Deci, Ieri ma jucam cu un prieten, era cam 11 noaptea, si ne- am gandit sa ne jucam minecraft, l- am asteptat pana a intrat, pana a intrat o tipa mi- a dat mesaj cu "sunt hackerita", i- am spus...? (mai mult)
Sall as vrea sa spun ca am un blocaj mintal dar nu e tocmai potrivit. Ieri am incercat sa vind un cont de Instagram dar am fost inselat, contul avea 26, 5kfollowers ne- am inteles can eu sa ai dau ...? (mai mult)
In cazul in care nu mai am optiunile de recuperare a unei adrese de mail ce fac pentru a recupera acea adresa de email asi da si cu subsemnatul orice... multumesc anticipat pentru sfaturi
Site-ul minili.ro este de incredere?
Salut, incerc sa ma loghez pe o adresa de mail pe care nu am mai folosito de cativa ani iar dupa ce pun parola ma trimite la o alta adresa de siguranta " n********04@esife.org " a mai auzit cineva de ...? (mai mult)
Am un site si a fost atacat si sters, l-am gasit in schimb pe: web.archive.org si nu stiu cum sa il iau de acolo ca sa-l pun inapoi pe server. Rog ajutor
Buna ziua tpu.Am setat din Control Panel set defaul program, LibreOffice dar cand vreau sa trimit ceea ce am scris cu aceasta aplicatie, un text world pe email imi apare Libre Office was unable to fiind...? (mai mult)
Daca unul a postat aceiasi muzica sau una similara pe YouTube inaintea mea? am cum sa stiu? daca am, cum atunci, sa stiu ca cineva nu a facut o musica similara sau fix la fel inaintea mea?
Stie cineva un generator de likeuri pentru pozele de pe Instagram? Unul gratis și sigur. Nu vreau sa îmi dea și bani (pentru ca sunt și din alea). Și sa îmi ziceți daca se poate face la câte poze...? (mai mult)
Salut am o problema foarte mare cu reclamele pe google, cea mai mare problema e ca sunt obscene rau de tot, din ce cauza e oare? a inceput sa mi le dea si pe Facebook, mentionez ca navighez pe WEB, ...? (mai mult)
Voiam sa va intreb daca a-ti cumparat de pe site-ul acela de pe Facebook haine impactt si daca este legit! De obicei sunt legit aceste pagini?
Miam uitat parola la email acum folosesc Gmail ca sa recapat parola mi se trimite cod pe emailul cu parola pierduta si nu pot vedea codu ce pot sa fac in acest caz
Siteul de cumpărături Wish e cumva fake? pentru că văd preturi prea mici la unele chestii și vad și reduceri la preturi și merge sa adaugi și cod de reducere așa am ajuns cu un cos de 100 de lei...? (mai mult)
Pot sa opresc istoricul ca sa nu mai pot fi sterse cautarile? Si daca da, cum? Funda
Buna, vreau sa vand niste adidasi nike pe olx; e sigur sa- i vand, adica imi primesc banii? Ii pot livra prin curier, sau merge doar prin posta? Explicati- mi si mie va rog, cum functioneaza...? (mai mult)
Este ilegala descarcarea unui continut piratat de pe un site public disponibil? Nu le distribui altora folosind clienti? Daca da, care sunt sanctiunile?
Pe Youtube: Poate creatorul videoului să își schimbe mintea cu privire la copyright strikeuri și a doua zi sa elimine vidul din pagina de copyright free music și să iti dea videoul jos?
Cum identifici un comentariu spam pe Youtube?
Salut vreau sa ma apuc sa fac bani pe net dar nu inteleg cum se face o explicatie va rog acum sunt pe cont demo pe plus500 si tot incerc dar nu inteleg, sunt tanar si nelinisti :))va rog o explicatie ...? (mai mult)
Puteti sa imi ziceti cum vad cati GB am pe un router de la Orange? Modelul B310s. DAU FUNDA!
Acum jumătate de ora în timp ce căutăm ceva pentru școla mi-a aparut ceva, ca trebuie sa plătesc o amenda 300 de lei...Ce trebuie sa fac?
Tatalui meu i- a fost furat telefonul. Cum as putea afla unde e? Am cautat aplicații de localizare dar nu funcționează fiindca ba trebuie sa il inviti ca sa foloseasca aplicatia ba nu stiu ce....? (mai mult)
Buna ziua am dat o comanda de la o pagina de Facebook pentru niste produse dupa catva timp mi s- a spus sa le dau adresa completa, numele si un numar de telefon, dupa cam o zi mi- au spus sa le dau cnp-...? (mai mult)
am dat o comanda de la o pagina de Facebook pentru niste produse dupa catva timp mi s- a spus sa le dau adresa completa, numele si un numar de telefon, dupa cam o zi mi- au spus sa le dau...? (mai mult)
Cum pot debloca, utiliza, reutiliza un email yahoo la care/de la care nu pot trimite sau primi un email. Primesc mereu răspunsul : On Monday, July 17, 2017 10:02 AM, "MAILER- DAEMON@yahoo.com"...? (mai mult)
Ajutor! Ce este programul bosseed? Este un virus? Cum scap de el?
