Dacă intru pe darkweb cu vpn sunt șanse să mă identifice poliția?
Buna ziua! In urma cu o saptamana am postat pe olx spre vanzare un telefon. Ideea este ca m- a contactat cineva pe whatsapp, mi- a spus ca a facut si a trimis banii pentru livrare si ce am eu de facut...? (mai mult)
Salut! Am observat ca există site- uri care te lasă să împrumuți credit fără a- ți declara veniturile. Sunt pe bune acele site- uri sau doar îți fură datele și nu te alegi cu nimic? Un exemplu...? (mai mult)
Am aplicat pentru un job online de remote operator chat și a trebuit sa trimit poza cu buletinul dar am acoperit cnp ul seria și nr. Am primit mail ca cv ul meu e în regula și cineva ma va contacta...? (mai mult)
De vreo 2 ore primesc in continuare de la google(cred) acest mesaj pe telefon... "53738 Your verification code is 54226" Oare ce vrea sa insemne asta?
Salut TPU! Cam cât de sigur ar fi dacă folosesc o mașină virtuala sa intru pe deep web? Și dacă este ce sistem de operare și ce program pentru mașină virtuala sa folosesc?
Hey. Vreau sa imi sparg contul de Instagram pentru ca nu ma mai pot conecta. Puteti sa imi spuneti cum va rog?
Buna dragi prieteni de pe TPU. Am o problema cu contul meu de Instagram, faza e ca eu stiu parola, stiu tot, dar nu m- am mai conectat din 2018 si nu ma mai pot conecta si imi zic ca: ca sa imi ...? (mai mult)
Salut! Am pus un telefon la vânzare pe OLX și îmi tot vin mesaje pe whatssap de la niște persoane cu nume ciudate. Ce pot fi? Sunt periculoși?
V- a sunat cineva vreodata pentru un interviu ca ti- au vazut numarul pe un site de anunturi (pus de tine) si sa te cheme asa pur si simplu intr- o locatie de genul unui restaurant sau terasa, fara sa...? (mai mult)
Buna! Daca de exemplu vreau sa postez Instagram niste poze sau video-uri imi scrie "Fotografia nu a fost postată". Din ce cauza poate sa fie chestia asta?
Mi- am facut cont pe un site de dating din America (sugardaddy.com), iar de o saptamana am o problema cu emailul din cauza asta. Primesc mesaje in spam de la acest site, dar nu au functia de dezabonare...? (mai mult)
Am telefonul vechi al lui mama și mama avea contul ei de google photo în telefon. Eu mi l- am setat pe al meu dar pozele mele apar și în contul ei dar pozele ei nu apar pe contul meu. Cum fac sa nu...? (mai mult)
Buna TPU! Cum pot face sa nu mai primesc deloc mesaje pe Facebook de la persoane cu care nu am niciun prieten in comun? Imi tot trimit persoane ori arabi ori pe care nu le cunosc mesaje si ma deranjează...? (mai mult)
Vreau sa dezactivez Message Requests, pentru că primesc mesaje SPAM de la necunoscuți. Mulțumesc
Am intrat aseara pe darkweb sa caut ceva iar cam la o ora dupa, a oprit un mercedes negru vechi in fata blocului, erau 4 barbati in el si s- au uitat la mine la apartament vreo 2 ore incontinuu pana ...? (mai mult)
Bună, TPU! Am nevoie urgenta de ajutor. Helpp Astazi mi- a trimis cineva un mesaj de pe un alt număr în care îmi spunea ca pachetul meu este pe drum și sa accesez un link sa îl urmăresc. (cu ...? (mai mult)
Buna! Am o problema, desi nu știu dacă o pot "rezolva" sa zic asa. Deci eu sunt MEGA sensibila. De fiecare data daca ma uit la o poveste sau un videoclip trist, plang. Stiti un sfat pentru a nu mai...? (mai mult)
Salut, de o zi am primit o poză cu o pers., când ma trezesc ca acea pers care îmi da msj e pers din poza, mi- a zis ca ma da la politie ca am poza cu ea și eu nu am postat nicăieri. Se va întâmpla...? (mai mult)
Buna! Din ce stiu eu, cand comentez la o postare pe Instagram, le apare si urmaritorilor mei, care urmaresc pagina respectiva. As vrea sa stiu daca exista vreo setare care ma ajuta sa ascund comentariile...? (mai mult)
Cum pot dezactiva Windows defender(antivirusul)? Când apăs pe deschideți securitate Windows scrie securitate pe scurt și nimic altceva. Vreau să exclud un folder din scanare dar nu găsesc ori nu ...? (mai mult)
Salut..in Romania..este legal doar sa minezi bitcoini? ..adică fără să fac transfer sau ceva..doar sa ii am in aplicație
Buna! Ce stiti sa imi spuneti de site-ul meishop.ro? Mi-a aparut o reclama pe Instagram si pot sa zic ca imi plac produsele. Intrebarea mea e: site-ul e de incredere?
