Cei mai activi useri din categoria Siguranţa pe Internet pe 2 Noiembrie 2024 sunt:
Ce pot face in cazul in care cineva îmi vede tot ce vb la tel,îmi citește toate mesajele și ascultă toate convorbirile și îmi schimba parolele peste tot, este de ajuns sa șterg contul Google?
Buna! Ce este eMag educatie sau macar exista? ChatGPT imi spune ca imi pot promova cursurile de IT acolo dar eu nu gasesc pe google!
Salut TPU! Am dat peste un site numit Libristo pe care comanzi diferite lucruri.Și are prețuri foarte bune.Dar îmi sună prea frumos pentru a fi adevărat.Îmi poate spune cineva care a folosit site-...? (mai mult)
Bună ziua! Am vorbit ieri cu un domn pe Olx să cumpăr un Xbox de la el Totul bine și frumos, i- am trimis niște banii pentru transport înainte, am mai vorbit mai așa, am dat comanda și urma ca...? (mai mult)
Buna! Cine ma poate ajuta? Am o speță! De curând am primit un video în care apare numele meu și pare ca este creat pentru mine, este făcut ca dovada ca este chiar el acea persoana, dar vocea nu ...? (mai mult)
Salutare TPU! Ieri am cunoscut o persoana pe aplicația Purp, și nu, nu era de origină română, prima data mi- a cerut Instagram ul, iar apoi am vorbit puțin și a zis sa ii dau WhatsApp ul sa...? (mai mult)
Oare imi voi lua amenda daca am incercat sa descarc Windows 11 depe Microsoft pe stic dar am incetat descarcarea la 4% in Germania?
Cum șterg istoricul tranzacțiilor pe BT pay?
Ce se întâmplă dacă intri pe site-uri pe care apare eroarea „Conexiunea nu este privată"?
Bună.ma puteti, ajuta va rog. Am distribuit pe Facebook aceeasi postare, pe mai multe grupuri și acum nu mai pot sa distribui nimic. Nici sa postez nici sa distribui pe nici un grup.de o săptămână...? (mai mult)
Buna seara tuturor! Ma confrunt cu cea mai mare progblea de cand ma stiu! Am fost prost si am dat cuiva buletinul meu si mi- a scanat fata pe o aplicatie, spunandu mi ca daca o face el primeste niste ...? (mai mult)
Salutare! ma gandesc sa cumpar abonament pe google drive, cate incredere aveti si daca se pot pune filme, seriale, poze ..etc
Am un servar de minecraft vreat pe servar pro si de la 1.20.6 cand s- a facut update nu mai apare nici un skin, precizez ca pe alte servare sau lumi de singal player apare skinul pe care il foaloseac,...? (mai mult)
Cum pot șterge mai multe persoane simultan din lista de prieteni de pe Facebook?
Buna TPU, daca am arhivat un story pe Instagram, o sa-mi apara in arhiva doar dupa 24 de ore?
Daca cineva iti da teapa pe olx si el primeste banii in cont la revolut sau banca mai pot recupera banii?
Salut! Azi m- a sunat un număr străin pe watzzap din Egipt, fratele meu i- a răspuns sa vadă ce spune și în câteva zecunde i- a închis, e posibil sa- mi fi virusul telefonul sau sa- mi fure ...? (mai mult)
Bună, chiar nu știu cui să spun asta cui să cer ajutorul în chestia asta de aia vă întreb pe voi, primesc într- una hate pe social media fără nici un motiv și mă afectează foarte mult, de ...? (mai mult)
Salutare prieteni! Din întâmplare, pe Facebook mi- a apărut o pagină de horoscop, tarot etc. De curiozitate am intrat, dar nu ducea către nimic acea pagină, era un fel de sens giratoriu. În...? (mai mult)
De ce mai nou când trimit mesaje pe Instagram la majoritatea persoanelor cărora le scriu, fie ca au cont privat fie ca nu, mi se spune ca persoana nu a putut primi mesajul fiindcă nu accepta mesaje...? (mai mult)
Buna, mi s- a luat(furat) din contul bancar suma de 100 euro, apare ca este luata de Probiller.Nu am auzit in viata mea de aceasta firma si nu am autorizat nici o plata, nu m- am inregistrat pe nici ...? (mai mult)
Salut TPU! Ce parere aveti despre livrarea produsul prin curier si achitarea acestuia pe OLX? Astazi am pus un anunt pe olx si am primit destul de repede mesaje de la vreo 6 conturi. Dupa ce am luat legatura...? (mai mult)
Buna ziua! Am o intrebare referitoare la Booking. Am rezervat la o proprietare in Navodari cu un pret super bun dar nicio recenzie si "nou". Am sunat sa intreb daca e valabila rezervarea si au spus ca ...? (mai mult)
De unde se poate lua un card de unica folosință pentru a cumpăra de pe Temu și de pe Shein.
Salut TPU, dacă am o parolă statică pe card o cere la magazin sau o cere numai când efectuez o plată online?
