Cei mai activi useri din categoria Siguranţa pe Internet pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Este ilegal sa descarci filme de pe internet? Daca da, ce se poate intampla? Ce consecinte pot fi?
Heyyy! De ce îmi spune Facebook- ul că am încălcat standerdele comunității din cauz acestui link? Las acest link aici https://lm.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.topposternews.com%2F2020%2F02%2Frent-...? (mai mult)
Am o pagina de Facebook unde eram administrator si un alt coleg moderator. La un moment dat mi- am schimbat rolul din adminstrator in moderator fara sa vreau. Acum pagina are 2 moderatori si nici...? (mai mult)
Salut grup. Cum pot afla ip-ul unui mesaj primit pe e-mail sau Messenger în Android? Vã mulțumesc anticipat.
Fratilor. Acum zic unui prieten de ex ca vreau sa- mi cumpar produsul x, iar in minutul urmator imi apare reclamă pe Facebook cu acel produs... Cum putem sa facem ca Facebook sa nu mai asculte tot ce...? (mai mult)
Am o problema vreau sa dezactivez Message Requests pentru ca primesc mesaje de la alti necunoscuti!
de la un timp imi apare "amenintare neutralizata, am abandonat in siguranta conexiunea la lofesypti.pro, deoarece era insfectata cu URL:Blacklist" si imi apare in continuu chiar daca inchid...? (mai mult)
Nu știu dacă această categorie este cea mai potrivită pentru întrebarea mea... dar am considerat- o ca fiind cea mai apropiată. Cum se fac acele postări de stare, pe Facebook, de genul "sunt...? (mai mult)
Imi apare pe ecran deasupra ceasului 3 notificări de la 42.richardwashington.pro,am găsit un virus, dar cum scap de el?
IP arata cine s- a logat de pe contul meu si pot vedea locatia din zona unde s- a conectat? Au trecut 12 luni de atunci, pot vedea cine a facut- o cu ip respectiv daca il am? Iar contul de gmail mi- a...? (mai mult)
Salut, Conversațiile video pe messenger se pot vedea și de alt prieten pe care îl am adâugat pe Facebook?
După ce șterg un cont de skype, conversațiile de pe acesta încă vor fi disponibile utilizatorilor cu care am vorbit? Plus fotografia contului, numele etc. Acestea vor mai apărea?
Anevoie de ajutor neaparat. Doar ce ma suna un numar ciudat format din 13 cifre care incepe cu 001 si nu stiu ce ar fi putut fi asa ca i- am inchis. M- a sunat o secunda adica imediat ce suna,...? (mai mult)
Salut, am primit pe whatsapp, pentru că am numărul la Olx...un mesaj...v- am platit produsul, dați click pe link, vine curierul nu știu ce rahat. Știu că e vrăjeală, vreau sa raportez și să ...? (mai mult)
Este posibil ca cineva să intre în telefonul tău prin aplicatiile descarcate de pe magazinPlay? Fie un antivirus, fie un callrecorder, fie un program de optimizate a telefonului să curețe...? (mai mult)
Sallut, intram pe Facebook si mi- a zis ca s- a conectat cineva din America pe contul meu, speriat am schimbat parola dupa care am pus conectarea cu 2 pasi si alte optiuni de securitate, problema este...? (mai mult)
Buna tuturor, Ieri am pierdut niste bani (3000. 00usd), la indemnul unora, de pe un grup de whatsapp "btc250". Schema lor e sa convinga cat mai multi sa investeasca sume de la 3000- 5000 usd in...? (mai mult)
Soferii de la curierat stiu ce se afla in pachete?
Sunt adevărate acele premii oferite de google? Premii (telefoane iphone, etc)
Configurare DKIM, DMARK si SPF - atat pe serverul de domeniu principal cat si pe serverul de e- mail care este un subdomeniu la domeniul principal. Am nevoie de ajutor pentru a configura cele de mai...? (mai mult)
Aveti idee daca este legal sa descarc continut audio romanesc de pe internet in Germania?
Pe jocul https://www.takethislollipop.com/ imi poate afla locatia? Dau funda
Ieri am fost contactat pe whatsapp de un numar din Elvetia mai exact numarul asta:+ 41 77 960 45 07. El vorbea oleaca romana si imi spunea sa dau o poza cu mine ca da si el.Eu nu am dat si a dat...? (mai mult)
Am aflat de curand ca a fost odata (ca niciodata :))) o extensie eMAG din google chrome pentru istoricul preturilor. Stie cineva daca mai exista sau cum as putea gasi istoricul preturilor la...? (mai mult)
Daca ma conectez pentru prima data pe Facebook sau insta cu un cont pe un dispozitiv nou imi trebuie aprobare? Gen, o sa primesc un cod pin pe numarul de telefon pentru confirmare? Stiu ca era ceva de...? (mai mult)
Siteul 220volt.ro este de incedere? Din ce am auzit este legit, dar nu stiu cum sta treaba cu garantiile. Multumesc anticipat
Am gasit site-ul vansromania.cc si am vazut ca plata se face in euro.Intrebarea mea este daca site-ul este legit/sigur.
