Bina, de cateva zile nu stiu de ce nu pot intra pe unele pagini (ex:My candy love, Yahoo...) imi apare aceeasi eroare: Conexiunea nu este privată Atacatorii pot încerca să îți fure informațiile...? (mai mult)
Mi s- a blocat accesul la Facebook pentru a mi se verifica identitatea. Se pare că voiau să verifice dacă numele sub care postez e al meu sau doar un nick. Am trimis un jpg cu cartea de identitate, ...? (mai mult)
Am intrat si eu pe un site si mi- a aparut pe neasteptate pe ecran prostia aia cu doresti ca...sa iti trimita notificari? Blocheaza/Permite.Am apasat din greseala pe permite si nu am chef sa primesc...? (mai mult)
Am si eu o intrebare. Recent am fost infectat cu virusul Mail.ru, dar am reusit sa reiau controlul asupra browserului, totusi nu sunt sigur ca am scapat de el in totalitate si sunt putin speriat...? (mai mult)
Mama are o problema. Acum câteva zile a sunat- o un număr cu + 6. A dat doar bip. Mama nu a sunat înapoi. Azi au sunat 2 numere tot cu + 6, identice doar ultimele 2 cifre difereau. Ultimele 2...? (mai mult)
Salut, TPU! De alaltăieri am inceput sa primesc mesaje in chineza de la un numar de Romania. Mi s- a parut ciudat. de exemplu : "Dumnezeu nu există, trăiești în simulare. Te rog să nu te rogi....? (mai mult)
Bună, știe cineva dacă se pedepsește descărcarea filmelor de pe YouTube în Germania? Precizez că nu am adresă în acest stat sunt doar în tranzit! Mulțumesc
Am folosit atat cateva aplicatii cat si site- uri web care ofera urmaritori pe Instagram la care m- am conectat cu email si parola. Cu toate ca m- am deconectat de la ele si am sters aplicatiile ...? (mai mult)
Site-ul xDeluxe este legit? Pot să comand liniștit știind ca vine ce mi-am comandat?
Antivirusul (avast) depisteaza la incercarea de instalare a anumitor jocuri prezenta virusului : win32:PUP- gen[PUP] Din cate am inteles virusul poate nu este virus ci mai degraba crack- ul de instalare...? (mai mult)
Buna, Am o nelamurire.Am primit pe mail un mesaj(doc.important)insa era cu un lacatel rosu(criptat). Dupa ce l- am citit mi- a disparut, ce pot face sa- l gasesc, cum se procedeaza cu mailurile TLS? ...? (mai mult)
Buna seara TPU! Cum a ramas pan la urma cu "mirobolantul" Articolul 13 care impune sanctiuni mai drastice privind copyright- ul si care s- a zis ca ne va afecta pe toti incepand cu 2019? Ok, ok, stiu...? (mai mult)
Salutare. As vrea sa vand un laptop HP 250 si nu stiu cu cat sa il vand, unii imi ziceau ca nu face mai mult de 150 de lei altii imi ziceau sa il dau cu 500 de lei. Specificatiile sunt aici: Display:...? (mai mult)
Ieri, când eram pe YouTube, mi- a apărut o reclamă, să descarc aplicația "Youtube music".O să am de plătit ceva, dacă o descarc și vizionez videoclipuri? Eu am cartelă Orange pre- pay. Am...? (mai mult)
Salut, contul meu de Facebook a fost dezactivat recent, stiu si motivul, evident, am trimis o prostie pe messenger. La cateva secunde am fost delogat. Cand incercam sa ma loghez de pe telefon mi se...? (mai mult)
Am și eu o întrebare, dacă ești din Germania și comanzi de pe Amazon.de cât costă transportul sau dacă există ceva taxe? Mulțumesc, O zi frumoasa va doresc.
Poti trimite share location dintr-o zona in care nu te afli?
Daca cineva mi-a furat codul de psf si l-a bagat in mypsf mai pot face ceva?
Problema pe care am intampinat- o este ca Facebook mi- a dezactivat contul, dar in acelasi timp mi- a dezactivat si contul de Instagram. Acum intrebarea mea este... daca am trimis acel...? (mai mult)
Recent, m- am certat cu fratele meu pe Facebook.Eu mi- am pus un nume pe care el nu- l știe, și l- am păcălit că cică- s un hacker, că am datele lui, alea alea.La un moment dat, i- am...? (mai mult)
Dacă îmi șterg facebookul (perioada aceea te timp în care se efectuează ștergerea, adică cea de 30 de zile ),când intru și mă loghez, ștergerea se dezactivează?
Buna TPU Cum pot afla un indiciu( un numar de telefon sau email ul) de la un cont de Facebook care nu are poze si niciun prieten si un nume strain?
Se poate vedea IP-ul de catre admini, daca scriu pe un grup de Facebook?
