Ce credeti despre urmatoarele video- uri:https://www.youtube.com/watch?v=70FbcFMuuI8, https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&sqi=2&ved=0ahUKEwjY8p7g1uPUAhWhKcAKHbzJBCYQyCkIIjAA&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DrLy-...? (mai mult)
Buna! Am nevoie de ajutorul vostru va rog! :( Cum inlocuiesc un video de pe Facebook fara sa pierd aprecierile la postare? Eu am dat la 'editeaza postarea' am sters video incarcat si voiam sa adaug ...? (mai mult)
Salut tpu.Cand navighez pe net si vreau sa deschid un site imi apare mesajul Acest site nu poate fi accesat a refuzat conexi unea. Cine ma poate ajuta? cum pot remedia situatia? celui care ma ajuta ii ...? (mai mult)
Pe un grup unde sunt inscrisa cineva a postat ca poti sa- ti afli melodia ta preferata doar scriind 143xp.com in comentariu, aparand apoi cu un link catre acea "melodie". Pe internet de acest...? (mai mult)
Salut, TPU! Ştiu că întrebarea e puțin ciudată, dar ştiți cumva vreo metodă care să nu fie căutatul pe rețele de socializare numărul de telefon al unei fete? Sau dacă nu Facebook- ul/Instagram-...? (mai mult)
Poti sa faci mai multe conturi de ok.ru doar cu un nomar de mobil?
Am o prietena foarte buna care de prin decembrie a inceput sa vorbeasca cu tot felul de oameni pe internet. Ma rog, mai mari ca ea dar minori. Chiar a avut si o relatie cu hmmm vreo 3 dintre ei....? (mai mult)
Nu pot să îmi fac profilul public pe Facebook. Am umblat peste tot la setări dar nu merge, nu găsesc setarea respectiva. Am văzut la prietenii mei ca pot, dar la mine nu merge. Oare de ce? E din...? (mai mult)
Este de încredere site-ul AliExpress? În cât timp ajunge comanda? Plata se face cu cardul?
Am intrat pe un site rusesc ( ca sa detaliez sa descarc un config pentru cs ), l- am descarcat, il folosesc si asa mai departe. Dar de atunci, am observat ca odata la 3 minute tot imi intra...? (mai mult)
Am un laptop Lenovo cu Windows 7. Am o problema la acesta: internetul prin cablu imi merge bine, dar la in loc de icon- ul acela care arata ca conexiunea merge bine imi apare icon- ul care...? (mai mult)
Care este cel mai bun software anti-spyware/malware pe care il stiti?
Salut tuturor! Am un laptop Lenovo cu Win 7 si azi am instalat un joc, si odata cu el s- a instalat si Sunny Games WhenU SaveNow. Din cauza asta nu imi mai merge conexiunea la internet pe laptop. Am reinstalat...? (mai mult)
Am dat unei persoane bloc pe facebookacum cateva luni si vreau sa reiau prietenia cu aceasta, insa nu o mai gasesc atunci când o caut. Cum fac? Multumesc.
Am o problema cu mouse- ul. Atunci cand bag in mufa mouse- ul imi spune, , Dispozitivul USB nu este recunoscut, , am doua mufe pentru mouse dar nici una nu merge. Eu am schimbat mufele pentru ...? (mai mult)
De ce nu pot vedea paginile publice de pe Facebook? De ex profilul unui club, al unui post de radio, etc. Intru pe pagina si in 2 sec ma intoarce automat la news feed- ul meu. De pe laptop merge,...? (mai mult)
Bai toti pentru unu va rog treziti- ma. Daca eu am uitat o parola de la un cong gmail Samsung dropbox (toate create cu aceeasi adresa mail )etc. si nu mai am aces la modalitatile de recuperare, adica ...? (mai mult)
Vreau sa intru pe contul meu de yahoo si imi cere numarul de telefon sa imi trimita o cheie de acces dar eu nu ai am acel numar de telefon de mult am intrat pe yahoo sa incerc sa schimb numarul...? (mai mult)
Cum sterg un canal de Youtube daca nu stiu nici parola, nici email ul?
