Când intru pe laptop și cand apas pe pictograma cu Chrome nu se deschide ca sa intru pe internet. Ce sa fac?
Hei TPU am o problema si e urgent, mai devreme pe Facebook m- am certat cu fineva la care mi- a dat un link, am intrat si acolo era un gif, dupa mi- a spus ca am facut o greseala ca am intrat in link,...? (mai mult)
cum pot restrictiona o pagina de ex sa nu poti accesa Facebook (gen cum faci sa nu intre copii pe siteurile de filme xxx)
Care antivirus e mai bun dintre F-secure si Avast?
Cand folosesc Chrome cam peste tot imi apare Conexiunea nu este privată Atacatorii pot încerca să vă fure informațiile de pe www.google.ro (de exemplu, parolele, mesajele sau informațiile...? (mai mult)
Am aceasta aplicatie musically din 2015 si am doar 1100 fani si mai multa lume m.a laudat ca ii plac musicallurile meledar am doar cateva likeuri.ma enerveaza andra gogan ca e pe locu 1 doar ...? (mai mult)
De curand am instalat din greseala 2 virusi destul de periculosi. M- am chinuit o gramada de timp sa le elimin(cel putin 12 ore) si problema e ca unul dintre ele il mai am, pe celalalt nu stiu...? (mai mult)
Cum scap de reclamele erotice de peste tot, you tube, google etc? Dau funda
Hey TPU, am o mare problema, la orice calculator de pe care vreau sa intru pe net imi tot apare cum ca conexiunea nu ar fi privată si nu ma lasa sa intru pe nici un site (nici măcar google).Ce se putea...? (mai mult)
Joaca cineva Balena Albastra? Stiti si alte jocuri de acest gen?
Hey buna, ma puteti ajuta, va rog, cum pot recupera un cont de Facebook daca mi-a schimbat cineva parola? Imi spuneti, va rog?
HEI! In ultima vreme sunt asaltat de tot felul de reclame cu varice.Habar nu am de ce dar toate sunt cu varice.Cum fac sa scap de ele.Mentionez ca nu sunt reclame obisnuite.Astea se invadeaza peste tot...? (mai mult)
Heii TPU. Cum fac la Facebook sa nu se vada public cand dau follow cuiva sau ma imprietenes, dau like- uri, comm- uri? Azi i- am dat follow tatalui meu adevarat (mama si tata sunt despartiti din ...? (mai mult)
Va rog sfatuiti- ma ce sa fac cu laptopul ca orice click dau, mi se deschide o fereastra cu remaige repair ( aproape tot timpul) si uneori sau chiar paralel se deschid si siteuri de pariuri sau...? (mai mult)
Recuperare cont yahoo mail. Nu ma mai pot autentifica, inainte sa dau o resetare la telefon era conectata adresa pe telefon Android iar cand voiam sa ma loghez pe pc imi trimitea o cheie account pe telefon...? (mai mult)
TPU, am si eu o intrebare. Imi place ragete.com la nebunie si mereu postez comic- uri. Din pacate, in 2012- 2013 puteam sa selectez mai multe categorii deodata, sa pun taguri si sa adaug un Titlu alternativ....? (mai mult)
TPU, am si eu problema. Am actualizat Google Chrome la ultima versiune, si nu imi mai apar notificarile. Pe versiunea precedenta imi apareau notificarile, dar acum nu imi mai apar. Va rog ajutati- ma,...? (mai mult)
Buna,administrez si o pagina de cafenea din contul Facebook,cand am facut pagina, desi am bagat adresa buna, mi-a pus-o pe harta foarte departe de adresa curenta.Cum reusesc sa o schimb?
mi-am luat o kendama de pe kendamashop e serioasa firma/siteul? Vr rasp de la cei care au cumparat
Mi- am facut cont pe tumbrl acum o luna cu o adresa de gmail si pe acest cont mi- am facut mai multe bloguri.Prima data am incercat sa sterg unul dintre bloguri, am trecut adresa de gmail cu care mi- am...? (mai mult)
Hey guys, în urma unei glume proaste a unui amic mi- am luat ban de pe Facebook 72 de ore. Era genul de chestie "poti sa imi trimit si mie poza asta pe Facebook?" si in secunda doi nu mai puteam intra....? (mai mult)
Am un cont de Instagram. Contul de Facebook de pe care mi l-am făcut a fost dezactivat. Dacă mă deconectez de pe acel cont o să mă m-ai pot conecta?
Este cineva pe aici care ma poate ajuta sa aflu parola de Facebook. Nu vreau sa o sparg ci sa o aflu
Cum pot trimite un link al unei pagini de Facebook pe messenger?
