Salutari! Este posibil sa afli cine iti viziteaza profilul Facebook, indiferent daca persoana cu pricina este sau nu in lista ta de prieteni? Multumesc anticipat, dar & cu fundita.
Cum isi iau youtuberii strike-uri adica au multe raportari sau cum?
Hei. Am o problema. Am incercat sa fac mai multi followers pe insta cu un link pe google(don't judge va rog) si nu a mers dar mi- a aparut ca cineva din California a incercat sa se conecteze sau ceva de...? (mai mult)
Salut, Acum vreo 2 ani era pe Facebook un om ciudat, parea a fi gay, m- a bagat in seama si na, l am injurat, dupa mult timp ( el ma blocase ) am aflat ca el este doctor la bucurești ( si el avand ...? (mai mult)
Buna! Stiu ca daca ai doua conturi de Facebook cu care te conectezi de la acelasi calculator, iti vor aparea sugestii de prieteni pe care- i ai pe celalalt cont. Acest lucru e valabil si pentru Twitter,...? (mai mult)
Am făcut returul unui produs comandat online, în acest caz tot eu trebuie să plătesc transportul către proprietarul produsului?
Am o intrebare. Primesc mereu( pe alt telefon, nu e al meu) notificari de pe Google Chrome, de la un site... nsmont. com sau ceva de genul, cu lucruri random. Gen: "ai castigat nu stiu ce" si...? (mai mult)
Cum imi rotesc viziunea la 90 de grade? (chestia asta chiar se poate face doar ca nu stiu cum).
Buna seara, am o curiozitate.atunci cand faci o donatie pe Facebook lor le apare numele tau? stiu ca apare numele de pe Facebook dar ma refer daca apare numele celui care are cardul de pe care s au donat...? (mai mult)
Nu pot sa ma inregistrez pe site- ul StudyinItaly, studyinitaly.esteri.it. E un program de burse oferit de guvernul italian pentru studentii straini. Am incercat de mai multe ori sa ma inregistrez, ...? (mai mult)
Stie cineva site-ul autopieseonline24.ro,, este de încredere?
Am primit mesajul acesta si nu stiu ce sa fac, ma gandesc ca e vreo teapa ceva. Deci mesajul e asa : " Numarul tau de celule a castigat 850.000 de lire sterline de la Apple/ iPhone Promo pentru ...? (mai mult)
Buna seara|! Va rog frumos, ajutati-ma cu un raspuns pentru aplicatia WhatApp. Cum pot recupera un apel (o convorbire), l-am sters din greseala. Va multumesc!
Buna la toata lumea, sunt noua pe TPU si am nevoie de ajutor, va rog! Am trimis la Facebook poza cu buletinul pentru confirmarea identitatii si de 2 zile tot incerc sa intru in cont dar primesc acelasi...? (mai mult)
Salut, in primul rand scuze de categorie, dar stiu ca asta e cea mai frecventata... Am si eu o problema, deci sa va zic : Tot primesc mesaje pe email de la un anumit site "Flirt.com" cum ca am o plata...? (mai mult)
Am mai multe conturi de gmail si le accesez pe rand din telefon. Am instalat google photos, google foto, care cred ca se arondeaza doar unuia dintre conturi, la fel ca drive- ul, este adevarat? Am...? (mai mult)
Salut.Deşi nu frecventez astfel de site- uri am început sã primesc de la Google Chrome nişte notificãri de la un site pentru adulţi. Cum fac sã scapi de ele? Am antivirus şi nu detecteazã nicio...? (mai mult)
Cum revin la contul privat pe Instagram? Este o problema pentru ca atunci cand dau revino la contul personal imi cere sa ma loghez la Facebook, dar eu nu mi- am creat contul de insta cu ajutoru Facebookului....? (mai mult)
Bună, am achiziționat o licență avast cu 60 zile cu testare gratuita, vreau sa știu după 60 zile îmi va lua banii de pe card. Dacă da, cum pot sa anulez?
Cel.ro sau glowmania.ro is sigure? Ati luat de aici ca am avut la eMAG produs adus gresit si ma gandeam sa cer banii inapoi si sa iau de aici, e ok site?
Vreau sa îmi schimb numele pe Facebook dupa un raport la cont..si nu mai pot. Imi spune ca deja am confirmat numele meu, ce as putea sa mai fac, ca nu as vrea sa imi fac alt cont :(
Stie cineva cum as putea sa fac sa nu vada "prietenii" de pe Facebook la cine dau like-uri si ce comentez?
Am primit o reclamă pe telefon :Browserul Opera - rapid și sigur. Se merită să- mi încarc și eu aplicația? În reclamă spunea, pe lângă faptul că e cel mai rapid și sigur din lume, că economisești...? (mai mult)
Salut :) De cateva zile incoace viteza mea de download pe laptop- ul cel nou e doar 4 mbps (inainte era 60- 70 mbps). Pe telefon (la aceeasi conexiune de wifi ca si pe laptop) am 40- 45 mbps download. ...? (mai mult)
Ce se poate intampla daca cineva imi stie adresa ip?
