Hei TPU am şi eu nevoie de o pantomimă foarte, foarte amuzantă, dar dacă se poate să nu fie luată de pe Internet, ci să fie creată ca un audio, căci sunt în clasa a 9- a. Vreau ca acea...? (mai mult)
Care e diferenta dintre avast internet security si pro, mai exista si premier dar e scump... daca as cumpara security sau pro as avea toate optiuniile ca mediuProtejat, firewall si astea sau se cumpara...? (mai mult)
Mi- am uitat contul de YouTube si contul de mail pe care eram conectat, se mai poate face ceva sa- l recuperez, vreau sa sterg contentul din el pentru ca aveam content praf, rog pe cineva...? (mai mult)
Buna, cine stie cum pot sa descarc gratiut windows 7? Multumesc!
Am o problema, imi apare in jurnalul de activitati de la Facebook ca imi place niste pagini de prin singapore china malaezia si astea apare cam din trei in trei ore asa apreciez paginile dar eu nu o fac...? (mai mult)
Am o provlema majora. Ieri cand am incercat sa intru pe Facebook, ma punea sa imi verific contul deoarece m- am logat din mai multe locuri. Si sunt 3 metode sa il verific. 1) sa imi trimita un...? (mai mult)
stie cineva ceva de mesajul primit pe telefon de la Java Script ca a fost sancționat cu amendă pentru descărcare sau vizualizarea de conținut piratat
Buna, am si eu o intrebare, recent am intrat intr- un incindent mai mult sau mai putin grav (o tentativa de suicid mai precis)impreuna cu o alta persoana. Poate fi o intrebare cumva stupida sau insignificanta,...? (mai mult)
Hey lume, toti prietenii de pe Facebook imi vad comentariile mele pe care le-am facut la alte postari, intrebarea mea este: exista vreo setare pe Facebook prin care pot dezactiva aceasta functie?
Am nevoie de cineva care le are cu Facebook- ul, deci mi- am făcut un cont. am completat ce era acolo si după când am terminat in loc sa mă contracteze îmi arată asta https://imgur.com/a/7cL38 ...? (mai mult)
Vreun Youtuber!? Ce faci daca primesti vreun raport despre drepturi de autor, sa zicem ca nu vreau sa fac contestatie,dar vreau sa scap de rapor, sterg video-ul si gata?
Ce as putea face ca Facebook sa nu imi mai inchida contul pe motiv ca nu sunt eligibil? Am avut un cont pe care l- a inchis pe acest motiv, dupa mi- am mai facut altul si l- a inchis si pe acela,...? (mai mult)
Recent Net- ul c- am face figuri, adica din 7 in 7 minute, netul nu mai functioneaza timp de 20 de secunde, probabil o fi de la prea multe dispozitive conectate la acel Wi- Fi(cred eu), daca...? (mai mult)
Când am intrat pe Facebook îmi spunea ca sa mă pot connecta la cont mai întâi trebuie sa- mi confirm indentitatea, apoi ca sa mi- o confirm a trebuit sa dau o poza cu toată fata pentru a ma putea...? (mai mult)
Mi-am facut cont de PayEer sa pot scoate niste bani, dar cineva mi-a spus ca pe ascest cont doar poti transfera, nu si sa primesti. E adevarat? Si daca poti sa retragi bani, iti ia comision?
Ce inseamna chat live?
Dupa cat timp raspunde Facebook la o constestație? In data de 30.08. 2017 am facut contestația si inca nu am primit niciun raspund, contestația inca este deschisă, azi e data de 24.09.17, cat timp...? (mai mult)
Salutare tururor a patit cineva sa i se blocheze contul de Facebook? m-am trezit blocat cu el de cateva zile,nu am primit nici un avertiment, le-am trimit si ce vor ei acte etc, nu am primit raspuns!
Cum pot inchide un cont fals de Facebook ce nu imi apartine?
Îmi puteți da o parolă de minim 8 caractere în care să se afle cel puțin o cifră, o literă mare și o literă mică?