Este adevărat, adică 100% real și verificat și cu dovezi credibile mitul despre darknet că acolo ar exista site- uri cu anunțuri de asasini plătiți de unde poți angaja un astfel de asasin să,...? (mai mult)
Buna ziua, am scanat sistemul cu malwarebytes deoarece sageata mouselui sarea sus in partea stanga fara sa misc eu mausul si am gasit asta: [pup. optional. bundleinstaller]! Intrebare acest tip de programe...? (mai mult)
Am scris o întrebare în data de 14- 15 aprilie care as vrea sa o anulez însă statutul meu de user nu permite asta. Sunt conștient ca ar fi trebuit sa citesc FAQ înainte sa iau acțiunea de a posta...? (mai mult)
Buna ziua. In legatura cu contul meu de Facebook (cei care va pricepeti). Pe contul meu (de Facebook) am avut stocate cateva sute de poze, organizate ordonat, in albume. Insa, acum vreo 4 ani, absolut...? (mai mult)
Sper ca întrebarea sa nu îmi fie ștearsă, pur și simplu nu am idee cui sa îi cer sfat! Nu este bine sa ma uit la filme sau seriale pe internet? Adică ar trebui sa folosesc doar platformele oficiale...? (mai mult)
Cont nou de reddit daca ai fost banat permanent? Salut, poate unii din voi au fost in situatia aceasta. Am primit ban permanent mai demult pe reddit doar pentru ca am "indraznit" sa scriu un cuvant,...? (mai mult)
Cum pot bloca accesul unei persoane minore pe anumite site-uri?
Copilul meu minor a postat poze nud cu partea sa intima pe un chat, ce trebuie facut in cazul acesta sa nu fie date mai departe?
Am cativa dolari in binance pe monede coin. cum pot sa le trec pe un stik de pc ca se le protejez?
Bună! E cineva care știu că îmi urmărește telefonul, dar nu am dovezi. Am observat că acea persoană mi- a reproșat niște lucruri pe care nu avea cum și de unde să le știe. Acele lucruri ...? (mai mult)
Foloseste cineva aplicatia Pago? Mi s- a spart contul de Facebook si nu mai pot intra in ea, nici in Facebook, nici in Pago, caci mereu intram cu Facebook, daca dau adresa de e- mail imi da un cont...? (mai mult)
Nr de contact Temu?
In primul rand buna seara la toti. Am o problema cand la loghez la telegram si anume. Imi trimite codul pe e- mail, il intruduc si el mai cere apoi o parola, dar aia nu o stiu, ce trebuie facut? Va ...? (mai mult)
Salut TPU, de cateva zile tot am o problema cu aplicatia Instagram, de fiecare data cand intru in subdomeniul parola si securitate la categoria unde te- ai autentificat (where you're logged in) tot vad...? (mai mult)
Bună. Am fost deconectată de la Facebook ieri când au văzut serverele și când am vrut să mă reconectez cu autentificarea în 2 pași nu am primit codul pe nr de telefon. Imi spune sa incerc mai...? (mai mult)
Salut, ajuta daca imi schimb memoria ram acum am 8GB si intentionez sa fac 16GB ma ajuta la performanta? ceva in plus?
Bună, am fost deconectată de pe Facebook ieri după ce au căzut serverele și aveam autentificarea în 2 pași cu numarul de telefon. Nu imi trimite codul nici pe nr de telefon, nici pe whatsapp. ...? (mai mult)
Bună TPU! Ați mai comandat de pe Amazon? Este sigur să comanzi? Îți fură bani?
Salut,cum pot să șterg toate conturile făcute pe diferite site-uri și dacă, șterg un cont de yahoo se șterg datele din conturile făcute cu acest mail
Salutare. Acum ceva ani in urma un site a publicat un conținut referitor la persoana mea.Acea știre a fost preluată de alt site. Având în vedere că am făcut sesizare la site- ul (mamă) să șteargă...? (mai mult)
Hei! Din neatentie mi- am introdus datele cardului pe un site care se dadea drept un magazin legit de haine. Am blocat cardul imediat din aplicatie si momentan nu am detectat nici o actiune suspecta si...? (mai mult)
Salut TPU am o problema acum o saptamana sau doua mi- a luat scam cu metoda asta pe steam. Steam users: Don’t fall for the "I accidentally reported you" Numele escrocului sierra oscar ma contactat...? (mai mult)
De câteva zile ma tot suna un numar din București- Ilfov cu prefixul 031 (numărul în sine 021 780 2993) am raspunz și mi- a raspuns o doamna care mi- a zis "bună ziua" Apoi mi- a închis apelul. ...? (mai mult)
Salutare! Tot primesc cereri de prietenie de la persoane straine pe Facebook, se ascund in spatele conturilor escroci. Una ca are cancer si vrea sa imi dea zeci de mii de euro, am ignorat mesajul, femeia...? (mai mult)
Buna am pus banii pe superbet Cu revolut si din greseala am pus cvv gresit Banii imi vor intra inapoi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!