Mi- am creat un cont nou Facebook, m- a ținut 1 zi, am întrat la setări și le- am trimis și documentul meu de identitate și după ce m- am înscris în câteva grupuri Facebook, îmi spune...? (mai mult)
Salut, vreau sa cumpăr ceva de pe olx și sa fie cu livrare prin poștă (prețul fiind mai mic) As vrea sa ii dau banii prin card, care ar fi cea mai buna metoda sa nu iau teapa?
De ce orasul meu nu e trecut pe lajumate.ro cand ma inscriu pe site?
Exista un program/aplicatie prin care sa se poate vedea mesajele si apelurile prietenilor de pe telefonul personal? Intreb pentru cineva care are suspiciuni de infidelitate. Ma gandesc ca asta cam violeaza...? (mai mult)
Dau funda! Daca cu numele meu a fost create 3- 4 conturi de Instagram unde a injurat, a jignit, etc si a sters contul si i- am facut reclamatie la politie, cam in cat timp se poate rezolva? P.S....? (mai mult)
vreau sa va intreb de ce pe Youtube pe telefon vad clipuri in 480p iar la tv tot pe Youtube vad in 720p si chestia este ca am net pe televizor tot cu netu din telefon, lamuriti-ma va rog!
Aș vrea și eu să intru pe un site... mai deochiat, așa. Cum fac să se șteargă toate urmele că am accesat acel site vreodată? Nu vreau ca alți oameni cu care împart calculatorul să vadă...? (mai mult)
Ce ziceți, howsecureismypassword.net e de încredere?
Pot castiga bani daca denunt undeva un hacker? Daca da, unde pot face denuntul?
De ce cand vreau sa fac orele on-line si vreau sa opresc camera de la webcam, parca camera aia nu ar avea intentia sa se inchide ori ii lene ori sunt spionat?
Mai multe persoane m-au filmat fara acordul meu. Cum aflu daca au pus filmarile pe net si unde le-au pus? Si eu am filmat persoanele alea dar ei stiu unde am pus pe net filmarile.
Am comandat un produs de pe internet (produs vestimentar). Astazi am primit coletul si supriza in loc de un anumit model de trening am primit cu totul alt model + un tricou. Am dat mesaj vanzatorului...? (mai mult)
Internetul este al lor. Al cui mai exact?
As dori sa ma inregistrez online la una dintre agentiile pentru jocuri de noroc si am cateva intrebari. 1.Ce riscuri sunt pentru jocurile online in comparatie cu a merge in agentie? 2.Prelucrarea...? (mai mult)
Salutare tuturor! Doresc și eu sa primesc niște răspunsuri ce mi- ar fi foarte de ajutor în situația mea. Doresc sa îmi deschid un website, unde voi face "blogging" și aș dori să știu următoarele...? (mai mult)
Îți poate fi spionat telefonul dacă cineva doar îți știe numărul, fara să aibă acces fizic la telefonul tau?
Salut tuturor, am si eu o întrebare! Acum câteva luni sau cam asa, am vorbit cu o persoana cunoscuta pe net, va dati seama, si ne- am jucat împreună diferite jocuri, iar eu, la nervi l- am...? (mai mult)
Platile online cu cardul sunt sigure? Iti cere adresa, numarul de card, codul de pe spatele cardului.Nu pot extrage bani de pe card cand vor? Ma gandesc ca fara pin nu au cum sa se foloseasca ...? (mai mult)
O persoana a postat poze cu mine pe contul personal de Instagram iar eu nu doresc ca acele poze sa apara acolo. Ce variante am ca sa scot acele poze de acolo? Va rog sa- mi spuneti daca stiti ce pot...? (mai mult)
Salutare. Ce stiti de site-ul asta: https://www.benaughty.com? Am facut cont mai devreme si imi este putin teama sa nu ma trezesc fara bani in cont. Va multumesc mult!
recent la opțiunea wifi apare o avertizare ciudata. Avertisment de intimitate. Aceasta rețea blochează traficul DNS criptat. Numele site- urilor web și al altor servere pe care le...? (mai mult)
Știe cineva ceva de :Caracteristici noi de mesagerie (Rich Communications )? Îmi cere numărul de tel., dau omitere și iar apare?
Vreau sa cumpar acest produs dar nu stiu daca siteul e legit. E ok sa cumpar de aici? https://www.bestcadouri.ro/suport- flexibil- pentru- telefon- p- 8159.html?gclid=CjwKCAjw2Jb7BRBHEiwAXTR4jR5y534BY2V-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!