Bună ziua, am descărcat aplicația apk Netflix pe https://techbigs.com/netflix.html, aș dori să vă întreb dacă este în siguranță sau nu, sper că toată lumea va răspunde
Ce VPN folositi? Ce VPN gratuit imi recomandati, dar sa nu fie traficul de 500Mb?
Bună, astăzi m- am trezit ca îmi lipsește o suma de 1000 de lei de pe un card bancar la banca Transilvania și cred ca a fost folosit de o cunoștință pe site- uri de pariuri online, pot afla exact...? (mai mult)
Am primit cateva emailuri cum ca mi- am facut un cont pe Facebook si apoi m- am logat pe glovo si zoom, dar nu am facut asta, numele care apare in mail este Maria Ioana iar numele meu este Andreea, ...? (mai mult)
As dori sa stiu si eu ce diferente sunt intre o casa de pariuri fizica si una online? Exista riscuri sa fie probleme cu contul bancar? Ma refer daca informatiile completate sa imi fie folosite in...? (mai mult)
Preventii si semnalmente m- a blocat. Contul meu a fost spart de 2 ori. Apelez la ei, le scriu, dar nu îmi răspund. Îmi refuză cererea pe are o trimit. Există un cont fals cu poza mea de profil....? (mai mult)
De ce cu toate ca s- au facut 30 de raportari la un cont care incalca regulile de confidentialitate, instagramul nu sterge contul? Am completat si formulare in care le- am aratat si dovada. Oare sa afecteze...? (mai mult)
Referinta tranzactiei (un sir de numere si cifre) este o informatie personala ce nu trebuie spusa nimanui?
Buna TPU. As dori si eu un vpn Italia va rog.
Dacă mi-a fost raportat contul de Facebook de cineva ce pot face? Am acces dar imi blochează prietenii..nu inteleg asta e adevarat sau fals?
Am primit cateva emailuri cum ca mi- am facut un cont pe Facebook si apoi m- am logat pe glovo si zoom, dar nu am facut asta, numele care apare in mail este Maria Ioana iar numele meu este Andreea nu...? (mai mult)
Ati patit cineva recent sa nu va lase sa intrati in e-mail sa ceara cod dintr-un e-mail dupa cere celalalt pentru siguranta?
am o problema cineva a facut un cont fals cu numele meu pe meet si as vrea sa stiu daca stie careva cum as putea sa ii aflu adresa ip sa stiu cine e, va rog mult.Dau funda cine poate...? (mai mult)
Azi mi- am deschis cont la Monese, acel card virtual. Am completat totul, a mers ok. Am comandat cardul. Am observat ca ar trebui sa ajunga in 6 aprilie deoarece ajunge din Marea Britanie. Mai...? (mai mult)
A comandat cineva vreodată pe eMAG in rate? Mi se pare ceva dubios. Am selectat luna respectivă pentru a plati in rate si vad de exemplu la - 6 luni "Finantare 100% Online - TBI Pay - vezi...? (mai mult)
A scos cineva bani de pe acemoney xyz? E adevarat siteul sau e scam?
Am o întrebare! Lucrez ca freelencer pe freelencer.com Astăzi am fost contanctat de cineva care imi propune o colaborare puțin dubioasă. Colaborarea presupune să ii ofer contul meu...? (mai mult)
Poate un virus de pe pc sau telefon sa iti fure parola de la email daca aceasta nu e salvata pe browser, dar eu sunt conectat la email?
Salut, am net de la telekom si am un internet foarte slab, are viteze foarte mici.Am facut un speed test si are 12 mbps download si 0, 6 mbps upload. Am router ZTE Speed port entry 2i este unul ok?...? (mai mult)
Am un cont de Netflix pe care l- am folosit vreo 9 luni de zile. L- am dezactivat dupa ce mama mea a zis ca nu ii aduce niciun beneficiu si ca pentru ea 12€ pe luna e mult, ma rog. Intrebarea...? (mai mult)
Salut. Aveam planificat un zbor spre Italia, bineînțeles din cauza situației a fost schimbat spre altă destinație și din mail- ul de informare despre aceste schimbări aveam posibilitatea să optăm...? (mai mult)
Pot sa iau teapa cu pay pal? Vreau sa vand 2 caini in Nigeria. E foarte ciudat. Zice ca a pus bani dar trebuie sa platesc agentia ce îi duce, e complicat nici nu stiu sa explic, dar vreau sa zic, pot...? (mai mult)
ce antivirus cu licenta folositi pentru pc si care credeti ca e cel mai ok, bit difender, norton, McAfee etk? Mersi
Salut, nu merge sa fac un cont paysafe, imi zice ceva in alta limba sa apas exit dupa ce fac contul, imi trebuie neaparat.
Cum pot sa sterg o poza trimisă de o persoana in privat pe Instagram? Am raportat-o si nu se sterge.