Buna ziua tuturor, As dori sa vand un laptop si am gasit un cumparator din Anglia. Vreau sa va intreb este sigura banca lloyds fii d intermediara intre noi? Cum as putea verifica statentul de la lloyds...? (mai mult)
Eu ma jucam linistit iar deodata cand ma duc la barca vad un canibal pe ea el se uita la mine cand eram pe mal, iar dupa 2 minute a facut o animatie de parca cobora o scara, iar apoi a disparut cand ...? (mai mult)
Care profil este mai bun Filologia sau Turism si alimentatie si la ce se da bacul la ambele
Care profil este mai bun filologia sau turism si alimentatie si la ce se da bacul la ambele
Hey. Zilele astea a inceput pe Facebook, involuntar sa imi apara unele postari. Sunt diverse quizzuri, care apar fara sa vreau, de la coolquizz. Presupun ca e un virus. Aveti vreo idee cum sa scap...? (mai mult)
Hey! Cum pot sa schimb confidentialitatea tuturor pozelor de pe Facebook?
Cum as putea scapa de adware-ul de pe PC? Imi apar pop-ups cu MAXBET, BETANO jocuri 18+ si ma enerveaza.Am incercat pe Youtube cateva chestii dar nu pot. Ajutati-ma. DAU FUNDA!
Unde gasesc muzica romaneasca fara copyright
As vrea sa inregistrez un domeniu online la cei de la hostico, insa acestia ma pun sa completez doua chenare si anume CNPFiscalCode si Registration Number. Are cineva idee la ce se refera aceste...? (mai mult)
Cum pot sa șterg un cont pe musical.ly sau să-mi scot numărul meu de telefon să-mi fac alt cont. Va rog sa mă ajutați va dau funda.
Cine ma poate ajuta in legătura cu un magazin online, mai exact pagina de "Termeni și Condiții" și pagina "Politica de Confidențialitate"? Mulțumesc!
Cum pot afla daca un mail trimis catre o adresa de Yahoo a fost citit?
Am postat un video pe Youtube acum 4 ani in care am aparut eu si m-am facut de ras si nu mai am acces la contul acela, cum pot sa sterg video-ul?
Rog seriozitate. Am facut un cont de Orange, dar am gresit email- ul si numarul s- a inregistrat pe acel email gresit. Eu nu pot accesa acel email. Aveti idee cum il pot schimba? Nu pot intra...? (mai mult)
Hei TPU, am intrat pe un site de teste si acum posteaza lucruri singur. Nu mai știu csf, posteaza in continuu. Va rog ajutați-mă!
Inca o intrebare despre eMAG. Recent am descoperit ca acestia livreaza gratuit produse, daca sunt ridicate personal din `punctele lor de ridicare` si anume in orasul meu sunt 3 oficii postale unde ar...? (mai mult)
Buna seara tuturor. Poate cineva sa ma ajute sa recuperez un cont de Facebook? Problema e ca nu mai am acces la datele pentru recuperare(adresa de e-mail si numarul de telefon). Multumesc!
Cum aflu daca telefonul / tableta are virusi?
Stie cineva ce se mai intampla cu site-ul jurnale.ro? de ce nu mai functioneaza?
Salut bine ca v- am gasit am un cont gogle si gmail plus cont Samsung Youtube. si asa mai departe la care nu mai pot recupera parola nu mai am acces la ele dar cu aceeasi adresa dariuszamfir1712@gmail.com...? (mai mult)
Problema mea suna cam asa, am luat niste poze din conversatia de pe mesenger, le- am pus pe desktopul calculatorului, apoi le- am salvat in gdrive nimic de zis am sters conversatia apoi am plecat...? (mai mult)
De ce nu pot sa îmi schimb data de naștere de pe Facebook? Am încercat Dar pur și simplu nu merge.
Poate vreo aplicatie de pe magazin play sa aiba virusi?
Salut.Vreau sa stiu cum pot face sa vad cine este logat la wi-fi, si cum ii pot placa pe intrusi?
Hei TPU Cum pot juca jocul ala "blue whale"? Am auzit ca se poate juca pe un site numit VKontakte....asa e?
Buna am o problema am un router tenda n 301 si ma conectez pun parola admin apoi pun datele de la cablu de la rds userul si parola apoi zice ca conectat dar nu merge imi cere ISP... CE ESTE ISP? ce anume...? (mai mult)
Cineva care joaca online la loterii din alte tari? NU PARIURI! Stiu ca sunt foarte multe site- uri care trag tepe si ma intreb daca chiar sunt reale sau daca exista cu adevarat posibilitatea de a juca ...? (mai mult)
A mai cumparat cineva adidasi de pe www.tenisinike.com? sunt de incredere? e buna calitatea? sunt originali adidasii?
Cum pun link-ul de la Instagram sau snap in descriere pe Facebook, gen la profil?
Stie cineva cum imi deblochez un cont de mail? Mi-am uitat parola dar ma pot conecta pe hi5. Se poate accesa mailul de acolo?
Cum sterg contul la freelotto?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?