Ce pot face pentru a sterge o pagina de Facebook care face referire la spatiul meu de agrement? Pagina nu este facuta de mine si nu pot lua legatura in nici un fel cu cel care a creat aceasta pagina... ...? (mai mult)
Mi-a fost blocat permanent contul de Facebook, acum am altul, cum îl pot închide pe cel blocat?
Stiti cum sa recuperez/sparg contul meu de email? Nu mai cunosc nici macar un lucru din cont in afara de parola care oricum a fost schimbata de catre spargator ACESTA ESTE EMAILUL - - - }...? (mai mult)
Nu stiu cum s- a intamplat ca un site fake mi- a furat contul de steam si au schimbat nume parola tot. Contul nu imi trebuie lasa- l dar ei pot vedea datele de la card daca au contul meu? Va...? (mai mult)
Am o intrebare, daca eu am facut o comanda la eMAG si datele de la comanda le- a vazut cineva adica strada, blocul, apartamentul, numele si numarul de telefon, el poate sa dea comenzi si sa imi ...? (mai mult)
Dupa ce ma conectez la contul Facebook, cum il pot accesa fara sa-mi confirm identitatea pentru a-l putea sterge?
Cum este posibil ca atunci cand i- am cerut unei persoane sa- mi arate o conversatie messenger, pe un iphone această nu exista iar in momentul cand am trimis un mesaj in acea conversatie, a reapărut,...? (mai mult)
Hey! As vrea sa îmi instalez si eu applook.Îmi puteți spune cate ceva despre el? E gratuit? Poti sa ascunzi aplicații cu el fara sa ai nevoie de root?
Cum deblochez contul Facebook al unei persoane pe care am blocat-o? Menționez că nu o mai am la prieteni și nu pot accesa profilul
Cum pot sterge un cont de Facebook daca ma conectez dar nu-l pot accesa?
Am problema cu conturile, nu stiu ce se intampla. Nu- mi foloseste nimeni calculatorul, telefonul. Am facut niste conturi cu destul de multi ani in urma, conturi care nu am spus la nimeni despre...? (mai mult)
De curând am aflat de aplicatia Wish si mi- am instalat- o. Lucrurile sunt prea ciudate, de ce aproape toate sunt la 4 si 8 lei? Îmi puteți sugera o astfel de aplicație? In aceasta nu prea am incredere,...? (mai mult)
Ce risc am pe Internet in momentul asta daca: - sunt doar cateva site- uri unde am informatii reale; - cand barfesc folosesc "un prieten", "gigel" etc. si corup informatia; - nu am dat nuduri;...? (mai mult)
Ce riscuri apar daca imi pun poza reala pe o retea de socializare?
Este OK sa-ti dai doar numele real pe Internet?
Bunã. Am televizor ce merge doar pe TVR1. De duminica nu mai merge sub nici o forma. PS:Nu mai merge TVR1, TV merge. Si nu merge la mai multa lume. Stiti cumva ce are? Un nr de telefon are cineva...? (mai mult)
De ce unele link-uri ale celor de la yahoo mail contin guce yahoo? ce este acest guce?
Deci mi- am facut un cont nou pe Instagram. Si ca toata lumea, daca aveam cont nou, am dat follow la vreo 200 de persoane ca sa mai imi creasca, eu fiind pe 0. Chestia e ca m- au blocat. Dupa...? (mai mult)
Cum pot dezactiva Facebook ul. (14 zile). Ăștia actualizează mereu pagina Facebook pana te -a capaiat. (Inainte stiam, dar s-a schimbat).
Heii am nevoie de un antivirus foarte bun, stiti veunul?
Astazi am intrat pe Facebook si mi- a dat sa confirm identitatea pe un numar de telefon, am avut acel numar mai demult si am uitat sa- l schimb. Nu imi arata sa dau cu alta optiune, ce ...? (mai mult)
Vreau sa schimb username la Facebook si nu ma lasa fiindca l- am pus costin&vlad72. Eu vreau asa cu &. Ce s- ar intampla daca s- ar putea sa il pun? Stiti ce sa fac in html sa mearga? Ms....? (mai mult)
Cam cate ore trebuie sa astept? You Can't Use Facebook Right Now We're reviewing the photo you sent us. We're always looking out for your security, so until then you won't be able to use...? (mai mult)
Cum se blochează e- mailurile unui expeditor în Gmail? Știu că există în setări un filtru care direcționează adresa respectivă în spam sau în coșul de gunoi, fiind șters automat după 30...? (mai mult)
Am vazut un videoclip in care cineva zicea ca Youtube a fost utube sau nu stiu ceva gen si astazi ma pun sa caut utube.com, intru pe site(uimit ca exista) si ies de pe el, nimic suspicios, intru pe ...? (mai mult)
Am blocat o persoană pe Instagram şi apoi ea m- a blocat pe mine. (Se poate si la Facebook asta.) Ce trebuie să facem acum ca să ne scoatem de la blocare? Eu am blocat prima şi nu- mi apare...? (mai mult)
Cum îți poți şterge contul de Instagram când eşti deja conectată?
