Va salut, are cineva idee de ce pe Facebook social ultima versiune, deci cea mai noua nu se pot descarca pozele la dimensiunea lor originala, ele se pot doar salva la dimensiune evident redusa? Pentru...? (mai mult)
Astăzi am primit mesaj în inboxul de asistență de la Facebook că trebuie să- mi revizuiesc numele, plus de la un cont alte 2 comentarii la poze cu același mesaj. Numele meu de pe Facebook...? (mai mult)
URGENT am trimis un mail din greseala la o adresa gresita. (Era cu 2 buletine). Si l- am sters, imediat. Persoana aia il mai poate citi sau ce trebuie sa fac sa nu il citeasca? Urgent, dau...? (mai mult)
Am plasat o comanda pe amazon în valoare de 400 euro iar comanda a fost anulata de ei.Totusi banii au fost retrași din cont.Cand imi vor restitui banii? A pățit cineva asa ceva? cum ar trebui...? (mai mult)
De ce nu se mai trimit mesaje anonime pe nr? Stiu ca cei de la Orange puteau
Dau funda! Simt ca innebunesc... https://imgur.com/a/0mNKe6b Asta e hotie pe fata, strigator la cer numai la 6 euro am 50gb dar ce sa cheltuiasca o persoana sa vina factura de 754 lei?! Am vorbit cu...? (mai mult)
Salut grup știe careva cum poți vedea primul comentariu de la o postare sa fiu mai detaliat Pe Facebook s- a organizat un concurs de com și acum admini au nevoie sa vadă primul comentariu dar sau...? (mai mult)
Cum fac sa nu imi mai apara numele de familie pe Facebook? Vreau doar prenumele
stie cineva de ce e posibil ca atunci cand urmaresc un video pe telefon sa apara si pe SmartTV? urmaream un clip mai deocheat acum cateva zile si ma trezesc cu matusa mea la usa tipand ca a ...? (mai mult)
Salut, TPU! Mi- a trecut recent prin minte subiectul transparenței paradoxale ale conversațiilor private ale utilizatorilor si administratorii unei platforme sau persoanele care au acces direct la ...? (mai mult)
Când dau un msg pe whatsapp si inca mai are ceasul acela în colț! Daca il sterg, mai apare ceva de genul "mesaj sters" la persoana la care am trimis?
Daca imi creez un cont nou de Instagram folosind numarul meu de telefon, cei care au nr meu isi pot da seama ca acel cont imi apartine? Ii poate anunta instagramul?
Stie cineva cum pot sa gasesc o persoana dupa localitate? Nu stiu sigur daca are Facebook! Am câteva poze cu această persoana si îi stiu locul de munca! Cum o pot gasi? Cine ma ajuta îi ...? (mai mult)
Sa luam exemplul unui site al unei institutii a statului, in care este nevoie sa iti introduci datele personale pentru programare, antivirusul imi zice ca certificatul de securitate al acestui site (un...? (mai mult)
Hey. Ce parere aveti despre persoanele de peste 30 de ani care fac vlog pe Youtube? Ma refer in special la cei care sunt parinti, au copii mici si isi expun pe internet atat viata lor cat si cea a copiilor. ...? (mai mult)
Imi puteti spune care este varsta legala pentru a folosi Clickbank?
Exista vreun site cu o lista a siteurilor scam, ponzi, scheme piramidale care sunt de actualitate? Multumesc
Bună! M- am înscris pentru prima dată pe Reddit Gift Exchange. Dacă nu sunteți familiari cu asta, e un schimb de obiecte(cadouri) cu oameni din toată lumea. Persoana care trebuie să îmi trimită...? (mai mult)
Daca mă uit la filme de adulți pe incognito, pot lua viruși?
Vreau sa platesc doar pentru o luna pe un site de matrimoniale cu cartea de credit dar nu as vrea sa imi ia in fiecare luna din cont bani fara voia mea! Site- ul este love.mail.ru Am mai platit si...? (mai mult)
Astazi am primit un mesaj pe whatsapp in care eram rugat de o prietena sa ii dau cate o poza cu diploma de bac si buletinul, cu motivul ca s- a inscris intr- un proiect de dezvoltare personala....? (mai mult)
Care este cel mai bun motor de căutare de pe Deep web/Dark net, unde poți să găsești orice vrei?
Exista vreun site de vanzari, in care poti plati, ca o garantie si site- ul sa trimita bani vanzatorului, doar in cazul in care ajung produsele, pentru siguranta? Ca sa nu expediez un produs si sa ...? (mai mult)
Cineva a intrat intr- un cont de- al meu de pe alt sistem de operare.M- am delogat de pe toate dispozitivele. Cum aflu cine a intrat? Am primit email cu adresa IP si sistemul de operare care a fost folosit...? (mai mult)
De ce se baneaza tik tok-ul? Intreb doar de curiozitate, oricum nu il folosesc.
