Am o mare problema. Prietena mea mi- a spus ca cineva i- a spart contul. A intrat pe Facebook. Si acum nu mai poate intra. Nici pe mail, cica ii zice ca e inexistent, nici macar nr de telefon nu se mai...? (mai mult)
Buna imi puteti sune va rog cum sa blochez setarile la google
Ceao! Care- i treaba cu siteul joom? E un fel de AliExpress? Am comandat așa de probă ce mi- a ieșit în anunțuri acolo, un breloc cu 8 lei, cică transport gratuit, am platit cu cardul acei 8 lei...? (mai mult)
Ecista o modalitate in care sa nu mai fiu etichetata pe Facebook? Am cautat pe la setari dar am gasit doar revizuiri.
Salut grup, se pot citi mesajele de wazzap al unui nr? Mulțumesc mult la cine Răspunde.
In curand ma voi muta in chirie. Proprietarul nu are internet in acel apartament. As vrea sa- mi iau internet prin stick. Ce parere aveti? Ce internet imi sugerati sa- mi iau? Evident doresc sa nu fie ...? (mai mult)
Buna TPU.Am mai scris odata aceasta intrebare, dar nu stiu de ce nu s- a salvat.Inainte sa pun intrebarea ar trebui sa mentionez faptul ca am o exprimare grea si sunt stresat din cauza timpului(am internetul...? (mai mult)
Ce inseamna o atasare indisponibila? Din ce motiv sunt formate pe grupuri cand le gasesti?
Hei. Voua vi s- a intamplat vreodata sa primiti un email de pe Youtube, cum ca ca vi se va inchide canalul de pe Youtube datorita articolului 13? Asta mi s- a intamplat mie. Nu vreau sa imi pierd canalul...? (mai mult)
Cand intra prietenii pe Instagram le apare cand este ziua mea de nastere?
Nu pot promova un video pe Facebook in diverse grupuri. De ceva vreme se poate promova un video pe Facebook doar contra- plata. Cum se poate promova mai bine un video? Ca sa acumulez mai multe vizualizari?...? (mai mult)
Salut, imi poate explica cineva cum sta treaba cu Refund- ul / Ramburs- ul pe Paypal? De exemplu daca donez unui streamer, imi pot lua banii inapoi? Sau daca fac promovare cuiva si el ma plateste prin...? (mai mult)
Salutare, ma scuzati daca am gresit categoria dar o sa imi prezint problema aici. La data de 25 octombrie i- am facut un cont de Facebook unchiului meu pentru a tine legatura mai usor cu familia/copii...? (mai mult)
Salutare TPU, sunt membrul unei pagini de Facebook fara admin sau moderator, cum ar putea avea din nou acea pagina un admin, se face vreo cerere la Facebook? Multumesc. Scz de categorie aici intra multa...? (mai mult)
Ce se intampla cu yahoo messenger? Nu ma logheaza nicicum. Stiu bine ce parole pun mereu, tot aceleasi le invart, iar nici una nu merge la vechile conturi. Ambele le- am recuperat in 2016, acum iar...? (mai mult)
Știți aplicația aceea Muzică Google Play! Am o întrebare: Știți că e chestia cu abonamentul care zice că e gratuit pentru o perioadă de o lună! Asta înseamnă că dacă mă abonez, iar cu ...? (mai mult)
Recent ma gandeam sa fac o pagina de Facebook dedicata anime- urilor si doream sa stiu daca pot primi copyright strike ca pe Youtube si daca treaba poate deveni serioasa..Adica sa existe riscul...? (mai mult)
Păreri despre site-ul Alibaba?
Vreau sa va spun ca am folosit aplicatia Neutrino+ (pentru followeri pe Instagram) si tot mi se adauga urmariri fara ca eu sa stiu.Am sters aplicatia si tot mi se adauga urmariri.Dar eu daca incerc...? (mai mult)
Http://tryforwin.com ce spuneti de acest site? E fake?
Pentru ce e mesajul de la numărul 1786 ceva cu sunati-ne urgent la numărul xyz (Departament Financiar GetBack Recovery) e de bine?
Sâmbătă mi- a scris cineva pe Facebook, un necunoscut, un băiat în jur de vreo 15 ani. Ca o fraieră i- am răspuns, urmând mai apoi să- i dau Block, dar intenționam să văd ce ...? (mai mult)
Daca sterg un cont de Yahoo, pot folosi numarul de telefon de la recovery pe alt cont, daca anterior atingeam limita de 10 conturi?
Am comandat un colet de pe Eurocor si am primit cursul ce l- am comandat. Desi este ciudat fiindca ei au zis ca trebuie sa confirm prin email si eu nu am confirmat nimic pentru ca m- am razgandit...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Article 13 cu privire la internert Pro sau contra +argumente MERSI
Am primit mesaj pe telefon cum ca cineva este posibil sa se fi conectat la contul meu Microsoft folosind adresa de email xy... @yahoo.com. Primele doua litere din adresa de email corespund, apoi apar...? (mai mult)
Am încercat să pun un video pe Instagram cu o melodie cunoscuta pe fundal (Havana) iar cei de la Insta l- au șters pe motiv ca nu am drept de proprietate. Știți cum as putea face sa am posibilitatea...? (mai mult)
Sa zicem ca eu ii trimit niste bani la cineva pe paypal pentru o tranzactie online, as putea sa-mi retrag banii inapoi in cazul in care tranzactia este un scam?
Cat timp te tin 2gb de internet in roaming? Multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Hei fratilor, imi puteti da un test de IQ veificat. Am mai facut un test si nu cred ca e corect, mi-a iesit un IQ peste medie ( iar eu nu ma vad atat de inteligenta) DAU FUNDA! Fundailor :')
Daca parintele meu se duce la rds poate sa ceara desfasurator ce am deacarcat pe mobil de pe magazin play sau ce am vizionat pe Youtube sau ce am descarcat pe pc?
Știe cineva dacă site- ul de cumpărături www.bridgat.com este sigur și nu este vreo țeapă? Vreau să achiziționez niște inele pe care nu le- am găsit deloc pe site- urile românești...? (mai mult)
Mi- am facut cont pe Netflix si am cateva intrebari.Am decis cu mai multi prieteni sa facem un singur cont dar sa facem mai multe profiluri.Intrebarea mea este daca se poate si daca da, cum sa...? (mai mult)
Mi- am facut o pagina de Facebook si am vazut ca am in sugestiile de prietenie fix persoanele pe care le am in lista de prieteni pe Facebook- ul pe care il folosesc. Intrebarea mea este: cum...? (mai mult)
Ce antivirus care sa nu mai consume resurse si sa blocheze site-urile cu virus si alte fisiere care descarc sa le blocheze
Ma poate ajuta cineva sa identific un cont pe Facebook? Sa aflu de unde exact imi scrie persoana? Multumesc.
Salut, recent am primit un email ciudat de la yahoo si as vrea sa stiu ce inseamna mai exact, daca sa dau verificare sau nu sau ce reprezinta acest mail? Este un risc ceva? Mail- ul primit arata asa: ...? (mai mult)
Daca un site are inainte de link pus lacatul inchis(connection is secure) site-ul respectiv e 100% safe?
Buna Cum pot vedea de pe ce dispozitive sunt conectata la Instagram? Stiu ca la Facebook exista aceasta functie si de asta intreb.
Am 13 ani si vreau sa imi fac un cont de paypal pentru o luna gratis de Netflix, dupa aceea as putea sa incarc paypalul? Am pierderi daca fac paypalul? Ma refer daca ma va sanctiona cu ceva, eu vreau...? (mai mult)
Salut, Am vrut sa ma scriu la un curs de programare in cadrul facultatii LinkAcademy. Am vorbit cu un reprezentant la telefon care mi- a spus sa trimit o poza cu buletinul la adresa lor. Abia dupa ce...? (mai mult)
Ei, am o nedumerire. Am intrat pe google la scribt, de unde voiam sa- mi descarc o carte. Acolo spunea, ca pot sa descarc orice gratuit timp de o luna, daca introduc codul cardului si parola, whatever!...? (mai mult)
Am un cont de Facebook, si nu mai lasa sa intru daca nu introduc numarul de telefon, si nu vreau asta. Administrez si alte conturi de ani de zile si cererea nr de tel. a fost optionala. Ce as putea face...? (mai mult)
Cum fac sa scap de scrisorile nigeriene? Nu stiu cum si de unde ne ia email-urile dar vreau sa ii blochez, sau sa nu mai receptionez spam-uri de la ei.
A comandat cineva de pe cellulario.ro? Este de incredere?
Hello! Voi ce parere aveti? Facebook recolteaza date si poze pentru serviciile secrete? Pentru ca se spune ca orice poza postata pe Facebook nu se mai sterge vreodata. Si ca f.b., insta. si Samsung ...? (mai mult)
Salutare, urmeaza sa fie ziua mea, si multi imi vor ura la multi ani pe Facebook, as dori sa nu se vada urarile, gen sa le primesc dar sa le vad doar eu, stiti cumva cum pot face?
Salut, Unde pot vedea (pe amazon) de unde imi ajung produsele?
Azi in timp ce eram logat pe Facebook mi- a aparut pe ecran 'sesiunea a expirat te rugam sa te conectezi din nou'. Problema e faptul ca atunci cand intru si pun sa ma loghez si sa gasesc contul prin intermediul...? (mai mult)
Salut, de curand am apelat la cineva care are pagina cu Pariuri sportive, mi- a dat un meci pauza final cu plata dupa (a zis ca e 90%sigur )meciul a iesit si ziua urmatoare i- am platit abonament la 300lei.Acesta...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
nemur88 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Primul razboi mondial
Cat de multe stii despre primul conflict global din istoria umanitatii?