Bună TPU. Recent am văzut ca o anumită persoană stă pe contul meu de ok.ru cont în care n- am mai intrat din 2015 ca nu mai aveam nevoie și i- am si uitat parola, mi- am făcut alt cont in 2016...? (mai mult)
Am o problema, am intrat din greseala pe un site ciudat nox selling. E cumva de pe deep web sau trebuie sa imi fac griji?
Bua TPU! Ce inseamna sa cumperi un domeniu web?
Va rog ajutati- ma, am facut spam la un prieten la faza cu 2k de comentarii ma filmez cum mananc o lamaie sau ceva de genul. Acum cand incerc sa adaug un comentariu la o postare oarecare inclusiv ale ...? (mai mult)
Unde pot găsi în contul de Google, pe ce dată mi- am schimbat ultima oară numele la contul de Google/Youtube? Este important pentru ca am folosit la Youtube numele de familie al unor persoane...? (mai mult)
Am pus o comanda pe joom, întrebarea mea este, cand ajunge la posta o sa contacteze ei sau ar trebui sa merg eu sa verific daca a ajuns?
Imi iau strike de la you tube daca reactionez la un video care nu este al meu?
Salut, stateam pe net si din greseala am apasat pe o reclama dar nu s- a intamplat nimic. Dupa ce am inchis reclama si peste cateva minute imi aparuse pe ecran ca am primit o amenda pentru filme xxxx ...? (mai mult)
M- am bagat azi noapte in Darkweb unde am gasit toate urateniile. In fine, nu a fost pentru prima data cand am intrat pentru ca am mai accesat acum vreo 4 luni. Mai mult curiozitate despre ce se vorbeste...? (mai mult)
Ce problema am la net? Stau ma joc linistit, nu ma deconectează, nu, nimic doar ca nu- mi mai merge si trebuie sa ma deconectez si ma conectez inapoi...si se repeta de mai multe ori pe zi Sunt la...? (mai mult)
Am observat ca profilul meu de Facebook e destul de securizat, doar prietenii imi pot scrie comentarii la poze sau la postari, la fel si like- uri. As putea cumva sa primesc like- uri de la straini? ...? (mai mult)
Hei! Mi- am blocat contul de Twitter...(mi- am bagat anul nasterii real *2003* si imi spune ca trebuie sa am minim 13 ani sa pot folosi Twitterul gen wtf?). Oricum. Imi cere un act de identitate si am ...? (mai mult)
Semnificatia culorilor la un jack......rosu=? alb=? galben=?
De cateva zile Facebook mi- a blocat accesul la a aprecia fotografii si a urmari pagini sau a distribui postari pe motiv ca mi- a intrat cineva pe cont si din cauza ca am postat o fotografie facuta de ...? (mai mult)
Este sigur site-ul Okazii.ro, pentru ca vreau sa im iau un xbox one 500 gb la pretul de 748 de lei, va rog sa ma ajutati,
Stie cineva cat de seriosi sunt cei care vand pe site-ul acesta? http://tinutepacatoase.ro Am facut o comanda de pe data de 26 dec. si nici acum nu a ajuns.
Hei. Acum vreo săptămână eram pe messenger si am primit o poza de la un prieten. El mi- a zis sa o decupez si sa o trimit inapoi. După asta am luat ban de la Facebook 3 zile. Au trecut cele 3 zile...? (mai mult)
Se pot sterge mesajele de pe messenger trimise astfel incat nici persoana care le- a primit sa nu le mai poata vedea? Am inteles ca nici daca imi sterg contul nu e sigur ca dispar 100%. Daca este vreo ...? (mai mult)
Cum se poate opri o șarlatanie ca Site-ul Academic Singles?
Salut, am luat keylogger si am sters repede windows si l-am reinstalat. Credeti ca il mai am sau daca ma conectez pe Facebook pe pc sau iar cu contul de gmail? Am totul de la 0 acum
Cu site-ul ACADEMIC SINGLES cum putem sa ne asociem sa facem o petitie si sa le venim de hac? Ce considerati ca trebuie facut cu asemenea site-uri care hartuiesc oamenii?
Buna, am avut un cont de Facebook, si s- au trezit cativa sa imi dea raport la cont, il aveam de cativa ani buni, 9- 10 mai exact, din 2009, si mi- au inchis contul, mi- au cerut niste documente,...? (mai mult)
Cum pot sa dezactivez profilul de pe Academic Singles pentru ca ma hartuiesc. Chiar dacă am greșit cu înregistrarea nu pot sa întru în legătură cu ei, trimit email - uri de amenințare!
Hei TPU, as vrea sa stiu daca primesc virusi in momentul in care ma uit la filme si seriale pe internet, ma refer si la reclamele care apar in momentul apasarii pe play, dau funda!
Cum pot șterge un cont de email?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.