Nu mai lot intra pe Facebook, nici pe YouTube, dar pe alte site-uri pot intra, e de la browser digur. Ce e de făcut aici? https://postimg.org/image/qcirn5xur/
Antivirus Avast nu mai oferă licență free pe un an? Dece? Știți voi un antivirus free?
Buna TPU. Am vrut sa printez niste bancnote de 10 si 20 euro pentru un proiect la scoala despre cum folosim noi banii si s- au printat pe jumatate cu un link "www.rulesforuse.org". Chiar nu pot imprima...? (mai mult)
am un virus în laptop care atunci când intru pe Chrome îmi deschide niște chestii și ma baga mereu pe o pagina alphashopper.co nu pot face nimic. nici antivirusul nu îl pot deschide. ce...? (mai mult)
Am primit pe Facebook notificare sa- mi schimb numele ca daca nu mi- l inchide.Ok si l- am schimbat insa nu vreau sa imi las numele complet pe Facebook din motive personale.Mi- am facut altul pe alt mail...? (mai mult)
Hey. Am un cont de musical.ly nu știe nimeni de el înafara de BFF- UL meu... SI mă urmărește cineva (mi- a dat follow) pe care eu nu vreau sa mă urmărească, nu mai am niciun video, mi s- au...? (mai mult)
Am o intrebare legata de contul meu de Facebook. Am primit un pop- up din apkicatie despre securitatea mea si a celor din jurul meu si mi s- a cerut sa pun o poza cu mine. Acum de fiecare data cand...? (mai mult)
Salut, incerc sa am o convorbire video folosind Facebook- ul, eu aud si vad interlocutorul dar pot fi doar vazut nu si auzit. Am doua laptpuri si am aceeasi problema pe ambele. Am verificat setarile...? (mai mult)
Ce părere aveți de site-ul lemoney.club e un site pe care sa il folosesc cu incredere sau este ceva fictiv
Bună, pentru restituirea unor bani de pe un site la care am facut comanda, mi se cere contul IBAN, ce se intampla daca il trimit? Poate sa se întâmple ceva rău? Poate să mi se fure bani de pe card?...? (mai mult)
Cum pot sa văd dacă un cont Facebook este fake sau pozele sunt reala ce mi le trimite funda
Am cumpărat un PC nou și un wi- fi.Problema mea este ca nu merge wifi- ul pe el și nu are nici o problema wifi- ul ca pe telefon și laptop merge. Când dau pe iconițe din dreapta jos imi arat doua...? (mai mult)
Deci: Cand dadeam sa intru pe Facebook de pe laptop imi aparea ceva de genul ca, , certificatul de securitate este valabilil doar pentru site- ul (si dadea site- ul aici)". M- am uitat la niste...? (mai mult)
am o intrebare... Pe publi24 am pus un anunt de vanzare si am bifat casuta cu verificare si transport gratuit iar cand am facut cerere sa mi vina curieru sa mi l ridice scrie ca trebuie sa ...? (mai mult)
V-a sunat recent vreun numar care incepe cu 079407 sau 0794011? Daca da, v-a spus lucruri gen ca la IP-ul vostru s-a gasit ceva sau ca n-ati platit lumina? Va rog raspundeti cu sinceritate
Sall. am o problemă stranie cu computerul meu. Internetul meu (chrome) are un virus, am incercat sa fac tot posibilul ca să il indepărtez și nimic. Deci mereu când intru pe un site, (orice site)...? (mai mult)
Buna seara cine imi poate spune si sa-mi dea informatii despre un antivirus bunicel gratis.
Cum iti poti da seama daca un material de pe internet este piratat? Stiu de exemplu despre carti, ca daca au trecut 100 de ani( cam asa) de la aparitia cartii, isi pierde dreptul de autor si...? (mai mult)
Buna ziua ce se intampla daca am dat comanda pe ebay cu cardul de credit si nu am primit comanda dar ebay a rezolvat problema pe data de 3.02. 2018 si i- mi ofera un refund in contul de pay pal, chestia...? (mai mult)
Nu mai pot intra pe adresa de e mail imi soune ca nu e corecta! Nu mai tin minte intrebarea de siguranta si nu am o adresa alternativa! Ce pot sa fac?
Cum e cu monedele și cupoanele pe allexpress?
Cum aflu parola și numele de utilizator la router?
Sursa Inter-Tech SL-700 700W ce parere aveti? doar pentru cunoscatori
De dimineata nu pot sa accesez Tumblr, Yahoo Mail si alte siteuri la intamplare :)) de exemplu pot sa dau click pe un link si sa nu mearga. Pe Chrome apare eroarea "Acest site a raspuns prea tarziu"....? (mai mult)
Hey salut am 221 de abonaţi pe Youtube, dacă voi pune la clipuri link de donații paypal ar fi inlegal sau e bine?
