Cei mai activi useri din categoria Siguranţa pe Internet pe 2 Noiembrie 2024 sunt:
Salutare! Mi- am comandat ceva online și am primit azi un mesaj de la firma de curierat in care mă înștiințau că pachetul meu va fi livrat azi, între orele 11- 14, am vorbit la telefon chiar...? (mai mult)
Salut! Mai pot recupera un cont de Facebook care a fost spart, iar hackerul a schimbat și mailul și numărul de telefon? Mi- a ras salvat contul in browser, dar îmi zice că am introdus o parola veche,...? (mai mult)
Salut! Am o intrebare... Cand am vrut sa incarc ceva pe insta la story am incarcat ceva gresit dar se incarca eu repede am oprit wifi- ul si dupa am intrat pe insta fara net si am sters de la story ca...? (mai mult)
Bună ziua! Mi- a fost spart contul de Facebook și au fost schimbate mailul, numărul de telefon și parola. Sunt șanse să îl mai recuperez daca nu mai am acces la acestea. Am reușit doar să îl...? (mai mult)
Buna seara! Mă gândesc să mă mut pe Digi pentru că Telekom nu îmi merge atât de bine pe cât promit ei. Îmi puteți spune o oferta de la cei de la Digi raport preț calitate?
Buna! Cum pot face o poza de 2 MB de exemplu sa o fac de 5 MB? Așa îmi accepta doar( site-ul). Mulțumesc
Cum pot fi reetichetata intr-o postare pe Facebook dacă, din greșeală, am șters eticheta? Mulțumesc mult!
Toti elevii din învățământul preuniversitar din Municipiul Slatina au primit tablete, stiti și voi că în trecut s- au mai dat tablete, toata fiind blocate de red mdm. Stiti oare parola de administrator,...? (mai mult)
Acum ceva timp am primit un mail cum ca cineva mi- a accesat Facebook- ul. Când am intrat in browser(nu folosesc aplicația)am observat că adresa de mail era schimbata si nici parola nu mai mergea.Adresa...? (mai mult)
BUNA ZIUA.CAUT PE CINWVA CARE SE PRICEPE FOARTE BINE LA TIK TOK.AM CATEVA INTREBARI. Vreau sa fac jocuri cu premii pe tik tok dar am fost blocat si nu inteleg de ce?! Daca este cineva care se pricepe foarte...? (mai mult)
Buna ziua! Am donat pe Facebook o suma de bani. Contul de Facebook a dispărut. Mai pot recupera banii?
Buna! Am primit un mesaj text de la numarul + 33 6 49 14 55 58, cu codul : 286064, ce inseamna asta? Observ ca e numar de Franta. In mesaj e trimis doar codul asta fara nimic altceva. A patit cineva...? (mai mult)
Bună! Vreau sa știu și eu dacă a cumpărat cineva din România de pe bitcoinmerch.com Dacă da s- ar putea sa mi se răspundă la intrebarile: In cate zile vine? Și este legit? As vrea sa ...? (mai mult)
Buna! Am incercat sa intru pe safari pe un site sa urmaresc stiri online, si site ul la un moment dat mi s- a intepat si mi- a aparut mesajul asta : Apple iPhone- ul tau a fost spart. Toate operatiunile...? (mai mult)
Pareri site Operator Flexibil?
Daca pun comanda pe fan curier, destinatorul primeste mesaj ca il pun sau?
Am platit la glovo cu Apple pay. banii au fost luati de pe card, nu am primit email de confimare si nici plata nu s- a realizat la restaurant si nici in aplicatie. Am facut alta comanda dar am dat cash...? (mai mult)
I s-a întâmplat cuiva vreodată să nu i se returneze banii pe card după ce au anulat o comandă online sau au făcut vreun retur?
Salut, dacă am comandat ceva de la o pagină de replici pe Instagram si a trecut o lună, nu am primit coletul iar ala tot isi găsește scuze, as putea face plângere la poliție? Pt scam si...? (mai mult)
Salut TPU! Fiind tanar imi caut un job si am observat ca unele joburi necesita sa ii contactez prin intermediul whatsapp- ului cu un SV..este ceva iesit din comun? Nu e umpica dubios sa las asa datele...? (mai mult)
Bună ziua, ce as putea sa fac daca mi- am pierdut locul de munca și eu încă am rate și nu pot sa le plătesc? Mi- am făcut ratele la Altex prin credex și mai am inca 5 rate de plată, eu Maine...? (mai mult)
Salutare, cineva mi- a furat contul de google cu toate datele mele personale spre exp: mesaje, poze, conturi, documente iar acum ma ameninta ca daca vrea sa ii dau contul trebuie sa ii dau ceva la ...? (mai mult)
Buna, TPU. Am observat ca oricat de confidential ti- ai face contul de Facebook, data crearii contului tot e vizibila, se poate vedea la orice utilizator. Totusi stie cineva vreo posibilitate de a...? (mai mult)
Salut! Am în aplicatia "SKRILL" niște bănuți și vreau să îmi fac un card virtual doar ca îmi cere sa arat buletinul ca sa vada ca sunt eu si etc. si imi e cam frica sa il arat.Chestia e ca mie ...? (mai mult)
Hey,tot încerc să blochez o persoana pe mess si nu pot dau pe block și nu-l blochează. Ce as putea face să îl blochez
Buna TPU, stiti cumva daca HM livreaza maine?
