Daca intru pe tpu.ro si dau la categoria "dragoste si sex" si dau pe niste intebari.iau virusi?
Vreau sa plec in Anglia la munca si am gasit acest site am intrebat cativa oameni si majoritatea au spus ca nu este teapa si este ok restul se plang doar ca nu le raspund la mesaje sau chesti aiurea...? (mai mult)
Ce poti face daca cineva pune un videoclip sau o poza pe youtoube si tu nu ai vrut?
Salut, aveti idee cum ot sa aflu username ul si parola unui wifi webcam instalat e telefon? funda
Mi-a fost hăcuita adresa de gmail cu care ma logam la Facebook cel puțin așa mi-a spus Facebook-ul care mi-a cerut bani pentru un soft de securitate
Puteți să îmi spuneți și mie cei care știți dacă produsele de pe TPU ajung acasă?
Unde pot gasi cele mai dank meme-uri?
Am si eu o intrebare,voua vi se pare hartuire ca cineva,chiar si cel mai bun prieten sa iti intre pe Facebook,la mesaje, pe whatsapp? Mie nu mi se pare ok, indiferent cat de apropiata este persoana
Acum cateva saptamani am facut un cantec in FL Studio dupa un alt cantec in Synthesia (am preluat notele muzicale de aici si duratele lor). Tot ce am facut a fost sa masor notele, sa le pun unde...? (mai mult)
Chiar poti lua cancer daca te uiti la ceva tampit,de exemplu; un videoclip ciudat,sau este doar,, o expresie a internetului"?
Salut, sunt un mic designer pentru servere de Metin2 și am un cont paypal în care primesc banii în schimbul prezentărilor oferite. Am o întrebare: E vreun risc când îi scoți? Mă gândesc că ...? (mai mult)
Ati comandat narghilea de pe internet? Daca da, imi puteti recomanda un site bun?
oare unde pot sa gasesc un articol despre purificarea substanțelor prin metode cu schimbare de ioni? trebuie sa fac proiect si chiar nu gasesc.
A cumparat cineva de pe www.tenisireduceri.com?
Ce virus ii in stare sa imi instaleze continu chorme, mozila si doua jocuri mai mici? Alt ceva nu am observant sa faca dar devine foarte enervant. Cum as putea scapa de el fara sa imi reinstalez...? (mai mult)
De ce daca intru pe pe Messenger acum si stau si o ora sa se încarce nu arata de loc mesajele, si daca intru pe Facebook Lite tot nu merge spune "Niciun mesaj de afisat" si daca vrea- au sa dau oricui...? (mai mult)
Un prieten si- a schimbat parola de la Facebook, a uitat- o si nu- si mai poate accesa contul. Nu are acel numar de telefon deoarece l- a schimbat. Nu are alta intrebare de securitate. Nu are adresa...? (mai mult)
Am încercat să pun pe You tube un clip cu un anime. După finalizare clipul nu mergea. Scria că videoclipul a fost revendicat de un post de televiziune străin. Pot să revendic videoclipul?
Informații j3 mai exact un deținător al acestui telefon, vreau sa îmi cumpăr? Crede cineva ca J5 ar scădea la 7 milioane?
Scriu de pe contul lui tata asa ca nu va mirati sau ceva in genul asta.Ok, problema e ca eu de curand mi- am instalat Instagram, fara ca tata sa stie si alaltaieri cand stateam pe telefon m- a prin...? (mai mult)
Acum câteva minute m- am jucat My Talking Angela. Când am intrat în joc îmi arată ceva cum că îmi citește notificarile și mă vede. Eu joc de 4 zile și sunt la nivelul 11. Credeți...? (mai mult)
Azi am văzut un canal de Youtube care de promovase și am zis sa intru pe el. La coperta canalului avea un link unde scria sa dau click pentru un video special cu mine, am dat și și- au deschis...? (mai mult)
va rog sa ma ajutati, cum sterg facebookul de tot, sau ce sa fac ca sa nu i mai apara conversatia cu mine unei persoane, am avut un Facebook fals cu care vorbeam cu o prietena ii spuneam aproape...? (mai mult)
Buna seara, as dori si eu sa aflu ce inseamna LTP daca ma poate ajuta cineva. va multumesc, o seara buna
Salut Am o mare problema cu contul de Facebook Dupa ce imi bag adresa de mail si parola imi apare o pagina unde scrie ca:, , Din pacate, nu iti vei accesa contul cat timp iti revizuim aceste docume ...? (mai mult)
Am iphone si nu stiu cum sa imi pun o melodie ca ton de apel FARA sa o cumpar, nu de pe itunes. As dori sa pot pune si melodii ca ton de apel
Am o mica problema Am luat mai demult internet de la romtelecom dar netul era foarte naspa si se misca foarte lent Dupa am luat de la upc si merge absolut super greu si se inchide singur ...? (mai mult)
de ieri cand intru intr- un joc sau daca ma uit la vedeoclipuri pe net apare asa deodata si ma redirectioneaza pe niste pagini straine asa degeaba...ce o fi?(virus ceva? si daca da cum scap...? (mai mult)
Buna ce router sa cumpar pentru a putea face setarile pe laptop am windows 7?
