Salutare, imi poate cineva vedea mesajele de pe Facebook messenger fara sa imi sau seama? Am cautat locurile de unde a fost accesat facebookul dar nu apare nimic suspect. Cineva sustinea ca poate vedea...? (mai mult)
AJUTOR)Ma uitam la un videoclip pe Youtube si am ras..nimic anormal. Dupa redarea videoclipului am fost mirat sa vad ca rasul mi- a fost inregistrat in videoclip...Am verific at pe alt telefon si rasul...? (mai mult)
Care antivirus este mai bun?
câți doriți să postez informații despre programe pentru securitate și comunicări criptate, private, softuri de securitate, pentru a naviga și a comunica securizat, pe pc și telefon,...? (mai mult)
Cum pot rezolva asta https://s29.postimg.org/83bwtxs6f/Capture.png, pe telefon si pe Firefox merge dar in Chrome apare asa.
Maică- mea a pus nişte poze pe Facebook fără să îi dau voie. Aceasta nu a spus nimic când le- a făcut, am crezut că face altceva deoarece nu aveau bliț. Nu vrea să le ştearga şi report la...? (mai mult)
Dacă mi-a spart cineva contul de Facebook mai poate să îl mai spargă de câte ori vrea? Menționez că mi-am schimbat parola, dar nu știu dacă contează.
Vin si eu cu o intrebare.Cum pot sa fac ca prietenii mei sa nu mai poata sa aprecieze si comenteze la paginile pe care le apreciez.Multumesc! Dau funda
Ca parere aveti despre optiunile binare si despre binatex? Wste un site real si serios sau doar unul fantoma care cauta sa insele?
Am foarte multe cereri de prietenie pe Facebook(800) si de curand mi.am activat butonul de urmarire stie cineva daca pot baga acei prieteni ca sa ma urmareasca?
Un utilizator Instagram, doar el are acces la mesajele trimise si primite? Sau si cei de la Instagram au acces?
Este Cashcrate real? Chiar primesti bani? Vreau dovada ca e legit, ca eu nu dau date personale fara sa stiu.
Mi- am uitat parola de la Facebook, si mi- am uitat si parola de la yahoo, la yahoo m- a pus sa raspund la intrabarile acelea, dar nu mia stiu ce raspunsuri sa dau, asa ca nu mai merge sa raspund...? (mai mult)
as avea și eu o întrebare. Mama mea și-a pierdut buletinul in Londra și vrea ca eu sa ii fac o programare la Ambasata României in London și nu știu cum sa fac, ma puteți ghida?
Cum e posibil ca pe Facebook sa foloseasca un nr care nu e alui. Nr de telefon este al tatalui meu si il are la abonament de 10 ani minim. Si el NU are cont de Facebook.
De ce toate adresele tuturor linkurilor de pe Facebook la mine pe calculator i-mi da eroare si nu le pot viziona dupa adresa lor?
Cum pun adblock pe google chrome pe telefon?
Este vreo problema daca imi fac cont paypal si am varsta de 11 ani? Si daca imi bag numele meu pe site-ul paypal dar bag datele creditului mamei mele?
cum pot comanda haine de pe internet fara sa-mi fie frica de ce voi primi? Vorbesc de site-uri gen H&M, nu vreau sa imi vina hainele cu 3 marimi mai mari sau mici.
Din ce cauza un asemenea link:. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=491036451242795&set=gm.10155566356158792&type=3...? (mai mult)
Cine l-a creat pe dumnezeu?
Cum pot sa copiez adresa unui link care apare in bara de activitati de pe Facebook, ? El apare sa zicem cam asa:. ...? (mai mult)
Cine imi poate spune cum imi pot roota telefonul meu Samsung galaxi J5 (2015)fara PC?
Am o intrebare am primit cateva poze pe email/yahoo si nu pot se le deschid ce sa fac?
Urgent! Salut, site- ul trendy- travel.de este de incredere? Aceștia au sediu si in Bucuresti? Cum pot pune site- ul in romana ca nu găsesc? De ex pentru 1000€ scrie ca pot merge 2 persoane,...? (mai mult)
Buna prieteni! Am o problema si va rog sa ma ajutati.M- am conectat pe telefonul tatalui meu pe Facebook si pe messenger(Facebook)si acum de fiiecare data cand primesc un mesaj sau o notificare ii apare...? (mai mult)
Ati fost sunati pana acum de cei de la Get Back Recovery? Fara sa aveti datorii sau ceva de genul...Cred ca ma confunda cu alta persoana dar deja e hartuire..ma suna zilnic...