Un user de pe Facebook poate vedea dacă o persoană a vizionat un live de al său, după ce s-a încheiat? Vede și care a fost persoana?
Cum pot sa scap de cineva care ma urmărește încontinuu? Îmi intra în telefon, în calculator, îmi intra peste tot și vede absolut tot ce am în telefon și la ce ma uit pe internet și ce fac...? (mai mult)
Am intrat pe deep web și dark net de pe telefon și am accesat tot felul de link- uri dubioase foarte mult timp. Ce sa fac? Mai pot să folosesc acest telefon? Dacă da, atunci ce sa fac cu el? Dacă...? (mai mult)
Cum as putea sa folosesc tor browser pe internetul normal? As vrea sa caut ceva, dar vreau sa vad doar eu, fără să-mi spargă cineva telefonul și sa vadă.
Bună TPU! Am nevoie de un browser care sa îmi schimbe ip- ul. Ceva cu care sa pot cauta ceva pe internet și sa nu vadă nimeni în caz ca îmi sparge cineva telefonul. Ma puteți ajuta? As putea...? (mai mult)
Buna, daca intru pe dark web cu tor se intampla ceva? Si ce se poate intampla daca nu am date asa importante in telefon? As vrea su eu sa intru dar imi e frica
Daca eu folosesc un VPN la logarea pe siteul paysafe si introduc codurile paysafe in cont folosind acel VPN, politia poate localiza adresa de unde s- au folosit paysafeurile sau va aparea ca au fost introduse...? (mai mult)
Ce parere aveti de site-ul unuplusunugratis.ro? Ati comandat ceva după el, e legit si in cam cate zile ajunge comanda?
Pot sa merg la poliție dacă cineva tot îmi intra pe conturile de socializare? Adică deja e culme:(
De ce imi sunt sterse postarile fara nicio justificare si fara niciun motiv intemeiat? Eu daca dau raport unuia care ma jigneste de ce nu ii este sters comentariul?
Cum pot face ca Facebook sa nu ma mai aboneze automat la tot felul de pagini!? Am vizualizat raportul meu de activitate si acolo spune: (Numele meu) ai apreciat pagina X, Y, Z. Chiar daca...? (mai mult)
Cât de nesigure sunt site-urile cu http?
Astăzi mi- am făcut abonament la Netflix și am o problema. Când caut un film pe Netflix nu mi- l găseste, dar cand il caut pe google il gaseste. Am cautat pe aplicatia Netflix filmul...? (mai mult)
E adevărat ca orice poza trimisa prim Messenger se pune automat pe net? E grav dacă se trimit poze cu acte pe messenger?
Imi plac maxim adminii si regulile de pe "unele" site- uri! Daca cineva vine si ma insulta in ultimul hal si eu ii dau raport nu se intampla nimic. Dar daca eu ii zic ca e prost, asta fiind adevarul...? (mai mult)
Cum trimit niste date sensibile cuiva pe internet in siguranță. Gen, un număr de cont bancar, etc?
Z shadow si Shadowave au fost inchise pentru totdeauna sau mai exista pagini alternative?
Salut, daca am pus o poza cu un bilet la pariuri sportive pe internet si se vede si codul qr, poate scoate altcineva banii inaintea mea?
Bună TPU! Acuma 5 minute mi- a apărut ceva notificare ca cartela mea sim poate fi afectata de nu știu ce virus. Asa de tare m- am speriat încât mi- am șters contul acela de gmail. Oare ce naiba ...? (mai mult)
Mă poate ajuta cineva să îmi recuperez contul de Facebook? Am încercat de săptămâni bune sa mă conectez, dar nu pot. Nu mai am acces la vechiul număr de telefon. P.S. Știu parola ...? (mai mult)
Ce e cu mizeria aia de bot 'joesecurity' pe VirusTotal? Deci VirusTotal nu mai e de incredere pentru scanat fisiere, nu? Cica "Daca are acces la burnat DVD e virus" (scanasem rufus)
eu sunt nascut pe 12 octombrie 2007 asa ca nu am implinit 13 ani. Pana acum aveam un cont Facebook cu data mea de nastere fake, am decis sa imi pun data mea de nastere reala si m- a scos de...? (mai mult)
Ce părere aveți despre site-uri ca omegle, chatrandom, ești în siguranță navigând pe ele sau cineva dacă vrea se poate folosi în mod negativ de imaginea ta?
Bună TPU, (scuze pentru categorie)de catva timp am inceput sa folosesc hack pe roblox si chiar daca ma ajuta ma simt putin prost pentru asta ca nu e corect dar am o intrebare, daca folosesc hack pe roblox...? (mai mult)
A revenit balena albastră? Am auzit ca dacă vorbești cu ei îți pot afla ip-ul si chestii din astea
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!