Deci, acum cateva minute, m- a contactat un tip pe discord si a spus ca stie unde stau gen cartier, alea alea. Stie cum ma cheama, varsta, si tot "sa presupunem". La inceput nu l credeam dar...? (mai mult)
Heey am o intrebare am intrebat mai multi fotografi pentru o vacanta in Franta pentru un majorat ( nu conteaza asta) iar multi mi au răspuns că nu pot altii ca da iar unul dintre ei numit Goguci( e destul...? (mai mult)
Nu amintrat pe Deep Web vreodata.Dar mai vreau intru. Eu sunt mai anxios si cred ca daca intru vin niste stalkeri la mine acasa si ma omoara, rapesc, violeaza cadavrul. Vreau sa stiu, e sigur...? (mai mult)
Cum pot remedia problema pe Instagram? Când apreciez, dau follow sau unfollow îmi arată că acțiunea e blocată.Cât timp durează?
De ce nu îmi pot schimba parola pe Facebook? Când dau sa introduc parola cea veche și aia noua și dau salvează modificările îmi spune parola incorecta? Menționez ca cea veche am scris- o...? (mai mult)
Pe canalul de Youtube imi apare in notificari un comentariu din partea cuiva dar cand intru pe clip sa vad comentariul scrie ca nu am comentarii la acel video. Siti cumva care ar putea fi...? (mai mult)
Aveți idee de ce Instagram da singur follow la persoane pe care nu le cunosc? Adica primesc uneori notificare cu "x ți- a acceptat cererea de urmărire" dar eu nici măcar nu i- am dat follow ...? (mai mult)
Nu stiu sigur unde sa incadrez aceasta intrebare dar ma rog. Nu ma mai lasa sa urmaresc pe nimeni pe Instagram imi apare asa https://imgur.com/SoMvAQM...? (mai mult)
Buna, ceva păreri despre site-ul giesem.ro? Produsele sunt originale?
Buna Tip! Am un website si vreau sa stiu cum il scot din indexul google. Pot sa sterg website-ul din google search console si se poate sterge?
Stie cineva de ce atunci cand adaug metoda de plata la ID- ul Apple nu functioneaza? Mentionez ca, cardul de credit a fost facut in Franta, dar eu am schimbat regiunea telefonului si tot nu...? (mai mult)
Doresc sa instalez o aplicație de urmărire! Ca și Find Now. Adică urmărire prieteni și familie. Dar gratuita
Buna! Am o problema. Cineva care a avut acces de cateva ori la PC- ul meu (fara prezenta mea), mi- a instalat un program spion. Nu e un program clasic ce poate fi depistat de antivirusi, antimalware,...? (mai mult)
Salut TPU, dau funda. am o mica problema. Astazi am intrat prima data pe Dark Web, prin intermediul browser- ului Tor + Am avut 1 VPN activ, mai exact Windscribe [ Am avut un IP din Romania,...? (mai mult)
Vreu sa cumpăr 3 bilete la concertul Metallica, dar momentan singura posibilitate pare a fi sa le iau de la cineva care a postat pe diverse site- uri de anunturi ca le vinde. Intrebarea mea este...? (mai mult)
Hey TPU! De ceva vreme, pe You Tube când urmăresc un clip se blochează la un anumit minut sau număr de secunde. Aş vrea să ştiu de ce şi cum pot repara.
Cum ma pot reconecta la market place pe Facebook, mau blocat. Astept sfaturi?
Https://www.extraterestru.ro/product/bss713/?v=2416390f62ea. Pereri site, este fake, a mai comandat cineva? Merita sa comand?
Merită să- ți achiziționezi un antivirus pentru Android? Dacă da care e mai "eficient"? Momentan dețin un a50 și vreau sa fiu ferit. Cum se poate virusa un Android în afara de aplicații gen poker...? (mai mult)
Știe cineva de ce este periculos când fulgera pe timpul furtunii sa stai in usa?
Sunt pagini pe Facebook cu imprumut bancar rapid cineva a cerut 20.000 de euro din familia mea. Dar pagina are doar 8 like- uri. Este fake? Eu asa cred plus vorbesc o romana foarte proasta! Chiar daca ...? (mai mult)
Cum sterg un cont facut pe un site pe care am adaugat cardul de credit, urgent va rog? Scuze daca am gresit categoria
Cineva din familie poate sa vada tot ce fac eu pe telefon daca ma conectez la wifi pana cand stau etc? Daca da, cum as putea sa nu vada ce fac eu, exista o solutie?
Salut, va rog, anul trecut o cunostinta apropiata familiei, fiind in vizita a avut tupeul si nesimtirea ca din PC- ul meu mi- a furat toate datele, IP funizor internet, conturi yahoo mail, parola,...? (mai mult)
As vrea sa imi comand de pe Joom sau Aliexpress o camera simpla slr Camera... Mai exact vad ca multe comentarii sunt bune si multe rele ..cum as putea face ca sa nu cad cu un produs rau?
Salut, daca Facebook a primit 5 miliarde de dolari amenda cat timp au astia de la Facebook dispozitie sa o plateasca? Eu preferam fortnite(sa dispara) decat Facebook, pe bune americaniilor distrugi oamenii,...? (mai mult)
Oare cum pot sa imi setez contul de Facebook astfel incat sa nu ma gaseasca nimeni dupa nume? M- am uitat la setari confidentialitate si nu e decat o setare pentru ceva de motoare cautare... Eu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?