Salut, am si eu o intrebare legata de o Teapa pe care am luat- o pe OLX, am avut un PS4 in vanzare, m- a contactat un Gicuta care mi- a zis ca Imi plateste Produsul in avans, Integral, daca il trimit...? (mai mult)
Accesul la www.skrill.com nu este permis. Nu ești autorizat(ă) să vezi această pagină. Ce sa fac? Va rog ajutati-ma!
Ati auzit de Site- ul Koxbank.com? Acesta este un Site Real sau Fals? Am aplicat pe acest site, pentru un Credit de 10.000 euro pe 5 ani, la Banca Koxbank care pretinde ca ar fi din Franta,...? (mai mult)
Oare rețelele de socializare au un efect pozitiv sau negativ asupra oamenilor? O fi fost inventate pentru ca cei de "sus" să aibă control asupra populației, să spioneze mai usor masele şi să le...? (mai mult)
Cum pot sterge un subiect de pe mygarage?
Se poate face ceva daca un cont de Facebook a fost furat, aparent i s- a schimbat si mailul (Cand am intrat pe mailul pe care era facut facebookul, nu era niciun email cu vreo cerere de schimbare...? (mai mult)
Am o intrebare. Azi am vorbit cu mama la telefon, si primul lucru care m- a intrebat a fost: "La cat te- ai culcat azi!?" pe un ton aspru, iar eu i- am raspuns: "Nu mai stiu." deoarece nu- i datorez...? (mai mult)
Am si eu o nelamurire legata de Facebook si nu am reusit sa gasesc in setari sau pe vreun forum, raspunsul potrivit. Ideea este ca vreau sa am pozele "publice" dar sa nu poata sa imi dea oricine "like"...? (mai mult)
Salut, am descarcat odata un fisier de pe internet si dupa cum stiti toti care dau upload la ceva, pun reclame si tot felul de prostii pe care sa le accepti inainte de a descarca. Si dupa cum spuneam,...? (mai mult)
Este normal ca in fiecare zi sa imi dea follow pe Instagram femei straine pe care nu le cunosc? M- am uitat si la cei care ma urmaresc pe mine dar nu e nimeni strain si nu are cum sa le apara la sugestii....? (mai mult)
Buna Imi puteti spune daca pot descarca un VPN pe gratis? pentru PC Windows 10 Dar pe gratis nu 7 zile gratis sau ceva de genul free trial. Vreau unul gratis fara sa platesc nimic. Va rog daca stiti sa...? (mai mult)
Hello. Am și eu o mică nelămurire. Citind comentariul unei persoane am dat peste termenul de dark web și din curiozitate am dat un search pe google pentru a afla ce înseamnă. Deși, am înteles...? (mai mult)
A cumparat cineva produse de pe glami.ro? Si daca da, ce parere aveti? Sunt haine si pantofi originali sau sunt fake- uri? Sunt preturi prea mici in comparatie cu alte site- uri si mi se pare ceva neinregula....? (mai mult)
De ce se fac atâtea jigniri și înjurături pe Facebook? Ce e de preferat? Să le răspundem, să le dăm block sau altă soluție?
De ce îmi crește numărul de urmăriri pe Instagram, eu nu trimit nicio cerere de urmărire și crește automat ca și cum cineva mi- a spart contul dar l- am securizat prin coduri, nu am viruși ...? (mai mult)
Buna TPU... cand o persoana distribuie public pe profilul sau de Facebook o conversatie privata dintre noi, in care I- am specificat sa nu o distribuie, poate fi sanctionat? Si daca da ce ar fi de...? (mai mult)
Am descoperit recent acest site de articole sportive, sportisimo. Preturile sunt mai mult decat foarte bune. Produsele sunt într- adevăr originale? https://www.sportisimo.ro/? gclid=CjwKCAiAqaTjBRAdEiwAOdx9xv5v_1dl-...? (mai mult)
Buna seara.In contul banca online imi apar 15 tranzactii sub denumirea de google play ap g.co/he si un minus de vreo 600 lei
Cateva pareri legate de cel.ro de la oameni care au si cumparat? Dupa un mic search pe google m-am cam razgandit in privinta lor.
Salut, am si eu niste intrebari legate de un site: Este legal sa fac un site de donatii si daca da cam cat ar costa securitatea sa sa nu fie vulnerabil la atacurile hackerilor si datele sa ramana in ...? (mai mult)
Bună seara! Mi- am uitat parola de la contul Google. Mă puteți ajuta să o resetez? Parola de Yahoo cu care am asociat contul, am uitat- o. Problema e că de un timp îți cer cei de la Google să ...? (mai mult)
Parola nu trebuie sa contina acelasi caracter consecutiv de 3 ori?(doresc un exemlu)
Salut, stie cineva cum imi pot recupera banii dati pentru a cumpara un cont de googel play console aia 20 de dolari? Cica iti dau ei 25 daca nu faci bani inapoi (*dau funda)
Am o intrebare. Am 17 ani si de un an am un telefon Huawei P Smart. Pe el, am constatat o observatie in bara de notificari care spune: "Aceasta retea poate fi monitorizata.". Cand am dat click...? (mai mult)
Hei TPU, am vorbit pe Facebook recent cu un tip niste chestii despre care nu ar fi trebuit sa- i zic... întrebarea mea este: Cum as putea sterge conversația sa nu o mai aibă nici el sau măcar sa ...? (mai mult)
Anunțurile cu joburi în străinătate de pe ejobs sunt pe bune sau sunt țeapă.