Cum imi pot pune in descrierea de la Facebook sa apara numele de la Instagram dar sa apara cu iconița de la Instagram si sa fie link catre Instagram?
Salut, cum poate afla politia unde esti sau cine esti pe Facebook IRL? Daca pe cantu ala "fake" nu exista un e-mail public, un nr de telefon sau etc
TPU, cum pot adauga suma de 500 membri intr-un grup Facebook?
Dacă mi-ai făcut 100000de Abonații (YouTube ), cu ajutorul subs4subs,voi primi ceva gen banii sau premiul?
M-a pus naiba si am intrat azi pe un link de pe Facebook distribuit de unu si se pare ca mi-a aflat ip! Ce pot face in cazul asta? Astept raspuns urgent!
Salut, as vrea sa- mi fac un nou cont de Facebook si as vrea sa folosesc vechea mea adresa de email. Chestia e ca acea adresa o folosesc pe alt cont. As vrea sa inchid vechiul cont definitiv si sa folosesc...? (mai mult)
Am o problema cu Skype. Cand il deschid scrie : "Ne pare rau, nu ne-am putut conecta la Skype". Ce fac?
Am o intrebare Sa am incredere in eMAG? Am comandat doua pandantive bff si le am primit dar cu intarziere dar acum am comandat niste ochelari vr. Credeti ca o sa mi i aduca intregi? Pot sa anulez comanda...? (mai mult)
Bună ziua Am trimis cuiva un mesaj pe Facebook si nu imi apare ca l- ar fi citit desi persoana respectiva era online, se vedea in lista de chat online, ce credeti se poate bloca anumite persoane pe...? (mai mult)
Contul este dezactivat temporar sau permanent? https://imgur.com/a/V8wGh aveti link de la screenshot, uitati-va va rog si spuneti
Salut, am o problema de aproximativ o saptamana, de fiecare data când intru in browser imi apare chestia asta: https://imgur.com/AmPMMsj Pe mine deja a inceput sa ma enerveze si nu stiu cum sa o elimin,...? (mai mult)
Stie cineva daca un Acumulator Aspire 26650 - 4300 mAh se potriveste la un kangertech mini?
Buna, am vazut un site pe nume Subnom.com unde se afla unelte de marca la pret mic, dar nu stiu daca acest site este in regula, imi puteti spune cateva informatii daca ati comandat de...? (mai mult)
Salut este vorba despre niste poze pe care cred ca nu le- am copiat corect motiv patania suna cam asa. Inainte sa sterg o conversatie de pe mesenger ca ma certasem cu off... am luat pozele din conversatie...? (mai mult)
E posibil ca de pe adresa ip de pe o cartela reincarcabula de acum 4 luni sa se afle locația exactă? Dau funda
Stie careva de ce îmi apare pe Facebook sa îmi confirm identitatea? Mi- a cerut o poza cu mine (cu toate ca am sute de poze postate timp de 6 ani de cand am contul )după care m- a deconectat si mi- ...? (mai mult)
Aveam un cont facke și îmi cere identitate de nume! Și nu știu ce sa fac, aveam foarte mult urmăritori
Deci nu mai pot de nervi! Am o problema, si anume: Abia mi- am instalat windows- ul (win10 64) Am instalat Firefox, Opera si Google Chrome, dar cu google chrome am o problema! Intru pe pagina oficiala...? (mai mult)
Stiti vreun site care plateste serios pentru vizionare de reclame, activitate zilnica sau pentru a juca jocuri?
Cum se sterge contul lajumate.ro?
Salut, nu stiu sigur daca am ales Categoria corecta, dar in fine, Vreau niste Pareri despre Cazinoul Online ADMIRAL, Aseara am depus 50 ron si cu putin noroc am dobândit Suma de 2000 ron, Suma pe...? (mai mult)
Deci o acum cateva zile o prietena mi- a dat o poza cu un cont fake cu poza mea de profil. Am dat report si eu si toti colegii mei de clasa etc. insa pur si simplu nu se inchide contul. Ce as...? (mai mult)
Poate să- mi zică cineva de ce mi- i se tot șterg Facebook- urile? :(( e al nu stiu câtelea cont pe care il tot fac, iar când ma conectez după un scurt timp, îmi cere sa încarc o fotografie cu...? (mai mult)
Am si eu o problema la google chrome, cand deschid o pagina imi tot da eroare aceasta cu your connection is not private, nu stiu ce sa fac, am pus data si ora bine, altceva nu stiu ce sa mai...? (mai mult)
Hei TPU am cunoscut pe cineva pe Facebook si ma mințit in legătură ca este un avocat și ca vrea sa doneze o moștenire a unui bătrân bolnav am vorbit si cu bătrânul acela si cu așa zisul avocat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Draghici_Andrei_Madalin_2000 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Frumoasa si Bestia
Ai urmarit cu drag povestea lui Belle si a printului transformat in Bestie? Afla cat de multe stii despre ei!