Cum pot sterge 7 gb de junk file pe laptop? Avast ma atentioneaza ca acest lucru reduce performanta laptop- lui meci, s- ar ocupa ei numai.ca trebuie sa platesc un abonament. As dori totusi o comancomanda...? (mai mult)
As vrea sa loghez pe Microsoft si pe Skype, dar nu pot pentru ca nu avem o permisiune a unui părinte, imi apare: " Aveți nevoie de permisiunea unui părinte Înainte de a putea să te conectezi...? (mai mult)
Prin vara as dori sa imi achizitionez acest telefon (https://www.ebay.com/itm/Apple- iPhone- 7- 32GB- 128GB- 256GB- UNLOCKED- All- Colours- 1- Year- Warranty/382440661440?hash=item590b3d61c0:m:mKQepuKr_vqOKemMvtyq7AA)...? (mai mult)
Mama mea a inceput sa vorbeasca cu un strainez de pe FB in nestirea noastra, si la inceput totu' bine si frumos, pana cand insistent cerea adresa de locuinta si dupa multe refuzuri a amenintat- o cu ...? (mai mult)
Salutare. Vreau sa ma ajutati daca puteti cumva..De vreo saptamana mi- a fost blocat contul de Facebook, imi cere verificarea prin sms dar cand bag codul din sms imi spune ca nu este bun.Ce este de...? (mai mult)
Cum pot face sa nu mai fie contul de Facebook la instagram..am 3 conturi si cand aveam doar 1 care era conectat la Facebook mi- am mai facut unul cu citate si nu stiu cum am facut de l- am conectat pe ...? (mai mult)
Ce este alipay?
Știe cineva un site pe care pot cere părerea altor oameni despre diverse subiecte? Mulțumesc anticipat!
Ce ați face voi în această situație? Personajul are câțiva ani și e Adolescent. Pleacă la ora x de acasă. Fără să îi spună nimănui. Acesta a fugit/plecat de acasă pentru a se putea conecta...? (mai mult)
E ok să-ți dai toate detaliile adevărate pe internet?
cand intru in Avira, dau la antivirus > open > activity, pe langa scanarile pe care le mai fac si update- urile de la antivirus care se fac automat mai vad si un "Service Stoped" "Service...? (mai mult)
Avand activat back upul pe iPhone daca sterg o poza dupa care o elimin din folderul „sterse recent" va ramane aceasta totusi pe iCloud?
Ce antivirus recomandati? Adica brandul. Ms. Funda. Adica sa aiba pentru registri, curatare, backup, reparare, si obligatoriu pentru Coin-Minner. mersi. Dau Funda. Sa aibe si pentru coin minner. Ms.
am o problema cu Malwarebytes (Free), de fiecare data cand ma punde sa ii fac update ii fac, dar se glitch- uieste in sensul ca ramane blocata fereastra de instalare. Am incercat sa il instalez...? (mai mult)
Cand vreau sa ma conectez la streamago imi da eroare la autentificarea cu Facebook. Mentionez ca am folosit aceasta aplicatie de ceva timp. Multumesc
de ce cand intru pe Youtube pe un canal si caut o serie la lupa de langa sectiunea "Despre" ma duce pe un canal ciudat de care nu am auzit in viata mea.Am incercat acelasi lucru cu un VPN si...? (mai mult)
Cum pot afla email-ul de la un cont de Youtube care a fost al meu? Mai am vreo sansa?
Hei am nevoie de ajutor! Imi doresc foarte mult un telefon nou si doresc sa mi- l cumpar de pe aliexpress! Un iphone 6. Ceedeti ca este o idee buna sa mi- l cumpar de acolo? Va avea probleme sau asa?...? (mai mult)
Ce părere aveți despre siteul : https://www.monki.com/en_gbp/index.html Este de încredere? Merită să îmi cumpăr haine de pe el?
De ce cere Facebook copie dupa actul de identitate este ilegal????????????
Am instalat streamango iar cand am vrut sa conectez cu Facebook imi da eroare. Cum se poate remedia? Multumesc
Bună! Este adevărat că dacă intri pe "deep web" se poate ca un sau mai mulți "assassini " "F.B.I." pot veni după tine dacă vor afla unde stai si dacă nu îți protejezi calculatorul?
Acum 1 luna am comandat niste haine de pe un site sin Anglia, am platit prin paypal, totul parea in regula, dupa ce am observat ca nu primesc vreo veste am inceput sa trimit mail- uri acelui site, ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
anonimus272727 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!