Am făcut o comandă recentă pe eyerim. Mi- am dorit ochelari de soare, urmând să le pun dioptrii. Aveți încredere în site - ul acesta? Eu da, este un site de încredere, cu produse originale...? (mai mult)
Ce trebuie sa faci ca google sa nu-ti mai traduca orice site care e in engleza?
Aplicatia antena plat e gratuită?
Daca pe YouTube cineva iti raspunde la comentariu cu numele tau de pe YouTube atunci ce inseamna asta?
Am comandat o rochie de pe cheriboutique si pe lângă ca nu corespunde mărimea ce mi- au trimis- o mai e si stricat fermoarul si e plină de ațe( practic miau trimis o cârpă) acum nu mai raspund...? (mai mult)
De ce imi apar punctele de suspensie " cand apas shift 2 in locul arondului?
Salut Vreau sa merg într-un sejur cu compania Wizztours, vreau sa știu ce bagaje sunt incluse si ce taxe mai trebuie sa plătesc, si cum se face Check in online?
Am uitat numarul de telefon de pe yahoo, cum il pot schimba?
E posibil sa vad de pe ce dispozitive m-am conectat la Facebook? Daca da, cum?
Http://cellmvpmarket.club oare nu e o inselaciune?!? Pentru ca sunt uluitor de ieftine telefoanele si mai ales daca ai vrea sa comanzi telefon doar cu card!?!?!?!
In bara laterala de chat de la Facebook imi apara pagini sugerate, aveti idee cum o scot?
As dori sa scriu un regulament intr-un grup secret si nu stiu unde.Va rog frumos ma puteti ajuta?
am si eu o intrebare mi- am uitat parola de la Facebook si nu mai am acces nici la email nici la numarul de tel... am doar contul meu logat pe aplicatia messenger pe un telefon... pot afla parola...? (mai mult)
Salut mi- am cumparat un smartphone l- am conectat prin cablu Usb si a aparut partajati pozele cu contactele? Din pacate am dat da ce se poate intampla pot sa vada alti din lista mea toate pozele din telefonul...? (mai mult)
Situl asta e real ca am intrat pe el din greseala si am vrut sa piratez ceva http://trackere.ucoz.ro/ e real
Salut Cum pot schimba Ip-ul routerului meu?(vreau sa am tot Ip de România, fără vpn)
Am o problema cu wireless- ul la laptop, nu se conecteaza pe o retea la care se mai conectase inainte. Nu reuseste sa obtina adresa ip. Iar daca dau pe diagnosticare problema, spune sa activez...? (mai mult)
Salutare. cine stie daca merge sa i- ti faci contul de fecabook sa fie de ne gasti, adica daca te cauta cineva sa nu apar, sa nu apari nici in zona aia unde scrie poate ii cunosti, si nici la prietenii...? (mai mult)
vreau sa stiu sigur un lucru, vreau sa achizitionez un produs de pe Gearbest.com si trebuie sa imi fac un card. Pe site- ul respectiv, pretul este in dolari, eu trebuie sa imi fac cardul...? (mai mult)
Etmoney.club este de incredere? A incercat careva?
Pe forumuri, se sterg nickname-urile spam/cacofonii? Va rog argumentati prin link-uri ceva, mersi! :*
Sall se poate plăti Facebook ADS cu paysafecard, sau ceva ce ar putea ajuta
Pot reclama sau cum se zice o persoană pe care o bănuiesc că mi-a văzut datele de la contul Facebook? Dacă da cum? Vă mulțumesc!
Exista pagina de Facebook romana cu meme-uri cu Jojo's Bizarre Adventure?
Nu pot sa îmi schimb fotografia de profil, ma ajutați?
E buna Nutella,? Ati manca un Borcan intreg,?
Contul meu de Instagram a fost piratat si sters. O data ce contul e sters politia mai poate afla cine l-a piratat? Raspundeti repede va rooog
Am o problema. Incerc sa-mi accesez mailul yahoo, dar cand imi bag adresa, imi spun ca exista deja un cont cu acea adresa, lol, a mea. Care-i baiul?
Daca am raportat un cont de Instagram ca fiind spam, contul acela o sa fie sters?
Stie cineva daca pot da o comanda de pe Amazon pe numele meu daca sunt minora?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!