Dacă dezactivez Javascript din browser îmi va crește nivelul de securitate și siguranță pe net? Ce efecte negative aș putea întâmpina dacă fac lucrul ăsta?
Deci un om de pe Instagram mi- a trimis mesaj, cerandu- mi ajutor. Imi spunea ca e din armata(din Germania) si ca are nevoie sa- i cumpar un "auto card". Nu l- am crezut, dar apoi a inceput sa- mi ...? (mai mult)
Cum se monetizeaza un canal de muzica pe YouTube? Și ce înseamnă asta mai exact?
Este ilegal sa accesezi dark web? Daca il accesez, sunt sanse sa mi se intample ceva? Dau funda
Salutare salutare! Spuneți-mi si mie un site online la care poti câștiga dupa ce bagi bani! P.s Cei care au incercat.
As dori sa comand ceva de pe internet, un site dintr- o alta tara si cere plata cu paypal, este de incredere? Este risc de teapa? Prietenii mi- au zis ca paypal este bun dar vreau si parerea...? (mai mult)
Pe chat la Facebook îmi apare 10 prieteni (eu având peste 20) dintre care doar 8 sunt activi (câteodată sunt și toți uneori mai puțini).Cum pot să îmi apară toți? Având în vedere că nu îmi...? (mai mult)
Am facut un cont pe platforma REVEAL pentru completare de sondaje si obtinerea de puncte care se transforma in vouchere eMAG. Stie cineva la ce ma refer? Stiti cumva daca este ceva sigur? As dori cat mai...? (mai mult)
Astazi mi- au fost luati bani de pe cardul meu, mai exact Transilvania, am verificat si scria la tranzactie boosteroid paypal, tin sa mentionez ca stiu ce este boosteroid si nu am folosit niciodata ...? (mai mult)
Salut, am o problema destul de grava, navigam pe internet si dau din greseala clic pe un avertisment care ma lanseaza in vreo 5- 6 linkuri dubioase, iar cand se opreste, imi apare o mare fereastra ...? (mai mult)
Pareri despre VLAD CAZINO? A mai jucat cineva pe Cazino- ul asta? Am Avut contul Verificat din 2018, am retras sume intre 1800/2700, ei, cand "Am avut Noroc" sa retrag 9600 RON, ca din Minune, mi-...? (mai mult)
am o problema. M- am dus in setari pe Instagram la notificari si am vazut Johnappleseed a adaugat un comentariu "Frumoasa poza!" si mai jos era Johnappleseed a apreciat comenatariul si am...? (mai mult)
Unde Este butonul about pe YouTube?
Stiti ceva despre BeltStore.ro? Am comandat o curea off white 1:1 si nu raspunde nimeni la telefon, pe site comanda este numai in pending.
Am cont nou de Facebook. Am pus numele și cel de familie, dar primesc cereri de prietenie de la persoane pe care le știu(nu pe toate), dar nu doresc să le accept sau să primesc și alte cereri. Am...? (mai mult)
Bună, acum 3 ani mi- am dezactivat contul de Facebook din cauza unei probleme. Acum vreau să îl reactivez dar îmi cere să sun sau să vorbesc în mod direct cu 3 dintre cei 5 prieteni care apar acolo...? (mai mult)
Eram pe net și mi-a apărut din senin o pagină,, JOIN LESBIAN ASS WORSHIP NOW. Cum opresc astea sa îmi mai apară?
Am un cont pe net cu peste 300 de filme si cred ca mi- a fost spart. Cineva mi- a adaugat inca un videoclip iar problema e ca nu- l pot sterge sau edita si imi apare mesajul This video is locked from editing...? (mai mult)
Ce se intampla cu internetul? Dau cautare pentru webcam- uri (acolo unde vad in direct imagini din orase) dar imi apar ca prim rezultat mizerii ca asta: Videochat online CooMeet | Cel mai bun videochat...? (mai mult)
Cu ce te ajuta modul incognito?
Daca iau de la resigilate imi da si husa si tot?
Hei TPU, mi-am pierdut contul de Facebook, nu mai am vechiul numar de telefon dar inca mai am parola si emailul. Am aproximativ 5000 de urmaritori si imi doresc super mult sa il recuperez. !
Am activat autentificarea cu 2 factori la Facebook și nu mai primesc mesajul de confirmare pe telefon. Când dau retrimite spune că am depășit limita și aștept de cred că mai bine de 24 de ore și...? (mai mult)
Ce este dark webul? Din câte știu,deep webul nu e un site, ci internetul ascuns.Dar dark webul? Sau Mariana Web?
Https://laramobile.ro/telefoane-mobile/samsung/telefon-mobil-samsung-galaxy-a20-dual-sim-32gb-3gb-ram-4g-black-suport-universal-pentru-dispozitive_p85071/ E ok siteul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!