Urgent! Hey! Am o mare nelămurire. Un om pe care eu nici nu îl cunosc, îmi dăduse tag într- un video pe Tik Tok. Și Tik Tok- ul respectiv era cu o femeie pe jumate goală (purta doar chiloți și...? (mai mult)
Salut, se poate afla pe ce site- uri am băgat cardul de debit? Am luat pe un site ceva premium si am anulat in perioada gratis, dar tot imi trage bani de pe card si nu mai stiu de le ce cont sau site,...? (mai mult)
Salut, sunt multe siteuri si ma refer la cele serioase aici care accepta logarea cu contul de Facebook, este un lucru safe? Cum se realizeaza acest lucru? Nu se pot vedea datele de conectare (parola,...? (mai mult)
(nu stiu daca am ales bine categoria) Salut! Am o problema destul de mare daca as putea spune asa. Am făcut un cont de yahoo pentru a cumpăra gta 5 de pe g2a si primeam pe email, cheia de activarea....? (mai mult)
Am si eu o problema la contul de Facebook - Instagram. Eu vreau sa asociez la contul de pe Instagram o pagina de Facebook (in trecut am avut una asociata, doar ca am pierdut accesul la ea ...? (mai mult)
Mi- am făcut un cont fals de Facebook ca să caut pe cineva. În timp ce am faceam contul de Facebook, mi- a cerut să confirm numarul de telefon, dar neavând cartela în telefon, nu l- am confirmat. ...? (mai mult)
Am aplicat la un job in Anglia si trebuie sa platesc pentru DBS si un certificat. Mi- a lasat numele, numarul de cont si sort code. Am cautat pe internet dar nu am gasit ce cautam. Poate...? (mai mult)
Buna, mi- am comandat cateva chestii de pe net si mi- e foarte frica sa nu imi iau țeapa, va rog sa imi spuneti daca aveti/ati avut sau stiti pe cineva care are/a avut macar una din aceste lucruri...? (mai mult)
Hei! Mama mea are o pagina de Facebook unde vinde diverse lucruri. Însă nu mai are timp să se ocupe de pagina aceea. Mă gândeam dacă o pot ajuta eu. Știe cineva dacă mă pot conecta de pe contul...? (mai mult)
Întrebarea mea este dacă cineva îți poate afla locația prin simplul fapt ca ai comunicat prin Facebook? Mesaje normale, nu link- uri sau chestii de genul. Cineva m- a pus sa stau de vorba ...? (mai mult)
Bună, exista posibilitatea ca cineva sa "spargă" whatsappul? Sa vadă conversațiile și asa mai departe?
am intrat pe omegle si mi- a zis unu ca imi stie locatia si ca mi- a facut poza la fata. Credeti ca poate sa imi afle locatia cu o aplicatie? Ca asa zicea.Imi zicea ca stau in Arad dar nu stau...? (mai mult)
Salut, daca am facut glume cu cineva pe Facebook si el a luat- o in serios poate sa se duca la poliție și să- mi afle adresa? Nu cunosc acea persoana foarte bine dar am facut niste glume destul de ...? (mai mult)
A comandat cineva de pe goat? Am inteles ca taxa de livrare in Romania este de 40 EURO, dar pe langa acea taxa mai sunt si alte costuri? Trebuie sa mai fac altceva la vama?
Cum pot afla cine imi intra in pc? Nu e virus. E posibil sa fie persoane pe care le cunosc dar nu stiu cum pot afla cine sunt. Se aud din boxa laptopului mai multe lucruri sau voci.Nu este nici o exagerare.Mi...? (mai mult)
Ma scuzati de deranj. Incerc sa aflu anumite informatii despre niste teorii ale conspiratiei. Cum internetul de deasupra nu le prea ofera, m- am gandit ca as putea sa intru pe deep web, in...? (mai mult)
Salut, ce parere aveți de site-ul Viespar.ro? Este e o țeapă? Dacă da, vreau dovezi și daca mai știti site-uri de genuri?
Am primit un SMS bizar azi gen Orange nu solicita clienților săi prin email, SMS, scrisori apeluri telefonice sau prin orice alte mijloace informații legate de conturi bancare, parole personale sau...? (mai mult)
DAU FUNDA! Cazino- ul 888 RO mi- a blocat contul imediat dupa depunere. A mai patit cineva?! La telefon nu raspunde nimeni, pe email nu raspunde nimeni, contul mi l- au blocat imediat dupa ce am facut...? (mai mult)
Cum retrag un copyright de pe Youtube? Cineva mi-a furat clipul si si l-am raportat. S-a rezolvat treaba cu clipul si as vrea sa retrag cererea/raportul ala! Cum fac asta?
Câteva site-uri unde pot sa verific dacă un site este scam?
Salut, am o intrebare. Daca intru pe un site de adulti folosind netul de pe cartela cei de la reteaua de unde am pot vedea accesarile mele?
Știe cineva mai multe despre yandex.ru? Am înțeles că e un browser cunoscut în Rusia, dar mie mi- a intrat in telefon fara sa îl instalez și mi- - a schimbat motorul de căutare din Chrome in Yandex....? (mai mult)
Am intrat acum 2 zile pe un site kinda dubios si acum vad ca telefonul trimite singur mesaje la un anumit numar de Romania. Cum il opresc?
