Cum pun tor in Android? Am instalate cele 2 aplicati dar nu stiu cum sa le folosesc?
Sa am încredere in Wish? Adica ia bani de pe card... si poate lua mai mult decat trebuie?
Salut TPU De ce imi arata asta la loots.com? "ERROR: Sorry, we were unable to save your onboarding data"
Am o rugaminte:incerc de ceva vreme sa imi setez nivelul de confidentialitate la poze (si alte distribuiri), pe Facebook, pentru a putea fi vazute de prietenii din lista mea dar a nu fi distribuite...? (mai mult)
Buna ziua nu stiu cum sa postez un videoclip dupa insta la storie
As avea o intrebare despre un site pe nume, , Binatex". As vrea sa stiu daca e teapa sau banii chiar se scot. (Daca vreti sa imi ziceti ca nu se fac bani va spun ca am depus 10 euro si acum am ...? (mai mult)
Hey TPU! Am o problemă cu telefonul. Are câțiva viruși și nu pot să scap de ei. Am instalat tot felul de aplicații anti-virus, dar degeaba. Aveți vreo idee cum pot scăpa de viruși?
Cum setez pe Waze să-mi apară că din satelit? Așa ca pe google hărți
De curand mi- am instalat Televiziune+ internet de la Orange Cand se strica putin vremea sau pur si simplu imi apare pe telefon langa wifi semnul exclamarii si spune INTERNETUL POATE FI INDISPONIBIL I...? (mai mult)
Buna,ieri m-a amenintat cineva ca vine si ma bate, a zis ca imi poate afla id-ul de la calculator si imi stie adresa si orasu unde stau.Se poate asa ceva? raspundeti-mi va rog
De cateva zile cand deschid laptopul imi apare anuntul "Your Windows license expires on Sunday, September 2, 2018. Contact your system admin to get a product key. You need to activate Windows in PC...? (mai mult)
Am auzit că Facebook a dat iar datele personale ale utilizatorilor unei terțe părți. Mă gândesc să îmi sterg contul. Voi ce ziceți?
Folosiţi Tor? Şi dacă da pentru ce?
De curand m- am inscris pe site- ul freelancer si am aplicat pentru cateva joburi. Am fost contactat de o persoana care mi- a pus cateva intrebari la care i- am raspuns si i- am specificat ca nu...? (mai mult)
Daca folosesti o fereastra incognito poate sa vada cineva istoricul? Gen tipii de la distribuitorul de internet? Si le poate cere persoana care are contractul acces la datele respective? Exista asa...? (mai mult)
Hei! As vrea sa-mi cumpăr un telefon de pe eMAG, dar vandut de quickmobile. Ce ziceți? E riscant sau nu se poate intampla nimic rau? Poate fi vreo teapa? (platesc cu cardul)
Bună tuturor. Azi când am încercat sa ma conectez la Yahoo Mail mi- a dat eroare si scria ca email- ul este necunoscut. Și am băgat de atâtea ori și la fel îmi scrie. Am încercat sa fac un cont...? (mai mult)
Ce e flood? Cum scap de el?
As dori si eu sa imi comand o pereche de jordani de pe acest site. Preturile sunt cam mici si voiam sa va intreb daca e safe. Site: http://www.tenisiieftinionline.com Multumesc anticipat!
Cum aflu codul pin necesar pentru a mă conecta la contul de HBO go prin operatorul Digi? Sunt conectat la contul Digi.
Salut, cine mă poate ajuta, cum pot să- mi recuperez contul Facebook după 5- 6 ani. Nu pot să- l accesez, numărul de telefon cu care a fost făcut contul deja este atribuit la alt cont, adresă...? (mai mult)
Cum pot vedea Digi sport 1 online pe Android? Când intru la ei pe site, apare eroarea m3u8 și nu se încarcă.
O intrebare din curiozitate, cum iti dai seama daca te fileaza politia(daca iti asculta telefonul, citesc mesajele etc)?
Buna TPU. Acum cam o luna m- am deconectat din greseala de pe contul de instagram.Nu mai stiam nici parola nici email- ul asa ca mi- am facut un cont nou. Azi m- a sunat o colega sa- mi spuna ca o,...? (mai mult)
Și eu sunt online tot timpul de la un timp, ma deconectez complet, închid netul, am și schimbat parola si am dat click pe deconectare de pe toate dispozitivele și tot online arăt și după 10...? (mai mult)
Am o problema maare! Am găsit pe Wattpad un cont care are ca profil si coperta poze cu mine(de cand eram mica) Acest cont are 2 povești + 18. Prietenii au început să creadă că chiar e contul meu. ...? (mai mult)
Pot sa primesc copyright daca descarc imagini de pe Wallpaperscraft?
vreau si eu codul html pentru ca tunci când accesezi pentru prima data un site să apară acea informare despre acceptul cookie! Mulțumesc.
Bună! As vrea sa dau o comanda de pe site-ul metrajeclass.ro si as vrea sa fiu sigura ca e un site de încredere Este cineva care a dat vreo comanda de acolo?
Buna ziua imi puteti trimite site-uri top site-uri ca gmail yahoo etc. nu exista doar yahoo si gmail. da-ti-mi un top de site-uri ca sa-mi fac conturi.
Stie cineva cum ma pot uita la Tern choice awards ca eu nu am dat de nici un site care sa ma poata ajuta?
Ce fac daca am fost blocata pe Facebook?
Cum fac pe Facebook sa nu mai arate in conversatii ultima data cand am fost activ?
Buna, dacă blochez pe cineva, persoana blocata dacă postează ceva despre mine prietenii mei vor vedea asta?
Salut, Stie cineva unde trebuie sa depun Plangere daca am fost inselat de Un cazino Online? Resepctiv VLAD CAZINO,
As vrea sa cumpar niste dash de pe o platforma de trade, preferabil romaneasca. Vreau sa am si safety la ceea ce fac. Any advice?
Cineva a decupat capul meu si l-a pus la o alta poza fake! Stie vreo cineva cum sa fac sa ajung la poza originala!?
Explicați- mi, vă rog, și mie ce este exact identification number VAT (numărul de identificare TVA) și cum sunt presupus să îl găsesc, pe ce este? de unde? Încerc să îmi pun bani pe contul...? (mai mult)
de ce pe TPU daca gresesti parola de 5 ori nu iti mai permite sa te conectezi 4 ore dar nici dupa un alt aparat conectat la aceeasi retea wi- fi dar in schimb daca il conectezi la o alta retea...? (mai mult)
Cum se sterge contul de pe brazzers? Am facut din curiozitate
Daca editez o imagine mai pot primi copyright?
Bună ziua. Vă rog să îmi spuneți părerea/răspunsul d- voastră: După scandalul Facebook, toate site- urile au fost obligate să introducă opțiuni de privacy/cookies prin care utilizatorul...? (mai mult)
Salut, a auzit cineva de Serviciul acela online "AZIMO"? Azi, am incercat sa fac un transfer, (prima oara) si Mi- a dat ca tranzactie nereusita, dar banii mei din cont au fost retrasi, oare am ...? (mai mult)
Dropbox e un serviciu sigur de stocare a datelor?
Acum ceva timp am dat de un site cu chestionare online. Am mai facut pana acum cateva pe alt site si chiar am primit banii. Oricum, ideea e ca am bagat doar numarul cardului si am inceput sa am...? (mai mult)
Buna Seara! Pot schimba cumva un ip static gen din calculator? Am sunat la furnizorul de net si au bagat replica clasic romaneasca ca ma vor contacta ei bla bla bla.
Salut, azi am conectat doi prieteni la Wifiul meu. Intrebarea este voi plati mai mult la factura daca sunt conectate mai multe persoane la wifi? Ca nu vreau sa primesc o factura de 200 de lei luna viitoare...? (mai mult)
Este aceasta o inselatorie, sau chiar iti da niste sfaturi bune? Am postat linkul, este un quiz si primesti o carte https://www.fightfast.com/ga18/https://www.fightfast.com/ga14/022414.php?wickedsource=google&wickedid=276001492526&wtm_term=ak.anime-...? (mai mult)
Este acest site un virus, cauta sa faca cal troian :)) pe emailul meu cu spam? Ca l- am gasit ca AD, si mi se parea putin dubios dar poate e ceva util in el, in cartea si sfaturile acelea... Multumesc...? (mai mult)
Ma confrunt cu o problema, nu pot intra pe yahoo mail, desi pun parola corecta. Deja de ore incerc, daca incerc sa schimb parola, trebuie sa imi vina un cod pe SIM- ul din Romania, dar acum nu sunt...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
nemur88 întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre fructe
Fructele sunt gustarea ta preferata? Inseamna ca stii pana si cele mai neobisnuite lucruri despre ele...