Daca depun 50 lei pe unibet imi da bonusul de 1000 lei sau țeapă?
Un baiat cu care m- am jucat ceva jocuri mi- a cerut link de la profilul steam si mi- a scris keylogger. Poate sa imi faca ceva daca i- am dat link cu profilul meu steam? Tot spune ca a glumit...? (mai mult)
Am intampinat o problema cu aplicatia whatsapp pe un telefon Samsung s6 (Android).Mai exact am facut backup si mi- a aparut o Conversație între prietena mea și alt baiat, ea spune ca nu e adevărat...? (mai mult)
Dacă activez funcția prietenii din apropiere pe Facebook sa vad unde e cineva si imediat dupa o dezactivez, ma mai vad ceilalți unde sunt? Se păstrează ceva gen istoricul locațiilor si dupa ce dezactivez...? (mai mult)
Cum pot sa aflu parola de la contul de Youtube aidiul il stiu dar parola nu. La contul de yahoo stiu si parola si id-ul. Nu as putea sa recuperez contul de Youtube cu ajutorul contului de yahoo
Cat de sigur este sa instalezi lucky patcher daca play protect si browserul spune ca poate dauna dizpozitivului?
In anul 2014 am fost la un campament, in acel campamanet s- au facut poze si s- au publicat pe Facebook. Faza este ca nu mai vreau ca pozele respective sa se afle acolo, adica doresc ca pagina...? (mai mult)
Ce faci in cazul in care comanda pe care ai făcut-o pe Aliexpress nu mai ajunge?
se poate pe Facebook messenger pe Android sa sterg mai multe conversații odata de la mai mulți utilizarori
De ce mi se sterg automat toate comentariile pe care le lasa cineva la filmuletele incarcate de mine pe Youtube.
De curând aplicația My Vodafone are o tombola, dacă introduci acest cod atat eu cât și tu vom avea parte de o runda in plus COD:A RZG5AE4J
De la un timp apar online pe Facebook fara sa fiu activ. opresc netul de pe telefon..ma da offline si dupa un timp ma da din nou online. Aveti vreo solutie?
ma poate lamuri cineva de ce ramane Facebook activ dupa ce ies de pe el pe Samsung S 3 si pe Samsung A 5 se deconecteaza autotomat cand ies din aplicatie
Am internet pe persoana fizica de la UPC si am ip static, cum as putea sa fac sa mi se schimbe ip- ul? Raspunsul de la UPC este : " Buna, Ip- ul nu este static.Clientilor cu abonament pe persoana...? (mai mult)
de ieri cand am intrat pe Youtube imi arata pagina principala dar cand vreau sa intru pe un videoclip nu se intampla nimic si ramana asa ce pot face?
Ce banci romanesti ofera acces internat (ibanking) la conturi/servicii gratuit? (intreb pentru ca momentan ma jacmanesc astia de la BRD cu 4 lei/luna si nici macar extrasul de cont nu e corect)
Heyy tpu...Am facut mai de mult o poza (acum 1 luna) cu mine si o prietena in care tineam un prezervativ in mana.Dar nu mi se vedea toata fata, ci un sfert, iar prietena mea deloc.Si pe un grup, am trimis...? (mai mult)
Telefonul meu bipaie random, e vreun semn ca e ascultat? Nu bipaie cand vb cu cineva la tel.
Credeti ca FACEBOOK-UL atenteaza la datele personale ale dvs.? Cu precadere in ultimii 4 ani.
Vreau sa ma connectez pe o adresa de email mai veche. Problema este ca imi cere mesaj de verificare pe un numar de telefon la care nu mai am acces de mult timp. Si nu am alta metoda de recuperare salvata....? (mai mult)
E cineva din Buc care ma poate ajuta sa IMi repar laptopul? Nu ii mai merge wifi-ul Este un Sony vaio i3 vpceb2m0e Eventual ne întâlnim undeva
Am reinstalat Facebook messenger recent si am vazut in lista de persoane active 2 care imi apar online dar fara poza. Sa imi fi dat ignore messages?
Am descarcat o aplicatie de pe internet in speranta ca pot cu ea sa descarc direct de pe Youtube. Tubematte nu a functionat dar in schimb mam ales cu foarte multe reclame.am dezinstalato, am sters- o ...? (mai mult)
Hey, 100 Mbps ( FTTH ) e mult sau puțin? Şi cât trebuie să fie de mult ca să fie bun la internet? Va multumesc!
Cum pot sterge definitv un cont de Instagram?