Buna, TPU! Ati patit ca sa primiti email- uri de la Netflix in care sa va spuna ca s- au conectat dispozitive din alte orase? Gen...tu sa ai contul facut cu persoane doar din Bucuresti si sa iti apara ...? (mai mult)
Am o întrebare, de doua luni nu pot intra pe contul de Facebook, acum doua luni mi- a apărut un mesaj "trebuie sa îți autentifici identitatea" am lăsat atunci o copie de buletin în căsuța corespunzătoare...? (mai mult)
Hey! Am o problema cu tik tok- ul. In ultima perioadă tot imi apar niște conturi ciudate care tot ma menționează intr- un video sa am mai mulți abonați. Ati mai pățit careva ceva de genul. Sunt...? (mai mult)
Salut, in ultima vreme tot primesc email- uri ca mi- au fost accesate conturile de pe locatii necunoscute, pe contul de spotify am primit 2 email- uri de login, unul din Germania si unul din China. ...? (mai mult)
Am doua e- mailuri, unul yahoo si altul gmail, faza ca e incarcat cu multa publicitate si sunt satul sa le sterg. Faza e ca publicitatea pe care o primeam pe yahoo o primesc si pe gmail, nu inteleg ...? (mai mult)
Poate virusul trojan să fure informațiile de carte de credit dacă am făcut o plată online cu cardul (cardul nu este salvat pe calculator)?
As vrea sa- mi fac un cont paypal, dar imi e frica sa- l asociez cu cardul bancar sau imi pun nr de telefon, de frica sa nu- mi urmărească cineva adresele ip de pe telefon sau laptop. Imi e frica sa...? (mai mult)
Am si eu o problemă. Noaptea pe la 2 îmi tot scrie cineva cu un cont fals pe Facebook și mă jigneste. Contul se numește Mei Lien. Imediat după ce mă jigneste îmi dă block pentru a mă impiedica...? (mai mult)
Aveam un laptop pe Olx la vânzare. Am fost contactat de un tip, că îl vrea și să- l trimit, dar cu livrare cu verificare. Zis și făcut. Am luat laptopul, l- am împachetat și l- am pus...? (mai mult)
Salut.Vreau să cumpăr ceva de pe un site prin intermediul PayPal. Am banii deja in PayPal dar nu am un card atașat contului.Trebuie sa am ceva bănuți pe card că sa- l pot atașa contului de PayPal?...? (mai mult)
Pareri gramfree.net? M- am documentat foarte mult despre acest site, dar inca nu sunt total convins daca este legit or scam. Chiar o fi facut de Telegram? "Gram is a cryptocurrency based on a TON blockchain...? (mai mult)
Scoala mi-a facut un email fara aprobarea mea pentru cursuri online, este legal?
Mesajele mele dupa messengerul de la Facebook se scriu singure, chiar si reactiile si emoticoanele. Am schimbat parolele, dar nimic. Chiar daca postez sa vad doar eu, vecinii tot stiu ce am postat...? (mai mult)
Aplicatia Zoom e sigură? Am auzit ca îți ia datele personale și te spionează, e adevarat? A pățit cineva asta?
De unde pot gasi VPN gratuit in totalitate cel putin pentru 30 de zile?
Buna! Azi am fost victima unei fraude si vreau banii restituiti. Problema e ca nu stiu cum sa procedez. Am vrut sa achizitionez o cheie pentru Steam a jocului Gravel, cel mai bun pret fiind pe MMOGA. ...? (mai mult)
Buna, deci îmi apare la follow foarte multe persoane necunoscute, in fiecare minut dau follow la cineva din toate țările, mi le da automat, ce pot face? Va rog
Mi- a aparut o pagina de internet pe telefon care scria așa: iPhone- ul tău este infectat cu 4 viruși, in scurt timp va fi afectat telefonul și sim- ul dacă nu instalezi X program. E...? (mai mult)
Dacă internetul, rețeaua Wifi, contul tenda e al unchiului meu el poate vedea site-urile pe care întru eu când sunt pe wifi la el? Nu ca as intra pe ceva deosebit, dar sunt curios.
Hey! Cum de hackerii pot fura pozele unor vedete fara sa știe multe lucruri despre ei? Pozele din telefoanele noastre pot fi văzute de ei?
Dacă ma conectez la o rețea wifi proprietarul observa conectarea și are afisaj cu tot ceea ce accesez gen site-uri sau chiar parole?
Efectiv m-am uitat la videoclipurile lui Antonio Pican, dar alea cu Siri si Google Translate. Efectiv chestiile astea sunt bântuite? Care este povestea lor?
Earn free bitcoin. Siteul asta e legit sau e fake?
Știe cineva dacă sunt de încredere aceste site uri"Coca- droppers.com"și "medsengages.com"? Adica e posibil sa te trezești cu poliția la usa ca și când ai comanda de pe dark net? Daca ați citit...? (mai mult)
Recent am instalat ceva aplicație care monitorizează rețeaua WI- Fi si am putut vedea ce dispozitive sunt conectate. Până aici totul normal până am văzut un dispozitiv necunoscut iar ...? (mai mult)
Salut, in urma cu cateva zile voiam sa imi iau un joc de pe olx pentru ps4, am vorbit cu acel om i- am dat datele si el m- a blocat si a sters contul. Oare ar trebui sa ma ingrijorez mult? Printre date...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!