Buna TPU. Am o intrebare : Care este cauza sunetului pe care il scoate ventilatorul ce face racirea la procesor? Mentionez faptul ca in urma cu 1 luna, am curatat unitatea centrala de praf, iar de ...? (mai mult)
am si eu o intrebare, detin o masa de lemn veche care prezinta la picioare cateva crapaturi adanci si destul de mari si as dori sa le repar. Ce materiale sa folosesc? Am vazut pe internet ...? (mai mult)
Http://www.adidasi-haine.ro/ Produsele sunt originale de pe acest site?
Va rog sa ma ajutati, nu mai imi merge Facebook- ul, miercuri un coleg m- a pus sa- i trimit o imagine(care ar contine continut sexual ) si contul mi- a fost blocat 72h si am putut sa intru asa sa ma...? (mai mult)
Neata Prieteni! Spuneti-mi, va rog, ce antivirus eficient imi recomandati? Multumesc anticipat Cu stima : Valy
Cum pot să-mi recuperez contul de Facebook? Primesc codul de securitate dar nu-l pot folosi.
Salut, ma poate ajuta si pe mine cineva cu ceva? http://prntscr.com/etapjq stie cineva de ce apare asta? Am vrut sa- mi schimb parola dupa mi- am reamintit- o si am dat inapoi si cred ca m- am logat de...? (mai mult)
TPU, sunt foarte bun prieten cu MindShow...Cand scriu un comentariu de gen "CINE IMI DA 30 LIKEURI LA COMENTARIU VOI FI FERICIT", eu nu primesc nici macar un like chiar daca videoul a fost uploadat de...? (mai mult)
Până la urmă fenomenul "balena albastră" e o problemă reală, sau doar o altă teorie a conspirația alimentate de paranoia socială? Dacă fenomenul nu e real, atunci nu e responsabilă frenezia...? (mai mult)
La cine trebuie sa apeleze copii pentru ajutor cand intapina dificultati in jocuri?
De ce unele jocuri de pe net sau reale, le includenti in cele periculoase?
Salut dc imi zice pe Youtube accest videoclip poate fi neadecvat pentru unii utilizatori.cum sa fac sa scap de asta?
Daca am sters un cont mai poate afla politia ip-ul?
Cum pot seta pe Facebook sa nu primesc mesaje de la persoane pe care nu le am in lista de prieteni? Stiu ca am vazut setarea respectiva mai demult, dar de cand s- a modificat Facebookul nu o mai...? (mai mult)
Vreau si eu câteva propuneri de nume. Eu am Instagram si facebook...si nu as mai vrea sa apar cu numele meu. Adica vreau un nume care sa fie aproape ne numele meu real. Pe mine ma cheamă Ema...? (mai mult)
Ajutati- ma nu mai stiu parola la email. si nu o pot schimba din cauza ca numarul de telefon pe care primesc codu de confirmare nu il mai am. deci nu stiu parola la mail. nici numarul de telefon nu mai...? (mai mult)
Salut, am o problema. Am avut nevoie de un program si din greseala am avut incredere intr- un site "fake", acesta a instalat un troian. Am reusit sa il indepartez utilizand malwarebytes, insa dupa ceva...? (mai mult)
Cum pot adauga taguri pe ragete.com? Am incercat cu semnul @ si am incercat si cu semnul # si nu mi-a mers. Cine ma poate ajuta?
Care este numărul maxim de prieteni pe care îi poți avea pe Facebook?
Cum pot dezlipi un timbru fara sa se rupa?
Salutare lume! am o intrebare, care totusi e cam grea. As vrea raspuns de la cineva care chiar stie cum e cu legislatia europeana sau chiar cea germana, fiind faptul ca locuiesc aici. As vrea sa descarc...? (mai mult)
Există o functie la confidentialitatea Facebook pentru a nu permite celorlalti utilizatori Facebook să îți descarce fotografiile sau pot face acest lucru?
Salut prieteni. Am un canal de Youtube si in video prezint descarcarea si instalarea unor jocuri de pc. Jocurile sunt descarcate de pe Skydrow Reloaded sau Megafire. Eu la abonati las in descriere link-...? (mai mult)
Buna am si eu o intrebare... Azi cand am intrat pe net am deschis Opera si m- a redirectionat pe o alta pagina in care zicea ca Opera premiaza utilozatorii si pot sa imi aleg ceva gratis...stie cineva...? (mai mult)
Bună dimineața! Are cineva cont pe paypal.com sau stiti dacă este de incredere?
Buna seara, tuturor! Cum pot scapa de virusul mail.ru/smartsputnik.ru(am inteles ca al doilea poate rezulta destul de usor din primul, insa, deocamdata, din fericire, nu l- am observat decat pe primul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?