci transportu l-ai platit.
De platit va trebuie sa platesti statului roman taxe, asta daca ai cumparat dintr-o tara care nu-i membru UE si daca produsu cumparat depaseste o anume valoare de stiu si eu sa zicem 5 dolari.
O sa vezi tu cand o sa mergi sa ridici pachetu.Deci daca valoarea este peste 10 dolari ar fi bine sa ai ceva bani la tine.
Salut, taxa de transport se plătește odată cu produsul comandat, dacă nu este scris pe site prețul de transport atunci acesta este gratuit, în mod normal poștașul care face livrarea trebuie să sune la tine la ușă și (sau) pe telefon, dacă nu răspunzi și pachetul nu încape în cutia poștală sau trebuie să semnezi recuperarea acestuia atunci o să pună un aviz de trecere cu adresa poștală de unde să recuperezi pachetul și data limită de recuperare.
Păi dacă a fost pus pe posta asta inseamna ca o sa primesti o foaie in posta cum ca ti-a venit pachetul si sa mergi sa il ridici, prin "Nu o sa am un rambus " te referi la plata drumului nu? (Taxa de transport) pai daca site ul de unde ai luat produsul specifică ca nu trebuie plătită taxa de transport daca se livrează în altă țară, nu o plătești . Sanatate!
anonim_4396 întreabă: