Cand vizionez unele site uri cu fete mi se blocheaza PC si apare alerta de la politia romana, 112, ca am incalcat art 202 privind vizionarea de filme xxx si ca trebuie sa platesc in 48 de ore o amenda...? (mai mult)
Cum se face un cont fals de Facebook?
Cum fac sa îmi recapăt contul meu de Facebook dacă nu mai stiu nici parola nici numărul de telefon? M-am gândit sa încerc să îl sparg dar nu știu! Cine ma poate ajuta? Va rog extrem de mult!
Cum aflu parola și emailu că le-am uitat
A-s dori sa fac schimb cu cineva de pe OLX dar care nu este din județ de la mine și nu ne putem întâlni fata in fata. Cum se procedează?
De ce nu ma pot conecta la contul de Facebook chiar dacă parola este corecta? Zice ca nu e corecta dar 100% nu am schimbat-o.
Bună tuturor! Stiți cumva de ce dispar unele live-uri de pe Facebook fără să le şterg? Vi s-a întâmplat? Mulțumesc anticipat!
Salut, am o problema cu contul de Youtube, imi apare ca m-am abonat la niste canale la care eu nici nu m-am abonat, cum rezolv?
de curând am făcut un cont pe un site de socializare unde pentru a dobândi calitatea de membru am făcut o plata online cu cardul debit. Ulterior fara sa- mi dau acordul asupra tranzacției...? (mai mult)
Cum se numea site ala de unde isi cumpara astia pistoale? Dark si numai stiu cum dau funda!
Salut băieți! Am o problema cu pc- ul, mai exact atunci când dau sa întru într- un browser de internet) chrome, Mozilla, internet explorer) nu mi se deschide niciunul, dau click pe unul din ...? (mai mult)
Momentan nu poţi folosi Facebook. Analizăm fotografia pe care ne- ai trimis- o pe 22 Iulie. Ne preocupăm în permanenţă de siguranţa ta, deci până atunci nu vei putea folosi Facebook. ...? (mai mult)
Am urmatoarele probleme: 1. Iconita de la WI- FI in taskbar arata mereu gresit (ex: semnalul). https://www.imgx.ro/gallery.php?uid=192498 2. Nu imi mai merge banda 20/40mhz (150 mbps). https://www.imgx.ro/gallery.php?uid=192499...? (mai mult)
Acum ceva timp am incercat sa descarc rocket league ca un prost de pe net, dar de fapt era un virus mai mult ca sigur si ma gandesc sa nu fi fost keylogger. Eu mai am date importante de ale...? (mai mult)
A incercat cineva site- ul de pregatire pentru admiterea la Academia de Politie? Am citit o recenzie care spunea ca este o prostie. Voiam sa stiu sigur daca merita sa platesc si la ce am acces....? (mai mult)
Bună,TPU.Am o întrebare legată de Snapchat.Am văzut că unii au "A_" in fata unui nume/Nickname.De ce? Ce înseamnă? Ex : A_Miriii; A_Lola etc etc.
My protein este un site protejat împotriva hackeri-lor?
Salut, daca cineva se uita pe un dispozitiv Android cum ar fi un telefon pe un site pentru adulti iei virusi ceva?
Buna dimineata TPU. As dori sa stiu care tipuri de email nu apartin de Google. De exemplu stiu ca gmail apartine de Google, insa sunt altele care nu apartin, stiam cateva insa numele imi stau pe limba....? (mai mult)
Exista site-uri asemanatoare cu BestGore? Daca da, scrieti-mi. (Nu intrebati de ce vreau, si nu, nu sunt un psihopat, nici sadic)
Daca vreți să cumpărați produse din afara, de pe ce site-uri le comandați? Site.uri Recomandate?
Nu ma mai pot conecta la contul paypal unde am atasat cardul bancar, mi-a fost trimis un cod dar nu am fost atent si nu am introdus acel cod.Ma poate ajuta cineva? Dau funda
Salutare.Am uitat parola de la Mail iar la nr.de tel era trecut cel al nevestei.Dar am renuntat la acel numar si nu mai pot primi mesaj cu cod de autentificare deoarece acel nr. e deja inchis.Ce pot face...? (mai mult)
Vreau sa schimb adresa de E- mail pe contul meu de Facebook.Am incercat sa o schimb dar nu imi dă optiunea "sterge".A incercat sa fac o alta adresa suplimentara dar codurile pe care Facebook mi le trimite...? (mai mult)
Am postat un anunt pe olx si primesc multiple oferte pe wattsap de la persoane cu numere care au prefix de Nigeria si vor livrare in Londra prin DPD sau posta romana ( din cate am discutat cu ei platesc...? (mai mult)
Acum 2 luni am blocat o persoana pe Facebook. Astăzi m- am uitat peste lista persoanelor blocate, iar persoana respectiva nu apare în aceasta lista, cu toate că am blocat- o, mai mult că sigur....? (mai mult)
A încercat cineva versiunea premium skillshare? Daca anulez abonamentul înainte să se termine prima luna gratuită mi se mai iau banii din cont?
Cum schimba o adresa de gmail din secundar in principal? Am doua adrese de gmail si mi-a pus automat pe cea creata recent ca principala desi eu nu vreau asta ca ma incurca foarte mult.
Salut tuturor! Pot sa am incredere in Amazon? Chiar nu stiu, lucrurile alea le cumperi de la alte persoane sau de la firme? Vreau sa cumpar ceva de acolo si mereu cand vreau sa o fac am senzatia ca voi...? (mai mult)
Ce sunt cookie-urile de la telefonul mobil și de ce unele site-uri îmi cer așa ceva?
Providerii de internet au obligatia conform legii sa pastreze istoricul navigarii pe internet, istoricului browserului, adica istoricului paginilor vizitate timp de 3 luni de zile, dupa care aceste...? (mai mult)
Am antivirus Bitdefender! Si de ieri imi da acest mesaj : " update failed, error 2019". Statusul lui este : "your device is protected". Cum as putea sa il fac sa se updateze cu succes? A mai...? (mai mult)
Salut, am cumparat ceva de net cu cardul de 1 euro si acum imi apare tranzactie internet declinata 62 euro. Cum pot sa anulez aceasta comanda daca eu nu beneficiez de ceva? Nu stiu de la ce 62 euro, ...? (mai mult)
Vreu sa imi instalez Lucky Patcher, dar la instalare telefonul ma avertizează ca poate dauna dispozitivului si poate genera costuri suplimentare. Traba cu costurile suplimentare ma cam pune pe...? (mai mult)
Vă rog, răspundeți urgent! O prietenă de- a mea, a vrut să joace FNAF online. I- a apărut un avertisment în engleză, ea e praf la engleză și a acceptat. A zis că dacă nu are cont, i se...? (mai mult)
Salutare la toată lumea. Încerc de 2 zile să- mi schimb parola de la Instagram prin Facebook pentru ca cea veche pe care am pus- o acum ceva timp nu mai merge... nu știu ce tot are și nu pot să- ...? (mai mult)
Cine se pricepe la site-ul numit,, Altenen" sa ma ajute si pe mine? Cu pasi pe care trebuie sa ii parcurg sa reusesc ..Sterg mesajele care nu isi au rostul la intrebare!
Salut TPU,nu stiu de ce imi tot apar din senin reclame la wish pe telefon,cand ma uit pe Facebook, cand ma uit pe Youtube, ce as putea face? Un adblock ceva?
Azi am primit un master card in scris si am zis sa- l incerc pe G2A, cand am pus toate chestiile mi- a aparut un mesaj cu "card stolen, bank has been informated" imi este frica, ce sa fac?...? (mai mult)
Vreau să îmi răspundeți urgent! Acum multe luni, cam în iarnă, am descărcat jocul SimSimi. Și am vorbit până mi- a spus numele. A doua zi, a spus: Știu unde sunteți. M- am speriat rău,...? (mai mult)
Salutare lume, am si eu o mica mare problema pe Youtube. Deci is abonat la cateva canale care imi plac, dar in ultima vreme tot imi apar canale la lista care sunt abonat, canale la care nu m- am abonat...? (mai mult)
Buna, am nevoie de ajutor, daca se mai poate face ceva, am fost impreuna cu un baiat pentru el am renuntat la Facebook, ne- am certat si mi- a schimbat parola, inclusiv si adresa de email mi- a schimbat-...? (mai mult)
Bună, cineva care se pricepe bine la calculatoare? In noaptea asta cineva a încercat să îmi spargă parola Facebook-ului, am adresa ip-ului sau, dar as vrea sa stiu şi cine este, multumesc
as vrea sa va adresez o intrebare mai ciudata. Daca imi fac un cont paypal cu credit card generator, si adaug o suma de bani in contul meu paypal se numeste frauda? (Se poate intampla ceva...? (mai mult)
Salutare! Aș avea o întrebare, iar întrebarea mea este: Ce antivirus îmi recomandați cu plată care să fie foarte bun pentru PC cât și pentru Mobil? În prezent folosesc Bitdefender Total Security...? (mai mult)
A comandat cineva de pe f64? Sunt produse noi sau resigilate? Vad ca preturile sunt destul de mult sub medie. (Cel mai en-detail raspuns primeste funda)
Ce inseamna in UK (USD)
Daca raportez un video acesta poate fi sters?
Cat reprezinta 2.8 gb, in consum de net. de ex. in ore, zile sau ce anume intra vizionat (clip Youtube, etc.) in 2.8 gb
Au voie copiii să comande de pe internet (site-uri)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
nemur88 întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?