Am deschis cont pe Instagram ieri. Cine stie daca pe Instagram adresa mea de ymail este publică sau privata. mi- o poate vedea cineva? Fiindca eu nu vreau. daca e publica cum sa fac sa o vad numai...? (mai mult)
Salut.Cand credeti ca o sa scada preturile la placile video si cand o sa fie iar in stoc? Stiu ca are ceva legatura cu "mining" de bani din aia digitali.Bitcoin, Ethereum etc.Nu stiu exact, nu m- am ...? (mai mult)
Salut,cum pot rezolva si eu asta " your conection is not private" imi arata pe toate browserele si am incercat toate variantele gasite pe youtube.Va rog ajutativa
- În postări trebuie să apară: Salut, ai auzit de serverul nostru unic 0 critica? Ai ocazia sa vezi cum e acest server. Înregistrează- te pe www.rop2.ro și distrează- te Am băgat licorile...? (mai mult)
Cum fac sa primesc mesaje doar de la prieteni? (Primesc mesaje in inbox de la necunoscuti, si nu mai vreau.) Vreau sa nu mai primesc deloc.
Buna, am si eu o intrebare. Am impresia ca cineva imi acceseaza cineva contul meu de Facebook! Imi apar diferite prostii postate ceea ce eu nu am postat nimic. Una din ele ar fi o reclama cu niste perechi...? (mai mult)
Imi poate spune cineva o firma de curier care sa permita verificarea tehnica, nu doar vizuala (adica sa pot sa bag in priza)
Bună seara, primesc acest mesaj. "serviciile web groove nu s- au legat la portul 9.080 - Unknown winsock Error. Serviciile web au terminat." Îmi puteți spune și mie ce înseamnă și ce pot face ...? (mai mult)
Stie cineva cum fac sa am urmaritori pe Facebook?
Salut, am si eu o intrebare Atunci cand deschin pc-ul se deschide doar sursa iar monitorul ramane inchis? E posibil sa fie din cauza placi video?
De curiozitate m-am uitat la POATE ÎI CUNOŞTI pe Facebook si imi recomanda persoane cu care m-am cunoscut recent, cum e posibil asa ceva?
am o dilema, am blocat pe cineva pe Facebook iar din senin e din nou la mine la prieteni.cum s- a intamplat asta pentru ca eu nu am deblocat respectiva persoana... Dati- mi va rog un raspuns... Funda...? (mai mult)
Acum cateva minute am primit un mesaj de la o persoana necunoscuta pe Facebook in care ma intreba daca vreau sa- i vad... i- am zis ca nu. El a continuat si nu i- am mai raspuns. Cand, ma trezesc...? (mai mult)
Am si eu o problema cu adresa de email. Am primit acum 2 luni niste email uri de la 3 persoane pe care nu le cunosc si nici problemele discutate in mesaje nu imi apartin. Cred ca s- a gresit...? (mai mult)
De ce nu pot accesa edu.pl? Primesc un mesaj astfel: Acest site nu poate fi accesat Adresa DNS pentru serverul edu.pl nu a putut fi găsită. DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN
Am nevoie de cod key pentru Ms. Office 365 valabil in 2017. Pentru ajutor ofer funda, multumesc.
Voi realizati ca cyberbullying- ul nu mai este la moda? Stiti ca daca faceti cretinatatile astea veti fi considerati niste idioti fara viata sociala? Nu va mai panicati! Daca ati fost batjocoriti online...? (mai mult)
Este sigur sa- mi trimit codul IBAN unui prieten printr- un mesaj pe whatsapp? Persoana careia il trimit este de incredere, mai poate vedea cineva acel mesaj in afara de mine si prietenul in cauza? Si...? (mai mult)
Salut, am o persoana cu care ma stiu de foarte mult timp si am pierdut legatura de ceva vreme nu mai nici macar Facebook- ul si nici numarul de telefon al acelei persoane suntem din orase diferie si nu...? (mai mult)
Buna ziua! Vreau sa va spun ceva! Eu sunt un fan YouTube si ma uit foare mult la iRpahahell.Am vazut ca a postat un nou videoclip cu un joc numit House Party si am vrut sa ma joc si eu.Am vrut sa il...? (mai mult)
Am si eu o problema cu Roblox. Cand vreau sa intru in el se blocheaza si nu pot da click pe nimic decat pe jocuri iar atunci cand dau se incarca greu site- ul si nu ma lasa sa dau play ( dau da nu se ...? (mai mult)
Am intrat pe Deep Web. Cum pot sa ies?
He TPU am si eu o problema cu robloxul cand intru in el mi se incarca greu situl si ma lasa sa dau clic doar pe jocuri iar dupa ce dau clic iar se incarca greu si nu ma lasa sa dau play
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Andreea Balan
Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!