Vreau sa cumpăr un ceas Emporio Armani de pe Elefant.Ro, costa 950 de lei cică redus de la 1800, dar pe site ul Armani este 1800, nu știu dacă sa am încredere in acest site, este sau nu...? (mai mult)
Salut Imi spune cineva cum sa schimb denumirea retelei mele wifi si parola? Nu ma intrebati pe ce rețea sunt ca nu conteaza Nu imi trimiteti link- uri spre tutoriale sau canale de Youtube in engleza...? (mai mult)
Salutare! am nevoie de ajutorul vostru, la un moment dat am avut o aplicație, pentru, , remote’’pe telefon, aceasta fiind de la LG, am uitat de ea și ceva timp n am avut bani pe card, acum și a ...? (mai mult)
Buna, folosesc Glovo de ceva timp si uneori imi dispar bani din contul bancar pentru o "plata glovo" pe care eu nu am facut- o, inainte tot timpul primeam banii respectivi inapoi de la glovo dar in ultimul...? (mai mult)
Salut, TPU! Banuiesc ca toti ati observat pe Instagram/Facebook ca la sugestii prieteni ne apar cei din zona noastra sau cu care avem prieteni comuni. Daca folosesc un VPN si setez Spania ca tara, la...? (mai mult)
Buna ziua, Atunci când caut pe google chrome ceva și introduc termenii de cautare, imi apare site- ul de forma: "Neautentificat - A.S. CONSTRUCT IMPEX SRL - magazin online https://www.asconstruct.ro...? (mai mult)
Daca am picat intr o capcana tip "livrare olx" prin care cineva m- a pus sa mi bag datele cardului dar cardul pe care l- am bagat avea 0 bani pe el, pot sa Mai folosesc cardul respectiv sau oare De fiecare...? (mai mult)
Buna ziua! Am comandat un produs de pe site- ul, , Totalparfumuri" si am sunat numarul lor de contact, mi au spus sa dau retur din aplicatia cargus si am platit dus intors 60 de lei doar pe transport. ...? (mai mult)
Buna seara. Daca etichetez o persoana care este prieten comun cu o alta persoana care nu as vrea sa vada postarea se poate? Daca o bag in lista confidentialitate prieteni..cu execeptia...? (mai mult)
Buna oameni! Pot sa fac sa nu imi apara cati urmaritori am pe Facebook? Atunci cand scrii numele la cautare si da lista de persoane apare si numarul de urmaritori si nu imi place. Dau funda!
Bună seara. De câteva zile primesc mesaje pe Fb cu acuzații false, sau conținut obscen. Stiu ca dacă nu sunt amenințări sau lucruri grave, nu se poate apela la politie, însă as vrea sa știu...? (mai mult)
La cineva o blocat contul de Facebook, dar nu a acceptat Facebook poza cu buletin probabil ca era prea deschis in fundal chiar daca avea cele 4 colturi, in cat timp stiti voi ca se poate trimite din...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac sa numai primesc mesaje pe Instagram de la o anumită persoană?
Aş dori să ştiu dacă primesc ce comand de pe site-ul " www.sportcasualpro.com ", pe partea de adidasi ma intereseaza daca sunt ca in poze.
Când vreau să mă conectez de pe laptop la gmail îmi cere acel cod de securitate din 8 cifre, iar eu nu mai am poza cu codurile salvate astfel ca nu pot intra în gmail(doar de pe telefon).Cum fac?
Credeți că pentru mediul online din România ar trebui să existe legi mai stricte pentru creatorii de conținut( influenceri, vloggeri, Instagram, Youtube, Onlyfans etc.) care să reglementeze mai...? (mai mult)
Bună ziua.Am și eu o întrebare referitor la contul de Instagram.De o perioada de timp am văzut niște acțiuni suspecte în cont, la modul ca imi apar persoane noi la follow cărora nu le- am cerut...? (mai mult)
Știe cineva cum se folosește site-ul hackeator.org?
Salut TPU! Dacă cineva îți știe parola unui cont de socializare (Insta, Facebook, Tik Tok) poate avea acces la TELEFONUL tău și să- ți fure date din el doar prin simplul fapt că îți cunoaște...? (mai mult)
Salut. Am fost acum ceva timp prieteni pe Facebook si Messenger cu o fata. Dar intre timp, m- a șters din lista de prieteni de pe Facebook. De ce o vad ca fiind activă, atunci cand intra pe Messenger?...? (mai mult)
Salutare TPU, vreau sa ma abonez la voyo, dar cand incerc sa imi fac un cont imi da o eroare neasteptata, puteti sa imi faceti si mi-e un cont de 7 zile pe voyo ca sa uit la lectii de viata? dau funda
Buna, o informatie legat de Instagram. Am doua conturi, de recent del de al 2- lea cont l- am sters definitiv. Am ramas cu contul principal. Din aplicatia Instagram de pe tel m- am delogat de la contul...? (mai mult)
Pot afla dacă cineva m-a blocat pe tik tok?
Bună TPU. Cineva a intrat în contul meu de Facebook și a șters conversații de acolo fără acordul meu. Nu am dat nimănui parola mea de Facebook vreodată. Cum aflu cine mi- a șters conversațiile...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!