Deep web, "internetul ascuns". Ce riscuri există? Sunt foarte curioasă. Și ce ar trebui să îți instalezi ca să nu ai virusi din cauza "internetului ascuns"?
Sall. Parola la Facebook poate fi doborata? Adica sa se faca bypass la pasul de login? EU ma refer daca introduc un snippest ceva de genu cu functia "if", si as face asa: Daca 0*USERNAME=0; Daca 0*PASSWORD=0;...? (mai mult)
Ce se poate intampla daca o persoana detine codul tau account yahoo Key?
Ce reprezintă cifrele IP-ului?
Salut, ce dezavantaje ai daca folosesti ip Dynamic?
Buna dimineata TPU! Am setat pe Facebook la urmaritori sa ma urmareasca doar prietenii si poate sa le apara in cronologie la cine dau eu like sau com cine ma urmaresc sau daca dau la persoana respectiva...? (mai mult)
Cum se foloseste aplicația huaweihilink, cea pentru router de la Huawei cu cartela. Imi explicați va rog?
Știe cineva daca site-ul acesta este de încredere? http://www.superstarromania.com/
Http://adidasilareducere.com/ au produse fake? Va rog repede.
Salut, sa zicem ca am o aplicatie pe care vreau sa o deschid dar aceasta nu se descarca/deschide din cauza antivirusului. Am oprit de tot WindowsDefender dar nu merge, o alta metoda? Sau sa imi ziceti...? (mai mult)
Salutare, am si eu o problema cu Yt, nu mi se mai incarca pagina, nu e de la net si as avea nevoie de ajutor Aici aveti un ss cum arata : https://prnt.sc/iznhwv
Salutare, am un router D- Link dir809 cumpărat din altex, am făcut conexiunea ppoe si nu merge, imi apare mesajul:se obține adresa ip si așa ramane, am încercat multe, resetare, schimbare canal wirelles,...? (mai mult)
Ce parere aveti de programele gen"hide my Ip" cand iti pui un Ip la nimereala din alta tara... functioneaza, in sensul ca daca cineva se uita la ip- u tau, nu o sa arate ip- u tau real, ci pe...? (mai mult)
Sall. TPU. Daca m- am conectat la Wifi neparolat, propietarul poate sa imi afle parola de Facebook, gmail, etc? Daca da, cum? Cu aplicatii Android, Windows, etc? Ms. Eu m- am conectat la 10 retele...? (mai mult)
Bună seara la toți doresc un lucru pe internet dacă sepoate
Am primit o poză pe whatsapp si am sters din telefon, cum as putea sa o salvez din nou în telefon? Dau funda
Buna, acum cateva minute am primit un mesaj pe connected2 cu ceva fete si nu stiu ce, era si un link, voiam sa il copiez si din greseala l- am deschis, a aparut ca se incarca numele ce era in link si...? (mai mult)
Se poate lua keyligger si fara sa downloadezi program/fisier dupa net?
Ce este o adresă IP (vreau o "definiție" concretă), cum mi-o poate afla cineva? În ce scop poate fi folosită? Cum o pot schimba? Mersii!
Am un cont de Musically( pe privat) pe care nu il pot accesa. Am incercat sa il recuperez, dar nu reusesc, asa ca m.am gandit sa il raportez cu, , aceasta persoana se da drept mine", dar nu...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare: vreau sa comand cv dupa un site de electronice si la completarea comenzii imi cere si cnp-ul. O fi sigur? Site-ul se numeste Mivarom.
Cum setezi alexa? Care sunt pași?
Buna! Am un cont de musically pe privat facut cu un comt de Facebook, dar contul de Facebook a fost sters. Cum imi pot accesa contul de musically? Va rog ajutati-ma!
Am o problema in legatura cu aplicatia instagram.Probabil am primit raport de la o anumita persoana.Nu pot raspunde comentariilor adresate la postarea mea, imi zice : ai fost blocat(a) temporar..Stiti...? (mai mult)
Nu deschideti postarile MozejRO riscati virusarea dispozitivului Voi puteti raporta!?
Hey eu ma joc roblox si am luat scam pe un cont stiti cum as putea sa il recuperez pentru ca nu imi mai merge emailul de pe cont sau daca stiti cum sa dau mesaj creatorilor robloxului? Dau funda va...? (mai mult)
Salut, Am o problema, am un laptop HP, mie mi- a apărut ieri un anunț de la Microsoft care spunea ca calculatorul trebuie restaurat, am apăsat din greseala butonul și după l- am scos din priză ...? (mai mult)
Cum confirm emailul de pe wattpad? nu reusesc deloc.