Salut, eu folosesc pentru diverse lucruri VPN- ul protonvpn, varianta gratis, este sigur? Adica are mai multe servere pentru 3 tari diferite, vpnul funcționează dar nu stiu sigur daca nu imi fura ...? (mai mult)
Dau funda! Acum ceva timp am încercat sa instalez Instagram pe laptop și ceva nu a mers bine, laptopul merge greu am chestii în bara de care habar nu am mi se deschid ferestre fără ca eu sa le deschid...? (mai mult)
Salut! ! Asta este pentru cine stie cunoaste! Acum vreo' 3 ani foloseam un site in care atunci cand trimiteam o poza si cea lanta persoana accepta, imi spunea tot despre telefonul si Ip- ul persoanei...? (mai mult)
Hei, am si eu o intrebare. Daca traduc un text in google translate, google imi poate baga textul pe care l- am tradus sau traducerea textului ca rezultate de cautare pe google? Il folosesc la licenta ...? (mai mult)
Bună! Mă tot gandeam cum as putea face bani de acasa fara sa am vreo specializare si am descoperit tot felul de site- uri care te platesc pentru recenzii sau chestionare. Insa toate cer email cu un cont...? (mai mult)
Bună seara, TPU! Problema pe care o supun atenţiei dumneavoastră astăzi, este următoarea: am făcut atâta de bine şi am uitat datele de conectare la, , Compania ta pe Google". Nu- mi amintesc efectiv...? (mai mult)
Salut tuturor! Instagramul meu a fost blocat temporar iar pentru a avea din nou acces la el am nevoie de vechiul numar de telefon sau email neavand acces la niciuna din ele, dar Facebook ul este conectat...? (mai mult)
Am descoperit activităţi suspecte în contul tău de Instagram şi, ca măsură de securitate, l- am blocat temporar. Este posibil să- ţi fi fost compromis contul, după ce ai introdus parola...? (mai mult)
Buna TPU! Mi- am verificat jurnalul de activitati pe Facebook si tot imi apare ca am dat un comentariu la un link postat de, , Anonymous User'', ideea este ca nu stiu despre ce link e vorba, ce pot...? (mai mult)
Buna TPU, cred cã am contul de Instagram spart, cum pot vedea localitatea de unde a fost acesat contul meu de Instagram?
Voi ați folosit backup? De obicei la ce folosește și ce scop are? Să îți salvezi pozele și videoclipurile pe google photos? Deoarece l- am instalat și eu.Dar când am șters un videoclip de pe ...? (mai mult)
Scuzati categoria, de cateva zile imi luase pc razna, aplicatiile se inchideau, stergeau, contul steam banat, pc isi dadea shuts down singur.Inainte sa rezolv problema cu MalwareFox am cautat in consola...? (mai mult)
Poate cineva de pe discord să îmi afle ip- ul cu id- ul(spune ca are setup de 700 de euro pentru flood)? Pentru că tot mă amenință că îmi află ip- ul, îmi da flood și vine după mine cu 2- ...? (mai mult)
Bună! Știe cineva de ce Snap mi-a indicat locația greșită? Mulțumesc.
Unde pot intra pe Facebook că să pot vedea cine mi-a trimis cereri că să le apreciez pagina?
Momentan nu pot să dau tag sau să scriu comentarii pe Facebook, de ce?
Salut! Care ar fi cauza erorii "no healthy upstream" de pe o pagina web?
Salut.Am o intrebare la care nu prea stiu raspunsul. Daca imi fac cont pe un cloud de depozitare dar cu o adresa de e- mail TEMPORARA mai pot accesa contul respectiv tinand cont ca adresa de e- mail este...? (mai mult)
Salutare tuturor! Cum as putea sa scap de mesajele nedorite cu care sunt bombardat zilnic pe Facebook? E vorba despre conturi false cu tot felul de reclame bizare.
Buna, TPU. Ce metoda cat mai sigura cunoasteti pentru a ma asigura ca in computerul/windowsul meu nu exista vreun program- spion, vreun virus ori alta smecherie hackereasca ascunsa care are acces si-...? (mai mult)
Dacă ai ip dinamic mai poti fi indetificat de SRI?
Am publicat un anunt pe olx si am primit un mesaj de la o persoana care era interesată de anunt. I- am raspuns si m- a întrebat dacă daca poate sa primească prin livrare I- am spus ca nu ma pricep...? (mai mult)
Buna la toata lumea! Cine mă poate lămuri, daca o persoana imi află si se logheaza pe contul meu de Snapchat cam ce imi poate afla din cont? Cu ce informatii se poate alege? Nu mi- ar putea afla...? (mai mult)
Are cineva o idee ce aplicatie de urmarit este aceasta?(autovehicule) am primit-o de la cineva si doresc sa o folosesc si eu si nu gasesc un indiciu ce ar putea fi :( https://imgur.com/a/EAxmU4D
Hei! Dacă o persoană mi- ar sparge contul de Snapchat si s- ar loga pe el, ar avea vreo posibilitatea sa imi afle datele de la contul meu de Facebook? Precizez ca mi- am creat contul de Snap cu inregistrare...? (mai mult)
Salut TPU, care este treaba cu Tails Os? Este oare cel mai bun os pentru siguranta pe internet? Edward Snowden a spus ca este cel mai bun pentru a nu afla guvernul despre tine nimic politia, serviciile...? (mai mult)
Salut TPU, astazi ma confrunt cu o problema mai ciudata. M- am trezit dimineata ca urmaresc cu 700 si ceva mai multi oameni decat cati urmaream initial (Instagram). Mi- am schimbat deja parola cu gandul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ElenaD05 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
Marinescu9229 întreabă:
J0B0MAT întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput