Aveam un prieten pe Facebook care mă ajutase cu calculatorul si nu prea raspundea, dar mai de mult ii eram moderator pe live si niciodata nu ne- am jignit sau ceva de genul, dar dintr- ...? (mai mult)
Voi ati observat ca pe Youtube au fost dezactivate multe din comentarii? Ce se intampla?
Buna seara,am o problema pe Facebook,nu gasesc o persoana la prieteni din apropiere, nici ea pe mine, desi nu suntem blocati si toate setarile de locatie sunt activate.Vedem pe toti ceilalti.Multumesc
Cum pot intra in contul Snapchat? Precizez ca imi stiu numele de utilizator, însă parola nu. Am dat resetarea parolei, am băgat nr de tel pentru a primi codul acela, am schimbat parola si apoi când...? (mai mult)
Acum câteva seri am visat un sarpe, nu- mi aduc amite cum arata dar ce știu mai bine este ca, eu împreună cu iubitul meu stateam pe cate un scaun iar acest sarpe în jurul gatului fiecaruia in acelasi...? (mai mult)
Daca cineva detine informatille de pe fata cardului meu de credit, ce poate face cu ele?
vi s-a intamplat sa vi se stearga cate o persoana din lista de Instagram fara ca ei sa fi dat unfollow?
Pozele de pe imgur se sterg dupa o anumita perioada?
mi-am facut un abonament google play la o aplicatie si eram in perioada de testare 3 zile, iar intre timp in astea 3 zile m-am dezabonat. Dupa 3 zile imi ia bani?
Salut, mi-am pierdut telefonul si ziceam sa imi cumpar o cartela cu acelasi numar de telefon, merge sa fac backup si sa imi recuperez datele pierdute?
Salut, as vrea sa stiu parerea voastră despre wish, merita sa cumpăr de acolo? Gen produsele sunt in regula, merg bine? Sa zicem ca imi iau un laptop, am garanția că va merge?
Deci am folosit siteul Boosteroid am avut 3 zile gratis, deci dupa ce s- a terminat aceste zile, am observat ca boosteroidul mi- a luat 10 euro de pe card ce sa fac cum pot sa ii recupere a cei bani,...? (mai mult)
Recent am primit un e- mail de la Apple Store cum ca am cumpărat un joc si sa intru pe pdf- ul atașat etc. Am întrat, dar am iesit imediat (foarte foarte repede) fara sa il las sa se incarce sau descarce...? (mai mult)
Mi- am facut inainte un Cont de Paypal si am pus codul de pe spate al cardului am sters aplicatia si dupa o vreme am mi- am facut alt cont de paypal, pe acela nu il mai stiu si nu ma lasa sa imi conectez...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=GuhGEK5Y9GU&t=346s Imi puteti explica sensul tepei cu nr 2, va rog? Nu inteleg genul asta de teapa, adica nu ii vad logica...(min 4:30)
Bănuiesc ca cineva mi- a spart contul de Facebook dar nu știu exact in ce fel pentru ca pot și eu sa intru doar ca îmi apar tot felul de chestii noi cum ar fi cereri acceptate de către...? (mai mult)
Ajutor, cineva mi- a furat contul de Google și mi- a resetat telefonul, a schimbat parola și emailul de verificare a contului. Când incerc să ma conectez imi zice că nu au destule dovezi că sunt...? (mai mult)
Acum 5ani, mi- am cumparat primul telefon si prima tableta.Pe aceste dispozitive aveam ca versiuni de Android, jelly bean 4.2 pe tableta si 5.0 pe un telefon Samsung.Ca orice adolescent, am vizionat...? (mai mult)
Hei TPU, stie cineva daca site-ul meu a fost restricționat pe Facebook si schimb o litera din acel nume postarile vor fi șterse sau nu?
Am si eu o intrebare, stiu ca pot cauta pe google, dar vreau un raspund mai simplu si "minimalist" asa ca m- am decis sa intreb pe TPU. 1. Daca sunt conectat la vpn si intru pe un link sau...? (mai mult)
Http://prnt.sc/qkbdlo Este asa de ieri dimineata, ce sa fac? :( am mai facut si o prostie, am incarcat o poza cu degetul din mijloc
A auzit cineva de site-ul Hotphone.ro? Daca da, îmi puteți spune daca e de întrecere pentru achiziționarea unui telefon?
Cineva mi-a spart parola de gmail si Youtube. Mi-a aparut notificare pe gmail. Cu ip din Ucraina. Mi-am schimbat parola Aveti idee cum imi pot proteja conturile va rog? O protectie. Dau funda
Ce e mai rău :Deep Web sau Dark Web?
Cum va explicati ca niste oameni ca Iceman (care are doar 9 clase) sau Tinkode (care nu era geniu in liceu/facultate) au putut sa sparga atatea site- uri? (NASA, Microsoft, Bitdefender etc etc) Sunt...? (mai mult)
Cum site-urile "shock gore" si altele de genul acesta au voie sa posteze asemenea videoclipuri? Cum este legal? Oricine poate accesa acele site -uri, politia doarme?
nu se poate frate! Am făcut cont de pe alt dispozitiv ieri si azi dupa 24 de ore iarăși activitate suspecta. Ce poate fratilor sa fie? Cine nu stie despre ce e vorba am o altă întrebare pusă...? (mai mult)
Rog să îmi răspundă cine știe sigur / a mai făcut asta. Daca am contul de Facebook actual salvat pe un e- mail, dar vreau să- l șterg pentru a- mi creea alt Facebook, pot face contul nou...? (mai mult)
Am primit mai devreme un mail cu titlul "52**** este codul tău de conectare la Facebook" si nu inteleg de ce ca nu am solicitat nimic de genul. Iar daca e cumva vreo smecherie cum ar putea avea ei accees...? (mai mult)
Salutare tuturor, ma scuzati ca vin cu asa intrebare. Cum pot trece de verificarea numarul de telefon la logare in Instagram, problema e ca nu mai detin numarul de telefon, parola si login- ul il cunosc,...? (mai mult)
Nu ştiu dacă am ales corect categoria, dar am o mica problemă: Într- o noapte am fost sunat de un număr necunoscut pe Whatsapp. Dacă era o dată, ziceam că e greseala, dar sunase de încă ...? (mai mult)
: Fac Youtube din luna lui Ianuarie pana in prezent 02/01/2020. Care este problema? Eu folosesc de obicei streamlabs obs - problema este urmatoarea : Vreau ca cineva sa imi spuna categoriile...? (mai mult)
Buna dragii mei! La Multi Ani! Vin si eu cu o intrebare...Am cont Facebook de 10 ani si am postat ceva cu firma Adidas, la câteva zile primesc mesaj ca s- a sters conținutul si am incercat sa ma loghez...? (mai mult)
Pot sa transfer banii pe care ii am pe contul de paysafe pe contul de PayPal? Daca da, cum?
Cum pot vedea ce mesaje am necitite in aplicatia de messenger Facebook? Imi apare ca am doua necitite dar cand deschid nu vad nimic necitit...
am și eu o întrebare nu mai pot accesa contul de PayPal am pierdut numărul de telefon și am aces doar la mail, imi trimite codul de verificare pe mail dar îmi cere neapărat și Nr de telefon,...? (mai mult)
As vrea sa trimit in telefon prin Fan Curier la un service Gsm din Bucuresti pe care l-am gasit pe olx. Exista sansa sa nu il mai primesc inapoi?
Salut mi s-a furat contuil de gmail nu mai am aces la nimic a schimbat numarul de telefon as avea cum sa il recuperez inapoi ia schimbat parola ia schimbat tot ajutati-ma va rog mult
Care e faza cu deep web? Cică e nu știu ce site horror.Cum aș putea să-l accesez?
Sper ca am pus categoria ok. Mi- am scanat leptopul si zice ca a gasitu un virus sau ceva de genul asta si nu stiu ce as putea face in legatura cu asta. Am sters folderul care zice ca ar fi afectat. ...? (mai mult)
Salut TPU daca mi s- a furat contul de Origin ca mi l- a furat Rus. cum il pot recupera? ma rog cred ca il pot recupera recover dupa support in cat timp raspund ca eu de obicei am spus ca nu am mai...? (mai mult)
De câteva zile îmi apar reclame de la Clever peste aplicații precum Candy Crush sau în timpul unui apel. Vreo idee de ce mi se întâmplă asta? E posibil să fi luat vreun virus sau e altceva?
Ma poate ajuta cineva cu reactivarea contului de Facebook si de Instagram? Ca acum 3 luni Facebook- ul mi- a fost dezactivat si cum instagramul era asociat la Facebook mi s- a dezacrivat si ...? (mai mult)
Salut TPU De 3 zile, de fiecare data cand descarc sau sterg o aplicatie, se deschide Google Chrome pe site- ul nuyd.top. am aflat ca este de la aplicatia Live Map, pe care am sters- o dar tot a ramas...? (mai mult)
Am o problema pe Facebook: de 2 zile tot primesc cereri de prietenie de la indieni, pakistanezi etc. Vin cate 20 o dată si toate sunt conturi nou înființate. Pana acum am primit vreo 100...? (mai mult)
imi puteti da niste programe care pot filma?
Știți cum pot să pun o întrebare pe Softpedia? Când aleg categoria pe butonul din dreapta spune,, You cannot stat a new topic"
Am un card de debit pe care nu prea țin bani și l am folosit la mai multe free trialuri la mai multe aplicații. Multe dintre ele s- au terminat pentru că nu au avut de unde să scoată bani....? (mai mult)
am o problemă, mi-am șters din greșeală Windows Explorer din Task Mananger și mă dat pe ASROCK UEFI SETUP UTILITY
Salut, am închis din greșeală Windows Explorer prin task mananger și m-a dat pe ASROCK UEFI SETUP UTILITY, cum pot rezolva aceasta problemă?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mindfulness întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre fructe
Fructele sunt gustarea ta preferata? Inseamna ca stii pana si cele mai neobisnuite lucruri despre ele...