Salut Aparent prietena mea si- a pierdut contul de Instagram Nu stie absolut nimic de el adica nu stie cu ce email l- a facut Nu isi stie parola Si nu stie ce sa faca Am incercat posibilități...? (mai mult)
Ati folosit siteul Shutterstock vreodata? Daca da imi puteti spune cateva informatii legate de site? Daca este legit sau nu Multumesc in avans pentru raspunsuri
Stie cineva ce inseamna asta adica la ce se refera droarece nu inteleg Quick Pic Account Removal Notice Q Quick Pic către mine Acum 11 oreDetalii Dear Quick Pic User, First of all, thank ...? (mai mult)
Este adevarat cu pretul produselor de pe aplicatia wish? si plata cu cardul este sigura... primest acele produse stie careva?
Siteul adidasshopromania.net este fake?
Salut.Cineva imi stie emailul de google. Dar am si numar si email de recuperare. poate sa mi-l fure?
Cum aș putea afla numele de cont a unui anonim care mi-a trimis mesaj pe Connected2.me? Dau funda urgent
Cum aș putea afla numele de cont a unui anonim care mi-a trimis mesaj pe Connected2.me? Dau funda
Ce spuneti despre site-ul TelefonulTau.eu? E unul de încredere?
Salut, Iertati- ma, nu stiu sigur daca aceasta este Categoria corecta, Anyway, am cont de Paypal si mi- am adaugat Cardul de credit, si m- a pus sa- l confirm, mi- au trimis un cod prin intermediul...? (mai mult)
am o intrebare.Mi-a disparut pagina de Facebook fara a primi vreo notificare ceva aveam aproape 10 mii de like-uri pe ea.Ma puteti ajuta
Salut, am instalat bandicam dupa link-ul acesta http://www.bandicam.com/downloads/ are vreo problema? Mai tarziu va trebui sa platesc ceva ca sa il folosesc sau ceva de genu?
Nu mai primesc mailuri si mi se spune ca parola la server s-a schimbat. Ce pot face?
Cine stie cum sa faci multe klasuri pe odnoklassniki
Am cautat pe google termenul de listare mail si mi- a dat mai multe discutii dupa niste forumuri. Am intrat pe primul rezultat, iar acel site m- a redictionat pe niste reclame. Am inchis si am un scan...? (mai mult)
:) De la o vreme m- am gandit sa colectionez medalii vechi, din WW1 sau WW2 si nu numai. Pe Olx sau pe oricare alt site de genu vad medali care sunt la un pret mai mult decat accesibil. ...? (mai mult)
Daca adaugi pe cineva in lista de restricționați pe Facebook îți mai apare locația acelei persoane in funcția de "prieteni din apropiere"?
Deci...am inceput sa urmaresc un youtuber pe Instagram. Apoi un alt cont dar cu acelasi youruber(probabil ca contul e fake) mi- a scris un mesaj cum ca am castigat un concurs si o sa primesc un iphone...? (mai mult)
Salut, TPU! Incerc sa imi comand un telefon de pe olx, i- am cerut vanzatoarei livrare cu verificare, dar imi cere nu stiu ce bani sa ii trimit prin cont bancar. https://ibb.co/j7mhfn Cum ar...? (mai mult)
Acum 3 zile am comandat un mouse razer de pe olx cu 150 de lei, baiatul zicea ca e nou si alte abureli, mouse- ul mi l- a trimis prin posta dar cand am deschis coletul am observat ca e alt...? (mai mult)
Ce părere aveți despre site-ul Viva Credit? Într-adevăr da creditul in 2 ore? Este site-ul o țeapă sau este serios? Mulțumesc anticipat!
Buna am și eu o problema cu o doamna în vârstă. Eu și încă 2 fete avem un prieten(amic ) comun de care doamna este obsedata. Aceasta doamna a falsificat poze cu convorbirile noastre cu acest băiat...? (mai mult)
As vrea sa va rog, pe cativa dintre dvs. sa- ma ajutati sa- mi blochez contul de Facebook care mi- a fost spart! Ati fi dispusi sa- mi raportati contul? cam 5 persoane. dar daca sunteti mai multi,...? (mai mult)
Am o intrebare: Cum pot sa am mai multi followers pe Instagram? Am tot dat follow la oameni, dar putini mi- au dat back. Vreau si eu mai multi followers, nu am decat 1000. @sava___._ Dau...? (mai mult)
recent, o persoana mi- a sprt contul de Facebook si fiinta nu s- a rezumat doar la asta! mi- a schimbat parola, poza de profil (cu a unui taran pe care nu- l cunosc) si probabil se foloseste de ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Draghici_Andrei_Madalin_2000 întreabă:
Ioana20Andreea întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!