Bună.vreau să-mi resetez cardul de 8gb.pur și simplu nu merge să șterg pozele de pe el. dacă pozele/videoclipurile le am salvate pe GOOGLE FOTO se vor șterge și de acolo?
Site-ul minili.ro ofera produsele daca castigi la licitație? Sau e ceva fake?
Cum as putea sa deloghez de pe Twitter?
Cum sa restabilesc contactele dupa ce am revenit la setarile din fabrica?
Stie cineva cum il cheama pe acest youtuber? ma uitam la videoclipurile lui dar am uitat sa ii dau subscribe si acum nu il mai gasesc. P.S e din america. https://www.instagram.com/p/BRIk8JghaHBAGJ6BX2pIQGoMgJ4eLhnC2UviVg0/....? (mai mult)
Am incercat sa intru pe Instagram si m- a pus sa bag username si parola caz in care eu eram logat tot timpul (fara sa ma puna sa scriu nume si parola) si dupa ce le- am scris si am dat log in imi zice ...? (mai mult)
Buna am o intrebare vreau sa transfer internet de pe o cartele prepay pe alta se poate? daca se poate care este metoda?
Hei, TPU. :) Am o intrebare legata de aplicatia Viber. Mai nou e disponibila functia aceea "secret chat". adica " conversatie secreta". voiam sa stiu daca la iphone..acele mesaje raman cumva stocate in...? (mai mult)
Cum pot sa aflu pe ce data mi-am creat contul de Facebook?
Știe cineva numărul lui John Elekenu, cel care se spune ca apare în vise?
Am avut o intrebare, mi- am facut un cont Odnoklassniki, pe numarul unui prieten. El imi poate intra pe site si citi mesajele sau nu? Va rog nu ma criticati, dcaa avetu intrebari intreaati- ma....? (mai mult)
Salutare tuturor! Am o întrebare, întrebarea este următoarea: Știți că la aplicația Muzică Google Play îți cere să introduceți codul de pe cardul de credit! Acum vine întrebarea:este de încredere,...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva? Mi- a fost raportat contul de Facebook de catre niste copii, si cei de la Facebook mi- au spus sa le trimit poza cu chipul meu pentru a identifica identitatea. Am trimis...? (mai mult)
cum pot sterge videoclipurile din lista de videoclipuri apreciate de pe Youtube? Se sterg foarte greu, tresa stau cam 1 minut la fiecare... exista vreo metoda mai usoare?
Cum pot afla cati urmaritori am pe Facebook?
Dacă eu ii dau datele mele pentru un transfer de bani prin Wester Union, (date adică nume și țara ) cel care trimite poate afla mai multe detalii despre mine, adică la ce filiala am scos eu banii,...? (mai mult)
Salir TPU ma puteti ajuta si pe mine cu un cont De UPC Wi-Free?
Cand am descarcat un joc mi s- a instalat o extensie pe google chrome si nu o pot dezinstala. Ma poate ajuta cineva? https://mega.nz/#! ewRnCBIQ! nPhFwY- wjWLhSjPXMy0nD4lj7VWyT7ZlE- Ezg- kHYS8 (aici e ...? (mai mult)
Vreau sa cumpăr o pereche de vansi old skool de pe garage Store. Știe cineva deca produsele de pe garage Store sunt originale?
Hello, TPU! :) Recent mi- am deschis un blog, insa întâmpin ceva probleme... 8- } Atunci cand adaug imagini proprii (fotografii făcute de mine), se intampla ca pe telefon sa nu se vada. De asemenea,...? (mai mult)
De ce atunci când accesez anumite site- uri, în special pagini din Wikipedia, îmi apare imaginea de mai jos? https://vignette4.wikia.nocookie.net/nccmn/images/1/10/Captur%C4%83_Err_Connection.PNG/revision/latest?cb=20170705101010&path-...? (mai mult)
Sora mea si- a reinstalat, windowrs- ul. Toate bune si frumoase, dar nu mai poate intra pe spike.Mai precis id- ul NU este recunoscut.Ma avea si pe mine in lista, si eu pe ea, ...? (mai mult)
Salut, vreau sa renunt la Romtelecom(Telekom) il am in 2010 si m- am saturat de el dau 75 lei pentru 100mb si fix si vreau sa "tai" netul cum pot face asta? Am auzit ca trebuie sa platesti pentru o ...? (mai mult)
Salut, imi poate spune cineva cum pot gasi un telefon care mi-a fost furat? multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Na’vi, Toruk si Omaticaya!