Cum conectez Router Wireless N TP-LINK TL-MR3020, 3G, portabil la pc care nu are wifi?
Salut tuturor, poate să îmi spună cineva cum este posibil ca Facebook să trimită cereri de prietenie în numele meu? Primesc notificari că X mi- a acceptat cererea de prietenie iar eu nu știu...? (mai mult)
Buna cine ma lamureste si pe mine intr- o problema. 1 am luat un router are parola pe spate routerul, de ieri nu mai merge parola de ce? Cand mergea parola nu ma puteam loga la router adica sa pun userul...? (mai mult)
Salutare TPU, acum cateva zile, nu stiu cum, am luat un virus de pe net. Virusul se manifesteaza prin urmatoarele semne : - Calculatorul a inceput sa mearga din ce in ce mai greu. - Nu ma lasa sa ...? (mai mult)
Buna am o tableta Samsung galaxi tab e 560, am avut setat blocare tableta prin glisare, acum imi apare blocare cu pin. Cum pot sa setez sa se bloceze cu glisare? multumesc!
Buna cum afc setarile la Router Wireless N TP- LINK TL- MR3020, 3G, portabil de pe tableta dau in wan in setari si pun userul de la rds si parola si nu mii se conecteaza. CUM FAC SETARILE SA MERGA NETU...? (mai mult)
am instalat pe pc photo editor dupa ce sa instalat dupa 3 min cand sa intru pe google mia apurut navsmart. De fiecare data se intampla asta. Am cautat pe net dar nimic. Daca stiti lamuritimi ce...? (mai mult)
Katalin Talent chiar s-a sinucis?
Cum pot sa fac floare pe Facebook?
Salut tuturor.Am o problema dacă ma puteti ajuta.Problema este la Facebook unde mi s- a cerut sa îmi confirm identitatea prin trimiterea unui fișier care sa contina o poza cu actul meu de identitate.Din...? (mai mult)
am MALWAREBYTES ANTI-MALWARE HOME 2.2.1.1043, ma poate ajuta careva cu un id si key e activare? FUNDA...
Salut stie cineva cum as putea sa imi schimb parola de la contul de la : "la jumate.ro"? Deci am observat ca pe contul meu este logat si un vecin si tot posteaza anunturi nu am nimic cu el insa nu vreau...? (mai mult)
Https://unghiiincarnate.blogspot.ro/ am acest site de cam 1 an si nu imi apare nici macar in primele 6 pagini la cautare pe google desi am pus link cu blogul pe toate forumurile si siteu- rile unde se ...? (mai mult)
Hei TPU, am o MARE rugăminte la voi. Nu știu ce am făcut pe messenger(tocmai ce mi- am făcut contul) dar de fiecare data când vorbesc cu cineva prin mesaje le apare prietenilor mei de pe Facebook....? (mai mult)
Am accesat online mai demult (aproape6 luni) o banca unde am cont, siteul e protejat, dar acum de recent exista sanse mari sa mi se fi virusat calculatorul de hackeri, pe chrome imi apar tot feluri...? (mai mult)
Zilele trecute navigand pe net, am dat de un site public de gazduire de imagini, am intrat la poze "nude" unde spre mirare erau afisate mii de poze inclusiv cu fete care au mult sub 18 ani, POZELE ...? (mai mult)
Hei, TPU. Am nevoie de puțin ajutor. Sunt total paralelă cu informatica. Mă uitam la serial când s- a închis fereastra și am observat că îmi apar pe ecran două shortcut- uri, BigFarm și Big...? (mai mult)
De unde pot cumpara SuperLux HD668B? Este bun site-ul http://www.fly-music.ro/casti-studio/1940-superlux-hd-66 8-b.html sau https://www.zeedoshop.ro/produs_superlux-hd-668b_19665_0?
Buna ati luat de pe situ http://www.edituraserafica.ro/contact? Este un site real produsele sunt originale?
Este tipeeestream.com safe? Adica imi cere sa trimit poza cu buletinul pentru a putea primi donatiile. Pot trimite cu incredere?
Se poate conecta Routerul http://m.emag.ro/router-wireless-n-tp-link-3g-portabil-tl-mr3020/pd/EC23TBBBM/ la net prin cablu rds, cum se seteata daca are loc doar de wan? Are parola?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
Thelostlover întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!