Dacă cineva introduce datele de pe card de credit într- o aplicație care are un time trial de o săptămână, perioadă în care costul este 0 iar după o săptămână îți cere să plătești 30...? (mai mult)
AJUTOR TPU! ????????????Morrrr!????????????Am nevoie de cat mai multe raspunsuri ca mor! Pozele care i le trimiteam tipului pe care il iubeam enorm AU AJUNS PE INTERNET!????????Vreau sa morrrr! Mi- e atat...? (mai mult)
Cand trimiti o cerere de prietenie pe Facebook poti adauga persoana aceea direct într- o lista înainte de a- ți da accept? De exemplu lista cu persoane restrictionate sau o alta lista personalizata....? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=y18peNOcj84&list=PLCMxz6fGpGRdIscFSeBSjTdqxHs2a3npb&index=36&t=683s Am niste intrebari: 1:daca eu îi trimit keyloggerul cuiva și el îl rulează, după ce îl va...? (mai mult)
Cum setez sa nu-mi faca careva screenhot la poze.Am tot incercat
Poate cineva să vadă efectiv ce scriu/ la ce mă uit pe net mă pot spiona sau şantaja online? Sincer să fiu, ma simt înfricoșat numai gândindu-mă că cineva mă poate vedea sau urmări.
Cred că am fost hack- uit deoarece acum ceva timp (anul trecut) am deschis Google- ul pentru a sta putin pe net si gasesc in New Tab jos un site ciudat pe care nu imi amintesc sa fii intrat.Eu...? (mai mult)
De ce mi-a aparut in Messenger (Facebook) ceva de genul, Open your browser to finish connecting to wifi?
Am o fosta prietena care are contul meu de insta, cum pot sa fac ca să nu îl mai aibă. La ea nu pot sa umblu în tel. Ce sa fac?
Am si eu o intrebare Am pierdut contul de google si mi s-a resetat telefonul si nu merge sa ma conectez cu alt cont de google pe el.Ce sa fac?
Baiatul meu a dat la cineva acontul lui de gmail cu tot cu parola acum se mai poate face ceva? nu poate sa mai recupereze nimic am incercat cu acont google nu merge daca stiti va rog sa ne ajutati si pe...? (mai mult)
Imi apare "dll host" si "IWAM+ (numele calculatorului) la task manager cand intru pe anumite siteuri, sunt convins ca este ceva virus trojan de spionat, si nu- l pot opri decat daca dau restart la...? (mai mult)
A incercat cineva osmoney.win? Stiti daca e legit? Ma freaca o ruda la cap sa vad daca e sigur sau nu. Nu prea pare, si nici nu gasesc reviews. Help a dawg out.
Salutare prieteni! Rog frumos pe cine se pricepe sa ma ajute cu accesarea de la distanta a unui router huawey b310 de la Orange, ce setari anume trebuie sa fac pentru asta si ce anume exact trebuie sa...? (mai mult)
Am şi eu o problemă. Am un cont de Instagram şi când intru pe el îmi cere numărul de telefon şi după îmi trimite un cod de verificare (pentru siguranța contului). Problema este că nu primesc...? (mai mult)
Bună.Am şi eu o problemă.Am un cont de Instagram şi când intru pe el îmi cere numărul de telefon şi după îmi trimite un cod de verificare (pentru siguranța contului). Problema este că nu primesc...? (mai mult)
mi-a fost inchis contul de Facebook, vi s-a intamplat sa va ceara buletinul pentru creearea unui cont nou?
Cine stie cat dureaza blocarea temporara a contului de Facebook din motive de securitate? Asta e mesajul primit de la ei : Am detectat activități suspecte în contul tău Facebook și l- am blocat temporar...? (mai mult)
Cum pot seta messengerul ca sa nu mai primesc mesaje de la alte persoane in afara de prieteni? Mesajele sunt filtrate dar nu vreau sa le primesc deloc. Am citit un mod prin "privacy" dar nu am acea functie...? (mai mult)
Mi- am pierdut contul de Facebook in urma cu o zi! Nu ma mai pot conecta deoarece nu eram conectata prin Facebook, numar de telefon sau altceva...am trimis un e- mail celor de la Instagram si asteptam...? (mai mult)
Poate o parte din voi stiti problema mea; o parte nu! Un scurt rezumat:cineva mi- a spart contul de Facebook si mi- a schimbat parola acum 2 luni(aproximativ). Asta a fost, de fapt, motivul pentru...? (mai mult)
Bai fratilor! Vin cu aceiasi cerere pe care am facut- o acum ceva vreme. Cineva mi- a spart contul de Facebook si nu mai reusesc sa- mi mai recuperez contul sub nicio o foram. Astia de la Facebook...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Robert74G întreabă:
anonimus272727 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!