Hello, am si eu o problema grava cu instagramul, stateam si vb cu o colega cu vocale si dintr o data m- a scos dupa cont, iei iii aparuse ca i am dat block si altor prieteni, si pe mine nu ma mai lasa ...? (mai mult)
În urma ștergerii contului de Google+ de către compania Google, se va șterge și Google Foto, conținutul din Google Foto? Mersi ????
Ma poate ajuta si pe mine cineva? Vreau sa stiu daca acest site este fake: https://ehainele.com/ Deoarece as dori sa comand ceva de pe el.
Buna TPU. Recent, am descoperit ca Facebook- ul meu este hackuit. Cineva a intrat, a schimbat parola si m- a deconectat. Email ul fiind creat acum 6 ani, am uitat parola, si alte date de recuperare. ...? (mai mult)
Hey... Am intrat pe un site de stiri romanesc( avand linkul de pe Facebook) si totul era ok. Pana cand, a aparut videoul despre stirea respectivă si am apăsat ca să îl văd, pentru ca nu părea ...? (mai mult)
Cum pot lua legătura direct prin orice mijloace, cu cei de la Google/YouTube dincauza unei probleme delicate?
Am o problema: azi am aflat ca cineva si- a facut un cont de Instagram pe numele meu. Are 11 postari si e pe privat. I- am dat raport eu si inca 3 prieteni. M- am documentat putin inainte sa pun...? (mai mult)
Acum 7 zile am incercat sa fac 3 depuneri pe un site de pariuri... banii nu ajung in contul de pe acel site dar de pe card sunt retrasi (tranzactie in asteptare ) ce as putea sa fac? Site- ul ma tot amana,...? (mai mult)
Imi pot revoca contul de Facebook daca mi-am luat reporturi aiurea?
Care credeți că sunt avantajele şi dezavantajele rețelelor de socializare ( gen Facebook şi Instagram)? Dar în comparație cu viață reală?
Poate Facebook sa faca cereri de prietenie in numele meu? Primesc astfel de cereri de la persoane pe care nu le cunosc si care si ele ma intreaba cine sunt...
Il pot recupera daca nu mai am acces la adresa de yahoo (care nu mai exista)? Daca se poate cumva sa scriu informatiile vechi sau cele actuale de pe cont... (m- am uitat pe Privacy and security Instagram...? (mai mult)
Care este cel mai nou antivirus? Care este cel mai puternic antivirus? Ce ese virusul explicat pe logică?
Cand te inregistrezi cu Facebook-ul pe un site anume, acesta are acces la parola? Nu am scris eu parola sau ceva, doar am dat logare cu Facebook ca eram conectat deja in browser si gata.
Salut, este un anunt publicat pe internet cum ca as fi o femeie care fac placeri barbatilor sau altor femei, mentionez ca eu sunt barbat si nu ma ocup cu asa ceva dar in anuntul acela este numarul meu...? (mai mult)
Cineva a făcut un cont fals de Instagram în care se dă drept mine. Spune că e un coleg sau o colegă de a mea cu inițiala A dar eu am doar trei colegi cu inițiala A și ei nu scriu ca persoana aceea,...? (mai mult)
Este vreo soluție de a- mi recupera o pagină cu 9000 de susținători dacă nu pot intra pe contul meu de profil fiindcă nu stiu parola ci numai adresa de e mail? Presupun că numai intrând...? (mai mult)
Daca am 2 reporturi acumulate pe contul meu de Instagram (adica 1 mi s- a sters un story si 2 mi s- a sters un comentariu, care nu continea injuraturi, si story ul continea o poza cu mine si un prieten)...? (mai mult)
VA ROG AJUTATI- MA! SUNT PANICAT NU STIU CE SA FAC, MI- E FRICA. Acum 3- 4 min am vazut ca am camera aprinsa si m- am uitat la ea si dintr- o data imi apare o fereasta sus stanga si scria ceva gen Admin...? (mai mult)
Mai demult cineva necunoscut imi intrase in contul de Facebook gmail etc. Acum am schimbat parola la tot. Nu eram sigur si nici acum nu sunt sigur daca mai poate intra. Dar intr- o zi imi aparuse...? (mai mult)
Acesta este mai mult un update al intrebarii precedente. Pe scurt am intrat pe un site dubios care m- a directionat pe magazin play de unde am instalat lords mobile totul pentru a descarca un film. Am ...? (mai mult)
Bună- vin cu o rugăminte la cei care poate au trecut prin asa ceva : când vreau să intru pe contul meu de f.book pe care il am de 3 ani mi se cere parola si adresa de mail. Parola nu o mai stiu si...? (mai mult)
De ceva timp tot apar on pe Facebook chiar dacă am netul închis. Apar încontinuu indiferent de ora. Nu se pune problema sa fi intrat cineva, dar ma deranjează enorm. Am încercat sa ma deloghez, ...? (mai mult)
Eu vreau sa blochez un site pe care nu mai vreau sa il vad. Sa nu il mai acesssez.Nu stiti daca exista vreo cale?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!